Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, June 18, 2015

Miracle Collagen Dust : Multi-purpose Collagen


Miracle Collagen Dust

Miracle Collagen Dust adalah sejenis pure hydrolize collagen peptide. Di ekstrak dari kolagen ikan (rankaian protein). Disebabkan ianya asli, ia bebas dari sebarang bahan kimia, pewarna tiruan, perasa tiruan, additive dan tiada bahan pengawet.

Miracle Collagen Dust sangat multi purpose, selain menjadi beauty supplement dengan pelbagai cara untuk dimakan, ia juga boleh digunakan secara luaran seperti ditambah bersama krim siang, make up base, spray, dijadikan masker (campuran dengan air / apa-apa masker / lidah buaya / krim malam).


Miracle Collagen Dust

Miracle Collagen Dust merupakan supplement kecantikan yang mudah dibawa kemana-mana. Didatangkan dalam botol yang kecil , mudah untuk dibawa kemana-mana walaupun beg tangan anda tidak besar . Ketinggian botol tidak sampai sejengkal . Cik iena sangat suka kan nya. Mudah untuk cik iena bawa kemana-mana termasuk jika bercuti atau kerja di luar kawasan atau pun pulang ke kampung . Jika supplement lain agak sukar dibawa kemana-mana kerana size botol yang besar . Cik iena kerap meninggalkan pengambilan supplement jika cik iena balik kampung atau bercuti kerana masalah packaging yang besar yang sukar untuk travel.


Miracle Collagen Dust
tengok tu size kecil je, memang muat nak sumbat dalam handbag comel


Dengan adanya Miracle Collagen Dust, cik iena boleh meneruskan pengambilan supplement  serta cik iena juga boleh menggunakannya sebagai masker muka sewaktu cik iena bercuti, kerja di luar kawasan atau balik kampung.

Cara Penggunaan/Pengambilan  Miracle Collagen Dust


ini cara penggunaan cik iena , pada waktu pagi cik iena akan bancuhkan dua sudu  Miracle Collagen Dust bersama minuman pagi cik iena iaitu susu kambing multi. Pada sebelah malam juga cik iena akan mengamalkan cara yang sama  dan cik iena akan tambah Miracle Collagen Dust pada krim malam cik iena . Sebelum tidur cik iena akan menggunakan krim malam dan Miracle Collagen Dust.
Untuk makluman anda , untuk hasil yang baik anda perlu banyak meminum air masak dan tidak meminum kafein :)


Miracle Collagen Dust


Selain daripada itu cik iena juga menggunakan Miracle Collagen Dust dengan face mask kegemaran cik iena . Sapukan rata bersama face mask di muka . Anda juga boleh menggunakan Miracle Collagen Dust sahaja sebagai face mask . Hanya sesudu  Miracle Collagen Dust dengan air dan ratakan kemudian letak pada wajah anda.





Miracle Collagen Dust



Miracle Collagen Dust [ KOLAGEN MARIN ]

Apa itu kolagen marin? 
Kolagen marin adalah kolagen yg diperolehi dari sumber laut terutamanya ikan laut. Ianya diambil daripada sisik , tulang , dan kulit ikan.
Diantara Kelebihan kolagen Ikan berbanding kolagen lain ialah:
1- Sifat kolagen ikan paling menyamai (mirip) kolagen manusia.
2- Bermolekul kecil menjadikan ia sangat mudah dihadam/diserap dan secara lansung membantu membentuk semula kolagen yang kian menyusut pada bahagian sendi , tulang , kulit dll.
3- Membantu meredakan risiko osteoarthritis dan osteoporosis dimana penyatuan kolagen yang secukupnya mampu membentuk kerangka tulang yang kuat.
4- Kolagen yang dikatakan terbaik dan paling berkualiti kerana mempunyai nilai protein yang tinggi dan jauh daripada pencemaran alam sekitar berbanding sumber lain.
5- Pengambilan secara konsisten akan memperbaiki struktur kulit dimana kajian klinikal awal menunjukkan pengambilan kolagen ikan pada sukatan yang betul selama 66 hari mampu memperbaiki sel kulit sebanyak 80% serta mampu menyihatkan rambut , kuku dan menganjalkan payudara.
Jika anda masih tercari-cari kolagen terbaik seperti dinyatakan diatas ,kini anda boleh menarik nafas lega kerana pencarian anda berakhir disini dengan Miracle Collagen Dust!
Ya ! Miracle Collagen Dust adalah kolagen ikan yang terbaik seperti ciri diatas kerana kami tidak menganggu mutu kebaikannya dengan mencampurkan bahan perisa/ gula mahupun bahan-bahan lain. Ianya 100% asli.


Miracle Collagen Dust Halal

Miracle Collagen Dust Halal




Gambar selepas 3 minggu pengambilan Miracle Collagen Dust

Kulit menjadi licin, warna sekata dan yang paling penting muka dan badan cik iena dah sama warna.
Sebelum ni badan cik iena putih tapi muka tak berapa cerah. Selepas pengambilan Miracle Collagen Dust, warna kulit muka dan badan menjadi sekata.


 
Miracle Collagen Dust
Gambar bercuti dua minggu yang lepas . Setelah  lebih kurang 3 minggu pengambilan Miracle Collagen Dust. Gambar ni waktu malam tanpa make up, sewaktu beristirehat bersama keluarga di luar kawasan chalet penginapan kami sekeluarga sewaktu bercuti di cherating baru2 ini.

Miracle Collagen Dust
gambar sewaktu bercuti di cherating, selfie bersama adik. ni cik iena pakai bedak ,mascara & lip gloss je. Compact powder kite warna gelap sikit dari kulit yg dh cerah sikit. so warna kulit ikut kale compact powder but still flawless gituw
 
Miracle Collagen Dust
gambar di cherating. waktu ni cik iena ade photoshoot tapi cik iena tak bawa peralatan make up cik iena yang banyak2 tu. Cik iena cuma bawa sikit sahaja ..based make up and lipstick merah. Dengan pengambilan Miracle Collagen Dust membuatkan kulit kita licin dan sangat senang nak apply make up, tak perlu make up tebal2 (^_~)

Nak tengok gambar selfie lain semasa percutian cik iena klik


Okay untuk mengukuhkan lagi nak bagi tau skin jadi licin flawless. Jemput tengok video sewaktu cik iena bercuti baru2 ni . Okay boleh tengok kulit muka tu licin ke tidak (^_~)
sila tengok versi HD baru clear kulit tu :)



Maaf handphone cik iena rosak tempoh hari so gambar yang di simpan dalam phone untuk gambar before after dah hilang .Okay ni gambar beberapa hari sebelum pengambilan, ni yang cik iena post di insta  . Weekday pergi kerja cik iena memang tak pakai make up lansung . Weekend je pakai sikit2 atau banyak sikit hehe.


Cik iena terima supplement ni pada



FACEBOOK

INSTAGRAM

EMAIL

SMS / WHATSAPP /  TELEGRAM

+6019-369 4896

 

1 BOTOL RM 30 + POSTAGE (RM6)

2 BOTOL RM 50 + POSTAGE (RM6)

4 BOTOL RM 100 FREE POSTAGE



Mengapa perlu berbelanja lebih untuk rawatan berasingan untuk wajah, badan, rambut, kuku. Sedangkan kita boleh dapat semua kebaikan dalam satu botol Miracle Collagen Dust 100% yang sangat miracle ini jom cuba, pasti suka!



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment