Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, March 27, 2016

Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM


Alhamdulillah program pada malam ini berjalan dengan lancarnya. Tahniah di ucapkan kepada Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan yang lain diatas usaha murni menganjurkan program kebajikan seperti ini. Diharapkan program-program seperti ini akan berterusan . Semoga selepas ini akan menimbulkan lagi minat dan kesedaran terhadap orang ramai untuk mengadakan program kebajikan seperti ini.

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

Jutaan terima kasih juga di ucapkan kepada anda yang terlibat memberi sumbangan makanan, pakaian dan sebagainya untuk program kebajikan ini . Jutaan terima kasih yang tidak terhingga juga buat sukarelawan yang terlibat dan yang paling utama buat Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan yang terlibat pada malam ini. Tidak lupa juga buat rakan media cetak mahupun media blogger .
 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
antara rakan blogger yang turut hadir

Semoga usaha murni ini akan menjadi ikutan buat rakyat jelata yang lain khususnya buat para artis dan dermawan hartawan jutawan wan wan wan .. Hahah okay iena dah melalut. Terlampau excited update blog selepas program . Bersemangat betul .

Sebenarnya cik iena dah biasa dengan program kebajian bersama gelandangan cuma yang berbeza kali ini adalah ramai kanak-kanak gelandangan yang hadir. Memandangkan program ini memang di fokuskan kepada anak-anak gelandangan memang ramai anak-anak gelandangan yang hadir. Tersentuh rasa hati melihat anak-anak kecil ini yang hidup di jalanan. Bersyukur cik iena masih ada tempat tinggal yang selesa .

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

Apa yang lagi menyentuh hati apabila cik iena sendiri melihat Hanis Kamal Bakar bertungkus lumus mengangkut barang-barang untuk diedarkan kepada gelandangan . Bayang kan, artis tuh auchhh bagus sangat attitude dia tau . Memang tersentuh hati tisu ni bila tengok ada rakan sukarelawan lain mengangkat barang dan terjatuh, dengan pantasnya Hanis Kamal Bakar pergi kearah sukarelawan tersebut dan mengutip barang-barang tersebut. Terkedu sekejap si hati tisu ni. Terus tak jadi nak ambil gambar. Hati banjir sekejap . Hanis Kamal Bakar kamu memang artis berhati mulia :)
Semoga rezeki kamu bertambah murah lepas ni Hanis Kamal Bakar . All The Best !!!

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
kata-kata aluan oleh Hanis Kamal Bakar

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
Hanis Kamal Bakar memberikan cup cake buat kanak-kanak yang hadir



Untuk pengetahuan anda semua terdapat pelbagai aktiviti yang di jalankan pada malam ini antaranya pengagihan makanan, pakaian serta barang keperluan asas, persembahan buskers, persembahan tarian, face painting dan pelbagai lagi aktiviti yang turut diadakan . yang Paling istimewa adalah lagu  ciptaan  Hanis Kamal Bakar  untuk anak-anak gelandangan juga turut di dendangkan . Sedih tau lagu dia .


Lagu ciptaan Hanis Kamal Bakar istimewa buat anak2 gelandangan
Lagu ciptaan @haniskamalbakar istimewa buat anak2 gelandanganSedih lirik dia T__TProgram Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran @haniskamalbakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FMhttp://www.ienaeliena.com/2016/03/program-amal-anak-anak-gelendangan.html?m=0#faezramly#bloggermalaysia #MalaysianBlogger #anakanakgelandanganHKB#haniskamalbakar #4UFM #RTM #mediablogger #malaysiablogger #alzafaceliftclubmalaysia#ienaeliena #lifestyleBlogger #charity #kerjaamal
Posted by ienaeliena.com on Saturday, March 26, 2016

Buat masa ni layankan gambar yang ada tak berapa banyak . Nanti cik iena update video yang sempat di rakam kan okay  :)


 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM


 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
rakan blogger, kak kolin sedang memberikan gula-gula kepada anak gelandangan


 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
pengagihan baju

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
pakaian yang di derma untuk di agihkan buat gelandangan

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
auchh sempat nak ambil gambar tuan tanah  blog nie

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
antara salah satu penaja

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
wefie bersama rakan blogger

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
pertunjukan silap mata

 Program Amal Anak-anak Gelendangan Anjuran Hanis Kamal Bakar dan rakan-rakan Artis bersama Radio Wanita 4U.FM
face painting





Instagram Live Update


















iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment