HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR


Macam tak percaya je berbakat juga adik cik iena buat hiasan hantaran. Wah nanti kalau kakaknya kawin mungkin adiknya boleh tolong buatkan. Cik iena tak berapa mahir hias hantaran guna bunga artificial. Tapi kalau guna bunga segar cik iena tau. Ouh tangan ni gedik nak bunga fresh je.

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

Alhamdulillah deqnor yang siapkan semuanya. Cik iena tolong sikit-skit je. Cuma bunga tangan cik iena buat sebab pakai bunga segar. Jemput lihat gambar yang di ambil dari handphone cik iena
HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR
sirih junjung di buat oleh kak ayu.. kakak ipar aline, kreatif tau

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR
HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR

HANTARAN PERTUNANGAN ALINE DAN WAN BY DEQNOR
Nota Blog : adik cik iena pandai buat hantaran lah. lepas ni sub job dekat dia la (^_~)

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog