Showing posts with label online shopping. Show all posts
Showing posts with label online shopping. Show all posts

Daftar Percuma dan Jual Produk anda secara online di pgmall.my

Seperti kita sedia maklum, dunia sedang hangat dilanda Pandemik COVID-19, juga dikenali sebagai pandemik koronavirus 2019–2020. Berikutan daripada itu kebanyakan negara telah pun mengambil langkah berjaga-jaga untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Daftar Percuma dan Jual Produk anda secara online di pgmall.my



Berikutan daripada Perintah Kawalan Pergerakan tersebut ianya banyak memberi kesan kepada ekonomi negara lagi-lagi buat peniaga kecil khususnya. Tambahan lagi jika peniaga kecil itu hanya mempunyai satu mata pencarian. Sehubungan dengan itu banyak perniagaan-perniagaan kecil mahupun besar sudah mula bergiat aktif dalam penjualan atas talian atau lebih dikenali penjualan online.


Disini Cik iena ingin mencadangankan satu platform penjualan online yang boleh anda sertai sekiranya anda ingin terus menjual barangan dagangan anda. Platform penjualan online yang Cik iena maksudkan adalah  pgmall.my .

Jom Jual Produk anda secara online di pgmall.my


PG Mall ataupun pgmall.my merupakan Platform e-dagang Nombor 1 Malaysia dimana ianya merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia.Ianya  telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi dan sehingga kini terdapat lebih daripada 1,000,000 pelanggan berpangkalan (dan masih berkembang) di seluruh Asia Tenggara (SEA).


PG Mall juga merupakan satu-satunya platform membeli-belah dalam talian yang berkonsepkan Consumerchant (ConsuMerchant concept).  Di PG Mall terdapat 'added value' dimana pembeli dan penjual akan menikmati cashback dari pihak PG Mall. Konsep ConsuMerchant ni adalah yang pertama di dunia dimana kita sebagai pembeli boleh dapat cashback daripada pembelian sendiri setiap kali membeli - belah di PG Mall. Selain itu pembeli atau pengguna juga turut mendapat cashback daripada pembelian oleh pembeli lain yang mendaftar melalui referral link.

Daftar Percuma dan Jual Produk anda secara online di pgmall.my
Antara kempen yang terdapat di PG Mall bagi membantu mempromosikan peniaga


Untuk pengetahuan PG Mall adalah satu-satunya platform yang mempunyai semua rakan e-wallet  utama iaitu Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan macam-macam lagi. Dengan adanya pelbagai cara pembayaran secara dalam talian ini ianya dapat memberi dorongan kepada peniaga untuk menjual barangan mereka dan mendapat lebih banyak pembeli yang membeli barangan jualan mereka di PG Mall .

Daftar Percuma dan Jual Produk anda secara online di pgmall.my



PG Mall disatukan dengan SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, urStore, tresGo, Etailer Gateway, Red Dino.Sekiranya penjual menggunakan penyedia perkhidmatan yang dinyatakan diatas, PG Mall sangat mengalu-alukan anda untuk menyertai  PG Mall kerana PGMall sudah pun bekerjasama dengan mereka.Jadi ianya lebih mudah untuk diuruskan.


PG Mall juga bekerjasama dengan kesemua rakan kurier yang bertanggungjawab memastikan produk
yang dibeli pelanggan sampai ke tangan pelanggan.

Pelbagai kempen yang dilakukan di PG Mall beserta diskaun-diskaun hebat yang ditawarkan juga dapat menarik perhatian para pembeli tanpa perlu anda membuat promosi. PG Mall menyasarkan sekurang-kurangnya 10k penjual untuk menyertai PG Mall tahun ini bagi memenuhi keperluan dan kehendak pengguna PG Mall.

Sekiranya anda mempunyai produk untuk dipasarkan, anda boleh sertai seller.pgmall.my untuk memasarkan produk anda dan seterusnya ianya dapat membantu mengembangkan lagi perniagaan anda.


Kenapa anda perlu menjual barangan anda di PG Mall ?


Pelbagai barangan boleh dijual di PG Mall. Anda boleh menjual pelbagai jenis barangan di PG Mall  dan tidak kira dimana anda berada asalkan dalam Malaysia anda boleh mendaftar sebagai peniaga.


Daftar Percuma dan Jual Produk anda secara online di pgmall.my
Antara kempen yang terdapat di PG Mall bagi membantu mempromosikan peniaga



Untuk pengetahuan anda, PG Mall mempunyai kumpulan pelanggan yang menyokong kuat yang mempromosikan peniaga di PG Mall ke rangkaian dan media sosial mereka mengenai pengalaman membeli-belah mereka di PG Mall.

Selain itu, PG Mall mempunyai pasukan MIS dalaman yang kuat yang membolehkan peniaga  melakukan pelbagai kempen dan integrasi kedai kreatif untuk membantu peniaga  memasarkan produk jualan mereka.


Pelbagai kaedah pembayaran yang ditawarkan dari e-banking hinggalah ke e-wallet . Jadi amat mudah untuk pelanggan membeli barangan anda kerana terdapat pelbagai jenis kaedah pembayaran atas talian.


Tiada kos pendaftaran dikenakan untuk menjadi peniaga di PG Mall.Anda tidak perlu ke pejabat pos untukpost barangan tersebut. Pihak kurier sendiri akan datang ke lokasi anda untuk mengambil barang tersebut untuk dihantar kepada pelanggan.


Keistimewaannya lagi PG Mall bekerjasama dengan banyak rakan dagangan e-banking dan e-wallet  yang mana pada setiap bulan mereka sendiri akan membuat ads untuk mengajak pengguna-pengguna mereka membeli-belah di PG Mall. Sedikit sebanyak ini juga akan dapat beri kebaikan kepada peniaga yang berdaftar di PG Mall.



Kepada anda diluar sana yang mempunyai perniagaan sendiri yang ingin memasarkan barangan anda secara dalam talian ataupun online. Ada boleh mendaftar di seller.pgmall.my



#PGMall #PGMallSeller #PGMallMerchant #onlinebusiness #Selluseller #easystore #istoreisend #urstore #tresgo #etailergateway #RedDino

About PGMall:

Website: www.pgmall.my
Facebook: www.facebook.com/PGMallOfficial
Instagram: PGMall.my

 

Nak Beli Pre-Loved ONz di hurr.tv

'Nak Beli' adalah program eksklusif membeli-belah dalam talian untuk barangan pre-loved selebriti dan personaliti media sosial kegemaran anda. Dimana dalam rancangan ini selebriti atau personaliti media sosial pilihan akan memperkenalkan sendiri koleksi peribadi mereka yang akan dijual dengan harga yang menarik di laman web hurr.tv, Beli@hurr.

Nak Beli Pre-Loved Selebriti dan Personaliti Media Sosial di hurr.tv


Dalam rancangan tersebut juga mereka akan menyatakan mengapakah mereka ingin menjual barangan pre-loved mereka dan anda juga boleh bertanyakan apa-apa soalan berkaitan di ruangan chat. Sebagai contoh anda ingin tahu harga asal barangan tersebut, atau anda ingin tahu di mana beliau membeli barangan tersebut dan apa jua soalan yang berkaitan.

Sewaktu rancangan sedang berlansung , sekiranya ada diantara barangan pre-loved yang telah terjual, anda juga akan dimaklumkan oleh personaliti media sosial yang sedang melakukan jualan pre-loved mereka. Setiap minggu akan ada personaliti media sosial yang berbeza untuk menjual barangan pre-loved mereka.

Personaliti Media Sosial  Sharifah Rose
Personaliti Media Sosial  Sharifah Rose


Sebagai contoh di episod web pertama yang disiarkan pada 20 April yang lepas, Sharifah Rose telah memperkenalkan sepuluh barangan peribadinya termasuk baju, kasut tumit tinggi, tas tangan dan shawl yang dijual secara eksklusif di laman web Beli@hurr, http://shop.hurr.tv.

Barangan pre-loved Sharifah Rose mendapat sambutan yang memberangsangkan dengan sejumlah enam daripada sepuluh barangan yang diperkenalkan berjaya dijual di dalam tempoh dua jam selepas program berlangsung.Saksikan episod web pertama di sini: https://www.hurr.tv/jom-layan/nak-beli/sharifah-rose/



Menurut Pengarah Saluran hurr.tv, Datin Elaine ,
 “Arah aliran untuk memilih barangan pre-loved memang telah ada sejak dulu lagi dengan kehadiran kedai vintaj, flea market, car boot sale, bazaar,kedai amal dan sebagainya. Kini, pembelian barangan pre-loved secara online sudah lazim di kalangan belia. Menerusi program ‘Nak Beli’, penonton bukan sahaja berpeluang untuk mengenali lebih dekatpersonaliti kegemaran mereka, malah koleksi peribadi mereka juga boleh diperoleh dengan harga yang rendah dan mampu milik.”


Tambah Datin Elaine lagi,

“Menjelang bulan Ramadan adalah masa terbaik untuk penonton membeli-belah
barangan pre-loved yang dipaparkan dengan harga yang menarik sekaligus bergaya dengan koleksi
berkenaan di musim perayaan. Sudah pasti membeli barangan pre-loved adalah alternatif untuk
pembeli bijak yang mahukan harga lebih baik, membantu mengurangkan pembaziran dan mesra alam
serta memberikan keseronokan dan kepuasan yang hebat kepada pembeli.”
Personaliti Media Sosial  Nisha Ezzati
Personaliti Media Sosial  Nisha Ezzati

Pada Minggu kedua pula menampilkan  Personaliti Media Sosial  Nisha Ezzati , anda boleh lihat di https://www.hurr.tv/jom-layan/nak-beli/nisha-ezzati/

Dan Esok 4 Mei  Personaliti Media Sosial Ika Shafarey akan menjual barangan pre-loved beliau .


 Personaliti Media Sosial Ika Shafarey
Personaliti Media Sosial Ika Shafarey


Manakala pada minggu berikutnya  iaitu minggu ke 4 bertarikh 11 Mei 2018 , Personaliti Media Sosial Syuhaila akan menjual barangan pre-loved beliau.



 Personaliti Media Sosial Syuhaila
Personaliti Media Sosial Syuhaila


Jadi kepada anda di luar sana jangan lupa saksikan Program " Nak Beli " ini di https://www.hurr.tv
 pada setiap hari jumaat jam 8.30 malam secara lansung dan dapatkan koleksi pre-loved selebriti dan Personaliti Media Sosial  kesayangan anda :)



Nak Beli Pre-Loved Selebriti dan Personaliti Media Sosial di hurr.tv
Nak Beli Pre-Loved Selebriti dan Personaliti Media Sosial di hurr.tv


Untuk melihat kesemua Selebriti dan Personaliti Media Sosial yang terlibat yang telah menjual barangan pre-loved mereka boleh lihat di https://www.hurr.tv/jom-layan/nak-beli/







Shopping Kasut Online di happy2u.my



happy2u.my

Kasut merupakan salah satu barangan kesayangan cik iena yang cik iena suka kumpul sejak zaman cik iena aktif dalam bidang modelling lagi. Walaupun sekarang cik iena sudah tidak aktif tapi cik iena masih suka mengumpul kasut walaupun hakikatnya cik iena jarang pakai . 



Membeli kasut tu merupakan kepuasan, reward buat diri sendiri setelah penat bekerja sama seperti membeli handbag juga . Jika sebelum ini cik iena gemar membeli High Heels kerana cik iena terlibat dalam dunia peragaan yang mana memerlukan cik iena memakai High heels minimum 5 inci untuk Job Runway model khususnya.

Berbeza dengan sekarang semenjak pencen modelling dan aktif blogging , cik iena jarang memakai High Heels , cik iena bertukar kepada Wedges, tapi tetap tinggi tau . Cuma jika dengan wedges nak lari tu rasa selesa lah. Almaklumlah sekarang cik iena sibuk menghadiri event  dan adakalanya ada aktiviti yang perlu di sertai . Kalau cik iena pakai kasut 5 inci heels runcing memang tak sesuai kan.



happy2u.my

Jadi sekarang cik iena berubah kepada wedges. Memandangkan kasut-kasut yang cik iena ada kesemuanya High Heels, rasa nak tergolek pakai sebab lama dah tak pakai high heels , jadi cik iena nak beli wedges. Sekarang pula cik iena sangat sibuk untuk ke Mall nak shopping.

Alhamdulillah sekarang boleh beli online je tau . Baru-baru ni cik eina stress kerja dan cik iena perlu terapi. Ops cik iena memang kaki shopping, dengan shopping boleh melegakan rasa tension rasa stress. Cik iena ada post gambar shopping kasut di Mall dan kemudian cik iena terbaca @happy2umy
tinggalkan komen yang mereka ada jual online .


A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Cik iena pun terjah website mereka . Banyak sangat kasut-kasut yang menarik pelbagai jenis tau. Memandangkan cik iena memang nak beli wedges jadi cik iena cari wedges sahaja dan cik iena berkenan dengan dua wedges ni tau. Lepasni cik iena nak beli lagi. Jenis sama warna lain. ahaaaaaaa boleh tak gitu. Sebab apa, sebab cik iena sangat selesa pakai wedges tu.



Okay jom lihat kasut mana yang menjadi pilihan cik iena


Madel.C Maxey Wedges


Wedges ini cik iena suka sebab tali dia yang cantik menarik . Cik iena pilih warna hitam sebab boleh pakai dengan semua warna baju . Kawan pejabat cik iena pun suka tau kasut ni masa cik iena ambil gambar di pejabat baru baru ni.



Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my


Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my

Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my


Cantik kan wedges ni, jika anda berminat ni cik iena kongsi direct link http://happy2u.my/product/Madel.C+Maxey+Wedges/1



Madel.C RoseBella Clog Wedges



Yang ni cik iena ambil warna Pink , terdapat 4 warna untuk pilihan iaitu  Black, Brown, Grey dan Pink. Memandangkan cik iena sangat suka pink cik iena pilih pink . Walaupun nampak biasa je wedges ni tapi cik iena suka kerana sangat selesa dan mudah di pakai. Sarung sahaja. Kalau dah lambat nak pergi mana-mana tu sarung je wedges ni, tak perlu tali tali bagai yang kadang-kadang memerlukan masa untuk kita pakai kan.


Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my


Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my

Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my


Simple and cantik kan wedges ni ,Kalau anda juga berminat boleh beli di http://happy2u.my/product/Madel.C+RoseBella+Clog+Wedges/1


Memandangkan cik iena suka yang pink ni sebab sangat mudah nak pakai nah cik iena belanja gambar ootd cik iena semalam  dan dulu semalam selepas dapat kasut (^_~)


Shopping Kasut Online di happy2u.my
semasa event Boh Green Tea Latte Party 14 januari 2017


Shopping Kasut Online di happy2u.my
haha ini sebab nya suka wedges ni boleh lompat lopmat , lari lari




Okay sebenarnya sangat banyak kasut yang cantik cantik tau . Buat masa ni cik iena cuma nak beli wedges dulu. Nanti cik iena nak beli yang lain pula ..


Jom cuci mata sikit gambar yang cik iena berkenan juga





Shopping Kasut Online di happy2u.my


Shopping Kasut Online di happy2u.my

Shopping Kasut Online di happy2u.my

Shopping Kasut Online di happy2u.my





 



Shopping Kasut Online di happy2u.my


Untuk pengetahuan anda semua sekarang mereka tengah mengadakan OOT contest tau  jadi boleh lah shopping dan upload gambar oot anda. Nak tau lebih lanjut jom layari


Website : http://happy2u.my/
Facebook : https://www.facebook.com/happy2uMY/?fref=nf
Instagram :  https://www.instagram.com/happy2umy/
Email : hello@happy2u.my


Nota Blog : psttttttttt nak bagi tau walaupun cik iena di katagorikan tinggi tapi tapi kaki cik iena kecil je size 5 atau 36 tau . Kawan pejabat tengok kasut yang cik iena dapat kecik je macam tak percaya size iena. hahaha okay.. makanya cik iena perlu kekalkan badan sekarang atau kecil lagi kalau tak, kaki yang kecil ni tak mampu menampung berat badan hahaha




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy!

ezbuy



Beberapa bulan yang lepas cik iena pernah menulis tentang  Dress Cantik di ezbuy.my . Pada Kali ini juga cik iena ingin kongsikan 10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy terutama buat anda penggemar fashion seperti cik iena .

10 Favorite Products You Should Buy From ezbuy!


Antara 10 produk tersebut ada juga yang bukan katagori fashion . Sebenarnya ianya adalah produk yang cik iena nak beli tapi cik iena kongsikan bersama kawan-kawan . Mana tau kawan-kawan nak beli juga :)
 Jom cik iena cerita serba ringkas mengenai ezbuy.my

ezbuy.my


ezbuy merupakan platform membeli-belah barangan dari luar negara secara online yang terbesar.
Portal membeli belah online ini menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan dan Amerika Syarikat. Di ezbuy anda boleh membeli belah produk global dengan menikmati penjimatan sehingga 4 kali penjimatan . Terdapat berjuta-juta produk yang di jual di ezbuy. Disamping itu ezbuy juga ada menjual barangan dari dalam negara .


PRIME : Join and enjoy RM 8.80 unlimited shipping today!

Istimewa buat anda pelanggan setia ezbuy pastikan anda sertai  kempen PRIME di mana hanya perlu membayar RM8.80 untuk unlimited shipping . Tidak kira anda membeli dari vendor yang berlainan, anda cuma perlu membayar kos shipping RM8.80 sahaja .

Untuk Maklumat lanjut layari http://bit.ly/ezbuyPrime
Sebagai contoh PRIME diatas, jika cik iena membeli produk dari beberapa vendor yang berlainan . Cik iena hanya perlu membayar kos shipping hanya sekali sahaja iaitu RM8.80 dengan menyertai PRIME .

Okay mari lihat barangan apakah yang menarik perhatian cik iena kali ini . Jika sebelum ini cik iena pernah memberli Dress dan cik iena sangat puas hati dan suka akan kualiti kain yang bagus dengan harga yang murah.  (jemput baca -  Dress Cantik di ezbuy.my )

10 Item di ezbuy yang menarik perhatian cik iena





 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken
Wahhh, cantik kan Dress ni . Sempena perayaan hari Natal dan tahun baru cina yang bakal hadir ni cik iena nak beli dress merah untuk di pakai ketika sambutan perayaan tersebut bersama rakan pejabat .  Cik iena suka sangat design dress ini

Harga yang di jual pun berpatutan jika di lihat pada kualiti material .

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken





RM 157.24
 34% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Selain dari Dress merah diatas cik iena juga tertarik dengan Dress kembang bewarna Hitam ini . Warna hitam sesuai di pakai dengan semua warna tudung . Jika di ihat pada lengannya agak jarang, cik iena akan mengenakan Inner supaya ianya tidak jarang.


Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets



RM 122.76
36% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress


Blous Merah ini juga menjadi pilihan cik iena kerana design nya yang sangat simple dan cantik. Sesuai di gayakan di luar pejabat mahupun di dalam pejabat. Boleh di suai padankan dengan seluar slack bewarna hitam atau putih .

Harganya pula tersangat murah bagi cik iena, cuma RM 13.09
Boleh la beli dua warna, hitam & merah :)



2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

RM 13.09

Domestic Shipping: RM 0.00 



 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt

Selain blous merah diatas, design blouse merah ini juga berjaya menambat hati cik iena. Blouse ini akan menampakkan diri lebih kurus. Cik iena sangat suka design-design ini.

Harga pun murah sahaja Rm18.62 . 


Terdapat juga warna lain untuk di pilih orlah anda yang berminat.
Kesemua warna cik iena berminat, macam mana nie
(^_~)


 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt



RM 18.62
Domestic Shipping: RM 0.00 










Peplum ini juga berjaya membuat cik iena tergoda dan ingin memilikinya . Rekaan yag sangat unik dan simple namun ianya kelihatan elegant, cantik dan bergaya. Boleh di duai padankan dengan seluar slack mahupun seluar jeans.


 Floral Lace Peplum Dress

 Floral Lace Peplum Dress



RM 68.28
60% off
Domestic Shipping: RM 0.00  



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag


Selain dari pakaian yang cantik-cantik terdapat banyak lagi barangan lain yang mendapat perhatian cik iena antaranya adalah beg make up.

Dengan adanya beg mekap ini mudah lah untuk cik iena untuk menyusun make up make up yang ada.



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag



RM 33.66
84% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Wooden Portable Laptop Desk Book Stand


Selain itu  Wooden Portable Laptop Desk Book Stand ini juga berjaya menarik perhatiana cik iena. Dengan adanya Wooden Portable Laptop Desk Book Stand lebih mudah la cik iena buat kerja pejabat di rumah dengan menggunakannya.



RM 10.97
77% off
Domestic Shipping: RM 0.00








Tilam animasi ini merupakan tilam yang cik iena teringin dapatkan kerana keunikan nya.
SPada yang mempunyai anak kecil ianya sangat sesuai untuk si kecil anda yang meningkat dewasa.

Stitch tatami thicken long lazy cat cartoon sleeping mattress pad, double mattress sofa bed shop sleeping pad

RM 91.53
58% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images

Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images


Ini juga merupakan antara bahan yang pemting untuk di beli. Ianya memudah kan kita jika berlaku apa-apa di sekeliling kereta milik kita yang di pasangkan alat ini.



RM 184.83


55.00% off
Domestic Shipping: RM 0.00






Timbang sudah semestinya sangat penting bagi kaum hawa. Memandangkan ianya ada bewarna pink jadi cik iena teringin unyuk memiliki alat penimbang ini




Thousand selected household electronic precision scales, health scales body weight weight loss in adults weighing instrument


RM 9.09
90% off
Domestic Shipping: RM 0.00



Menarikkan, kalau anda nak tahu terdapat banyak lagi barangan yang terdapat di ezbuy Anda boleh lihat sendiri di laman rasmi mereka di ezbuy.my

Terdapat juga pelbagai promosi menarik tau



 



Everything Under 19.90: http://bit.ly/allrm19

 




Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


ezbuy


Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve