Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, April 10, 2015

PERCUMA Frozen Fanta & Frozen Coca-Cola Macdonald


1 Juta cawan PERCUMA Frozen Fanta & Frozen Coca-Cola untuk semua ! Hanya tunjuk kupon di talifon bimbit anda di restoran McDonald terpilih  dari 1 April - 30 April untuk menebus minuman percuma anda.
 
PERCUMA Frozen Fanta & Frozen Coca-Cola Macdonald
 
 
Kupon boleh di download di sini
KUPON
Macdonald Terpilih
STORE LIST
 
 
PERCUMA Frozen Fanta & Frozen Coca-Cola Macdonald
 
Semalam cik iena dah tebus , mudah sangat cuma tunjuk kupon yang anda download di hp.
Takde scan2. Tunjuk terus dapat . Tapi size dia kecil je lah. Ok lah tu siapa lagi nak bagi free.
Hari-hari boleh pergi redeem sebab takde scan2. While stock last . Sehari dua tiga kali pun boleh. tukar2 baju sikit datang tu haha
Ehh lupa nak bagi tau tak perlu beratur panjang , redeem di tempat jual ice cream mcd je
(^_~)

 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA