Grab The Promo

Menang Beg LV, Macbook & iPads


Istimewa kepada anda semua, cik iena nak kongsi cara bagaimana anda boleh memenangi Beg tangan LV , Macbook dan Juga iPads .Pembukaan Bandoru store


Sempena pembukaan Bandoru Store  pada 5 dan 6 November ini anda berpeluang untuk memenangi Beg LV, iPads & Macbook.  Apa yang anda perlu lakukan adalah

  • Kongsikan peraduan ini kepada kawan-kawan anda.
  • Setiap kali salah seorang rakan anda sign up, anda akan mendapat 20 penyertaan tambahan (Points) untuk menang.
  • Bagaimana untuk sertai , Daftar di http://bit.ly/bandoru1

Sebelum itu Untuk pengetahuan semua  Bandoru Store  merupakan kedai pakaian bundle iaitu barangan terpakai dari jenama terkenal .

Kedai pakaian “bundle” atau pakaian terpakai semakin digemari masyarakat setempat, kewujudannya umpama cendawan tumbuh selepas hujan di sekitar kuala lumpur mahupun di kawasan bandar kecil .

Bandoru Store  menawarkan pelbagai jenama terkenal dengan kualiti yang baik pada harga yang berpatutan.


Nak Menang Beg LV, Macbook & iPads?

Menang Beg LV, Macbook & iPads
Menang Beg LV, Macbook & iPads

Cara bagaimana untuk memenangi peraduan ini.


Step 1 – Share di Facebook

Step 2 – Share di Twitter

Step 3 – Emailkan Kepada Kawan

Daftar di http://bit.ly/bandoru1
 
Jangan risau, hanya dua maklumat di perlukan untuk daftar iaitu email dan nama anda sahaja. Anda tidak perlu mengisi maklumat-maklumat yang banyak termasuk jawab soalan survey. Itu semua tidak perlu. Hanya daftar dengan nama dan email anda sahaja. Kemudian anda sahkan pendaftaran anda melalui pautan yang di hantar di email anda . Mudah kan.
Tingkatkan Peluang Untuk Memenangi Beg LV, Macbook & iPad Dengan SHARE Page Ini Kepada Seramai Mungkin Rakan-Rakan Anda.

Setiap Rakan Anda Yang Daftar Melalui Referral Link Dibawah Akan Menambahkan 20 Kali Peluang (Points) Anda Untuk Menang.

5 Peserta Yang Mengumpul Points Terbanyak Sebelum 5 Nov 2016 Akan Dikira Sebagai Pemenang!
Pembukaan Bandoru store


Pembukaan Bandoru store:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
5 & 6 NOVEMBER 2016 (SABTU & AHAD)
JAM 9 PAGI -10 MALAM
BANDORU STORE
SELANGOR PT7,
FEDERAL HIGHWAY
BATU 3, 40150 SHAH ALAM
iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
1 comments:

  1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:+62852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
    KLIK->Toto Magnum 4D 5D 6D Ki Witjaksono.

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve