Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33




Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33


Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 33 mak & abah . Sebenarnya ulangtahun nya 28 febuari 2015 tapi cik iena tak dapat balik pada hari tersebut. Maka cik iena sambut awal dengan mak abah dan adik-adik . Minta maaf pada kakak sebab tak bawa kakak dan keluarga sekali. Sambutan ini tidak dirancang . Kebetulan mak teringin nak makan di secret recipe. Mungkin mak ada baca blogpost cik iena minum di secret recipe tempohari. Kebetulan dekat batang kali ada secret recipe. Cik iena cuma tunaikan permintaan puan ibunda. Kakak pula terasa hati sebab tak bawa dia sekeluarga dan ada mengatakan sesuatu yang membuat hati ini sangat terguris.
Takpelah hanya Allah yang memahami situasi sebenar. Terpulang dia nak kutuk apa..Yang paling penting cik iena gembira melihat kedua orang tua cik iena gembira. Please noted that Tanggungjawab utama cik iena adalah kepada kedua ibu bapa dan adik beradik yang masih bujang. Jadi cik iena harus tau membezakan tanggungjawab yang utama . Tolong lah jangan pertikai dan bezakan apa-apa yang cik iena beli atau buat untuk mak abah dan adik-adik dengan kamu dan anak-anak.  Fahamilah Jika sudah bersuami itu adalah tanggungjawab suami.

Okay taknak emo2 dah jom tengok gambar yang sempat diambil



Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
chocalate Brulee

tiramisu

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
apul, adik cik iena yang nombor 5

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
mak dan abah tengah pilih menu

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
berkerut dahi abah

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
dengan adik ke 4

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
green apple kasturi

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
prawn macaroni with cheese

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
tomyam kung

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
chicken cordon


Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
iced caramel latte

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
curry seafood laksa

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
adik ke 5 dan adik ke 6 bongsu

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
beef steak

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
adik ke 5

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
adik ke 3

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
adik ke 3

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
abah

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
mak

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
adik ke 5

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
carremel latte

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
kakngah n deqnor , adik ke 4

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
kakngah n deqnor , adik ke 4

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
wahh besar kan udang tomyam kung ni

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
khusyuknya dia mkn

Ulangtahun perkahwinan mak dan abah yang ke 33
tuan empunya blog nak makan hihi





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve