Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, February 27, 2015

Maker's Cafe Jalan Yap Kwan Seng


Sambungan dari Voucher Maker's Cafe . Semalam semasa makan tengah hari di sini, menu yang menjadi pilihan cik iena adalah Makers Chicken Rice dan Apple Juice . Nasi ayam nya lain daripada yang lain. Kebiasaan nya nasi ayam dihidangkan dengan kuah kicap dan cili. Kelainan disini adalah Nasi Ayam dihidangkan bersama  Black Pepper Sauce dan Cream Sauce  beserta Chili Sauce , sup dan salad. Untuk makluman anda juga Maker's Cafe menggunakan rempah dan perencah daripada produk Maker's sendiri dimana ia merupakan produk halal keluaran bumiputera muslim malaysia.
Jemput Baca -> Maker's Produk Halal Keluaran Bumiputera Muslim

tuan empunya blog yang pemalas nak make up pergi kerja. week day =  free make up day

Jemput lihat menu-menu disini
Pada yang nak voucher tu, boleh refer menu-menu ni ya

Restoran ini baru di buka, so menu dia biasa je. 
Belum siap menu yang canggih-canggih.
Yang pasti bila dapat makanan, cara hiasan makanan tu memang cantik.
Orang kata biasanya tengok menu tu gambarnya cantik, bila dapat macam ape tah.
Tapi yang ni tengok menu kosong tiada gambar.
Bila dapat makanan senyum lebar.
Food presentation yang menarik

Tengok makanan-makanan orang sebelah pun menarik je.
Cik iena dan sharul ain order benda yang sama cuma ir je berbeza so de la gambar menu lain.



apple juice yang cukup  pekat rasa buahnya

orrange juice

Ni, gambar nasi ayam yang menjadi pilihan cik iena


Makers Chicken Rice RM10.90
Makers Chicken Rice RM10.90

Makers Chicken Rice RM10.90
Makers Chicken Rice RM10.90
Makers Chicken Rice RM10.90
Makers Chicken Rice RM10.90






Nampak tak tu Black Pepper Sauce dan Cream Sauce , memang sedap nasi ayam yang ni. Lain daripada yang Lain. Nasi Ayam ala-ala barat gitu.




Okay ini gambar di dalam restoran yang sempat diambil.



 
Maker's Cafe Jalan Yap Kwan Seng
Waktu Urusniaga
Isnin Hingga Jumaat
7 AM hingga 7 PM
Facebook :  facebook.com/pages/MAKERS-CAFE/
Alamat : B-0-2 Megan Avenue2, 12 Jalan Yap Kwan Seng
Kuala Lumpur, Malaysia
Nota Blog : Hari ini hari jumaat . Nak makan mana yer. Cik iena rindu nak makan Tom yam & Mushroom baked rice dari Kungfu Baked Rice . Ehemm bila nak bagi voucher FREE lagi ni Kungfu Baked Rice . Hehe Insya Allah kalau tak banyak kerja nak makan dekat Kungfu Baked Rice KLCC.


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment