Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, April 10, 2015

G0017 INVALID TAC CIMBCLICKS : Transaksi di sekat


[G0017] Your transaction has been blocked as you have entered invalid TAC on 3 attempts.
 
Hari tu maybank block hari ni cimb. Hurm macam mana tak salah nye lambat hantar TAC, cik iena masukkan TAC yang sebelumnya. TAC lambat di hantar. Session yang dah expired sebelum ni.
 
Terpaksalah call
1-300-880-900
 
G0017 INVALID TAC : Transaksi di sekat
Cik iena nak topup untuk mak,
Lambat pulak TAC sampai, session expired still tak sampai. Login sekali lagi. Buat sekali lagi
Tersalah TAC huhu
Ok stress dengan CIMB hari ni
 
Masa call tu punya lah banyak operator tu bebel tak macam Maybank kejap je
Layan je lah
 
Untuk pengesahan akaun banyak juga soalan di tanya berbanding Maybank
 
Antara soalan yang ditanya
 
  1. Nama penuh
  2. IC
  3. Nama Ibu
  4. Berapa keping kad kredit
  5. Apa fav bil dlm cimbclicks
 
Alhamdulillah selepas pengesahan dia minta tunggu 3 minit. Baru cuba.
Tapi baru seminit cik iena cuba. Dah okay 
(^_~)
 
Nota Blog : cik iena tak pernah tau salah TAC kene block haha. Lepas ni akan lebih berhati2 Tapi kan CIMB pun sama hawat la lambat benar hantas SMS. Session dah expired baru customer received. 
 
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment