Dress Cantik di Ezbuy.my

Membeli-belah secara online sudah menjadi kebiasaan buat cik iena . Cik iena gemar membeli belah secara online kerana cik iena kekurangan masa untuk membeli-belah di Mall . Almaklumlah cik iena bekerja sepenuh masa sebagai programmer dan pada hujung minggu pula cik iena membuat kerja sambilan lain diantaranya adalah berblogging .



 Dress Cantik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my


Berblogging juga merupakan sumber pendapatan sambilan cik iena . Jadi masa cik iena sangat limited untuk mebeli belah di Mall. Kebanyakan barangan termasuk barangan elektrik mahupun pakaian cik iena membeli secara online . Di sini cik iena ingin berkongsi kepada anda tempat dimana cik iena membeli baju-baju dari luar negarayang cantik lagi stylo dengan harga yang berpatutan .




Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my

Ezbuy.my


Ezbuy merupakan platform membeli-belah barangan dari luar negara secara online yang terbesar.
Portal membeli belah online ini menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan dan Amerika Syarikat. Di Ezbuy anda boleh membeli belah produk global dengan menikmati penjimatan sehingga 4 kali penjimatan . Terdapat berjuta-juta produk yang di jual di Ezbuy. Disamping itu Ezbuy juga ada menjual barangan dari dalam negara .




Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my

Membeli belah di portal ini juga dikatakan lebih mudah, murah dan cepat jika anda membeli belah sendiri di portal luar negara. Ia menawarkan pelbagai jenis produk di seluruh dunia untuk anda secara langsung.


Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my

Ia juga dikatakan dapat mengubah pengalaman pembelian luar negara untuk pengalaman membeli-belah tempatan. Anda boleh membuat pembayaran menggunakan akaun online banking anda sama seperti anda membeli belah secara online di portal membeli belah di Malaysia . Berbeza dengan portal dari negara lain .



Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my


Sebagai contoh anda ingin membeli di portal online dari Amerika Syarikat , anda tidak boleh membayar menggunakan akaun online banking anda tetapi anda perlu membayar menggunakan kad kredit atau paypal .  Tambahan pula tidak ramai diantara rakyat Malaysia yang memiliki akaun Paypal dan kad kredit.



Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my


Jadi  Ezbuy sangat membantu anda untuk membeli belah barangan dari luar negara dengan menggunakan pembayaran melalui online banking seperti yang selalu di gunakan oleh rakyat Malaysia.



Promosi menarik di Ezbuy.my
Promosi menarik di Ezbuy.my




Disini cik iena nak tunjukkan bagaimana cara untuk membeli secara online di Ezbuy.my

Cara Pembelian di Ezbuy.my


Langkah 1:
Pilih Item yang anda ingin beli


RICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexyRICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexyRICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexyRICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexy


RICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexy exquisite openwork slim la
Pilih Warna , Size, Kuantiti dan kemudian klik ADD TO CART

 Langkah 2 :
Pada ruangan kanan, di sebelah atas akan kelihatan senarai Order anda dan di bahagian bawah kanan klik CHECKOUT (harap maaf gambar tertutup dengan watermark-auto generate watemark )

RICHCOCO Europe perspective quality fashionable collar Bell sleeves sexy exquisite openwork slim la
Pada ruangan kanan, di sebelah atas akan kelihatan senarai Order anda dan di bahagian bawah kanan klik CHECKOUT

Langkah 3 :

 Pilih cara penghantaran anda . Berikut cik iena tunjukkan pelbagai harga bagi setiap cara penghantaran. Jadi pada yang ingin 4 kali penjimatan seperti yang cik iena nyatakan diatas anda perlu pilih SEA dimana kos penghantarannya cuma RM3


Ezbuym.my - pilih penghantaran

Untuk penghantaran ini terpulang pada anda untuk memilih cara mana mengikut budget anda.
Cik iena memilih yang paling murah iaitu SEA
Setelah itu langkah seterusnya

Langkah 4 :

 Rujuk pada gambar di bawah sebelah kiri, Klik pada pautan Use voucher untuk menggunakan voucher yang ada . Untuk cik iena cik iena menggunakan voucher RM15 unlimited price yang cik iena dapat ketika mula-mula daftar di Ezbuy .

Jika dirujuk pada gambar kanan di bawah , kita akan dikenakan domestic charge sebanyak RM8.


Dengan menggunakan voucher RM 15 tersebut disini  sudah pastilah cik iena sudah jimat sebanyak RM15 . Voucher ini tiada had minimum pembelian dikenakan.

Kepada yang ingin menggunakan voucher code anda di kehendaki memilihUSE CREDIT AND COUPON CODE.


ezbuy checkout








voucher RM15
voucher RM15 akan keluar selepas kita memilih USE VOUCHER

Selesai memilih voucher mahupun credit atau coupon code . Klik PAY NOW

Langkah 5
Masukkan alamat penghantaran anda

alamat penghantaran anda
alamat penghantaran anda

alamat penghantaran anda
Selesai memasukkan alamat klik NEXT
 LAngkah 6 :

Selepas order anda di submit anda dikehendaki klik TOP UP NOW
pembayaran disini menggunakan konsep topup kredit




 Langkah 7:

Pilih amaun topup dan juga cara pilihan pembayaran
Disini jumlah minimum yang and aperlu topup bagi setiap transaksi adalah RM60
Jadi cik iena memilih RM60 dan cik iena memilih menggunakaan maybank2u
Pilih amaun topup dan juga cara pilihan pembayaran
Pilih amaun topup dan juga cara pilihan pembayaran

pembayaran online
pembayaran online menggunakan maybank2u
pembayaran online
maybank2u

pembayaran online
maybank2u




pembayaran online
SELESAI



 Okay tak sabar rasanya cik iena nak dapat dress cantik ni . Walaupun seksi tapi cik iena tak la pakai macam tu tau . Mix match kan dengan inner dan kain atau seluar . Cik iena suka material Lace yang di gunakan sebab tu cik iena beli . Nanti bila dah terima cik iena akan share okay
(^_~)

Untuk pengetahuan anda sekarang Ezbuy.my  ada membuat banyak tawaran hebat diantaranya adalah

Kempen Prime Exclusive yang mana ianya menawarkan kos penghantaran sebanyak RM8.80 tanda had saiz mahupun berat parcel yang kita beli . Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini sila klik http://marketing.ezbuy.my/prime_land/

BERITA BAIK

Gunakan KOD : ezfriend15

Untuk mendapatkan 15% shipping fee

Bagi anda yang baru mendaftar dengan EZBUY, anda juga berpeluang untuk mendapatkan voucher bernilai RM15 yang akan dimasukkan ke dalam account EZBUY anda.
free sign up

Jadi, jika anda ingin membeli belah di EZBUY daftar di http://invl.co/h1n

Register untuk Prime Trial. Limited untuk 100 pendaftaran sehari

 Prime Trial

 dapatkan Borang Di https://goo.gl/7eXgQs



NEW UPDATE : 10/10/2016 CIK IENA DAH DAPAT DRESS YANG CIK IENA BELI. YA ALLAH CANTIK SANGAT. DAN SANGAT BERKUALITI MATERIALNYA. HARGA RM57.52 UNTUK KUALITI KAIN YANG MACAM TU MEMANG GILER MURAH IENA BAGI TAU. KALAU IKUTKAN MATERIAL MACAM NI LEBIH DARI RM100. IENA SANGAT PUAS HATI DAN NAK CARI DRESS LAIN. YANG PASTI KEBARANGKALIAN UNTUK SAMA BAJU DENGAN ANDA ANDA DI MALAYSIA KURANG. HAHA SERIUS CANTIK GILER. NANTI ADA MASA IENA SHARE DI BLOG YA


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




1 comments:

  1. Setakat ni blum pernah membeli di ezbuy, nak usha2 jap..mn tau ada barang baik boleh beli

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve