Red Velvet Garden dari Cake Sense


Red Velvet Garden Cake Sense

Merupakan salah satu kek keluaran istimewa sempena sambutan Hari Natal atau Krismas. Dekorasi yang simple tetapi mampu menarik perhatian dengan buah-buahan, daun beserta cream cheese.




Red Velvet Garden Cake Sense
Rasa cream cheese yang cukup cheezy dan red velvet cake yang lembut  beserta dekorasi buah-buahan yang simple tetapi menarik.

Pada awalnya cik iena bawa sahabat karib ke Cake Sense KLCC, kerana beliau mengidam nak makan Portuguese Egg Tart . Setelah mak buyung ternampak kek yang comel ni mak buyung teringin nak makan. Haa kalau dah mengidam kene lah beli, nanti air liur baby meleleh-leleh. Ouh itu tidak comel.



Red Velvet Garden Cake Sense
Selesai pilih-pilih jom bayar

Kehadiran kami di layan baik oleh pekerja yang cukup ramah menerangkan menu-menu baru seperti roti Eurosoft yang mana ianya menggunakan Yis buatan mereka sendiri. Menarik juga. Next time cik iena cuba . Dan kami di beritahu lagi  Red Velvet Garden ni merupakan salah satu daripada kek istimewa yang di keluarkan hanya pada musim perayaan Hari Natal


Red Velvet Garden Cake Sense
Haa ini kek promosi sempena hari natal, nak balik baru perasan. Ramai sangat customer lalu lalang (^_~)


.

Walaubagaimanapun semua orang boleh membeli kek tersebut. Bukan terhad kepada mereka yang menyambut hari Natal . Cuma ianya di buat khas sempena hari Natal. Ahaa cik iena tak sabar pula nak tengok kek istimewa keluaran hari raya,  tahun baru cina dan deepavali. Mesti menarik juga kan. Ini lah kelainan yang terdapat di Cake Sense :)



Red Velvet Garden Cake Sense
cik iena with bff, riana. Pregy mom yang mengidam :)

CAKE SENSE PRIVATE SALE PUBLIC BANK 17,18 dan 30 Disember 2015


Red Velvet Garden Cake Sense
CAKE SENSE PRIVATE SALE PUBLIC BANK 17,18 dan 30 Disember 2015

 Okay nah belanja gambar kek ni dari pandangan atas.
Cream cheese  yang banyak dan sedap nyummyyy



Red Velvet Garden Cake Sense



Selain daripada  Portuguese Egg Tart , Red Velvet Garden , Ginger Cookies ni pun menarik perhatian kami. Ouchh comel kan. Ramai juga beli yang ni tau :)


CAke Sense Ginger Cookies
CAke Sense Ginger Cookies

Cookies ni memang menjadi kegemaran kanak-kanak dengan dekorasi nye yang menarik perhatian kanak-kanak ditambah dengan gabungan warna yang menceriakan.


Di sebabkan rancangan awal kami nak lepak depan KLCC dan beli Egg tart je, di sebabkan dah terpengaruh dengan Red Velvet Garden Cake yang comel ni, kami perlu cari lokasi untuk lepak makan. Ahaaa jom makan. Layan kan gambar yer. Macam biasa kalau dengan cik iena kamera makan dulu (^_~)



Red Velvet Garden Cake Sense
Deqnor

Red Velvet Garden Cake Sense
with my bff, hehe tu yang asal nye nak makan egg tart :)



Red Velvet Garden Cake Sense
Yeahh cik iena meraikan baby yang bakal lahir nanti. Hope bff dapat baby girl mesti comel



Red Velvet Garden Cake Sense
ish geram pulak cik iena dengan kek comel ni



Red Velvet Garden Cake Sense
Tahniah diatas pregnancy syg.. sory kite x komen kat status fb awak bukan sb kite tak care tp kite bz. Nah special kite celebrate sama sempena your pregnancy (^_~).. Nak tunggu iena tak tau bile..kawen pun belom lagi haha



 Wokiess, Lapa pulak tulis pasal Kek ni, Jangan lupa cuba tau. Kek ni istimewa di bulan Disember sahaja . Kepada sahabat dan pembaca blog yang bakal meraikan Hari Natal. Selamat Hari Natal di ucapkan . Dan Kepada saudara Islam, Selamat Menyambut Maulidur Rasul pada 24 Disember 2015.
Wah cuti bersambung-sambung. Bestnya (^_~)


Untuk Maklumat Lanjut Boleh Layari

Facebook : Cake Sense
Instagram : @my_cakesense
Tel : 03-6272 1851
Fax : 03-6272 1831
Email : info@cakesense.com


Cawangan-cawangan Cake Sense


Petaling Jaya
No 19. Jalan SS 24/8 , Taman Megah
47301 Petaling Jaya
Tel/Fax : 03-7805 

Taman Tun Dr Ismail
No.26 Jalan tun mohd fuad, Taman tun dr ismail 
60000 Kuala Lumpur
Tel/Fax : 03-7727 0176

Tropicana City Mall
Lot LG-45 , Tropicana City Mall, jalan SS20/27 
47400 Petaling Jaya
Tel/fax : 03-7731 1908

Setia City Mall
Pot UG-K02, Setia City Mall , Persiaran setia dagang, Bandar setia alam, SEK U13
40170 Shah Alam

Suria KLCC
C03-C05, Suria KLCC Shopping centre, jalan ampang
50088 Kuala Lumpur
Tel/fax : 03-2163 5951


Paradigm Mall
Lot LG-30 , paradigm mall jalan SS7/26a , 
47301 Kelana jaya
tel : 03-7887 0189

Empire Shopping Gallery
Lot FK03A, First floor, Empire Subang, jalan SS16/1 
SS16, 47500 Subang ajaya
tel/fax : 03-5613 0189





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog