Grab The Promo
Grab The Promo

Pakej Kahwin Murah di Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)


Setiap pasangan yang ingin berkahwin pasti mengimpikan majlis perkahwinan yang sempurna dan meriah serta berjalan lancar. Namun dalam mencapai impian tersebut seseorang itu perlu membuat persediaan rapi bagi memastikan majlis mereka tiada cacat celanya.

Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)


Dalam zaman yang serba moden ini segala kos semakin meningkat, jadi amatlah penting untuk kita merancang perbelanjaan dengan cermat bagi mengelakkan pembaziran. Bagi cik iena kita perlu merancang dengan teliti antara cara untuk merancang perbelanjaan adalah dengan membuat survey terlebih dahulu tentang harga dan servis dari sesebuah butik, khidmat katering,photographer, maku up artis dan sebagainya.


 
Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)


Kebiasaannya kita boleh dapatkan harga-harga pakej perkahwinan yang berpatutan di Pameran Pengantin yang kebiasaannya akan diadakan setiap tahun bagi memudahkan bakal-bakal pengantin untuk mencari pakej-pakej perkahwinan bagi merealisasikan perkahwinan idaman mereka.Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)Istimewa buat bakal-bakal pengantin di luar sana anda boleh mendapatkan pekej-pakej perkahwinan pada harga yang berpatutan di Festival Pengantin yang paling popular yang bakal diadakan pada 12-14 Mei 2017. Faestival yang cik iena maksudkan adalah Malaysia Wedding Festival (MEFA)  yang mana ianya bakal diadakan  di Shah Alam Convention Centre (SACC).


Malaysia Wedding Festival (MEFA


Untuk pengetahuan semua ini merupakan penganjuran kali ke 16 oleh Mefa Events.  Terdapat tawaran diskaun sehingga 70 % untuk Pakej Pengantin di Malaysia Wedding Festival (MEFA) . Namun tawaran hebat ini hanya terhad untuk 3 hari pameran sahaja dari 10 pagi hingga 9 malam.


Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)
Festival pengantin ini dapat memudahkan bakal-bakal pengantin untuk melakukan persiapan perkahwinan dimana MEFA menganjurkan pameran seperti One Stop Centre Wedding, dari produk perkhidmatan kahwin seperti  katering, pelamin, butik pengantin, kad kahwin, cenderahati, dewan perkahwinan, perkhidmatan wedding planner ,  photographer wedding, videographer wedding dan pelbagai lagi yang berkaitan dengan majlis perkahwinan.


Kesemua vendor atau wedding planner yang menyertai MEFA merupakan gabungan dari pelbagai kawasan dari Shah Alam, Ampang, Bangi, Kajang, Damansara, Gombak dan seluruh Lembah Klang. Jadi anda tidak perlu risau tentang lokasi mereka buat anda yang berada di kuala lumpur dan lembah klang.

Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)

Apa yang menarik lagi tentang festival kali ini, dengan setiap tempahan mana-mana pakej minima RM500 (terkumpul) di MEFA, bakal-bakal pengantin berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah seperti pakej bulan madu, gadjet, t-shirt, barangan kecantikan dan sekurang-kurangkan coklat.


Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)


Untuk pengetahuan semua  setiap tempahan pada hari tersebut akan mendapat hadiah. Menarikkan ?
Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan pakej-paker perkahwinan anda ataupun barangan peralatan serta servis perkahwinan anda di MEFA.

Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)

Selain daripada itu sekiranya  anda berminat melihat pertunjukan fesyen juga akan diadakan pertunjukan fesyen pada hari tersebut dan tidak ketinggalan juga  pertandingan makeup artist.


Pakej Kahwin Murah di Pameran Pengantin Malaysia Wedding Festival (MEFA)


Bersempena penganjuran kali ke 16 oleh Mefa Events.  Terdapat tawaran diskaun sehingga 70 % untuk Pakej Pengantin di Malaysia Wedding Festival (MEFA) . Terdapat pelbagai Vendor yang akan terlibat yang mana terdapat pelbagai tawaran istimewa dengan harga yang berpatutan disapming hadiah-hadiah yang bakal anda bawa pulang sekiranya anda membuat tempahan pada hari pameran tersebut.

Disini juga anda boleh membuat perbandingan diantara vendor bagi mendapatkan pakej terbaik mengikut belanjawan anda. Jadi cik iena rasa bakal pengantin di luar sana perlu hadir ke MEFA untuk mendapatkan harga dan pakej terbaik mengikut kesesuaian belanjawan yang di peruntukkan.
Untuk Maklumat Lanjut Layari


Instagram : MEFAPENGANTIN 
Website : www.mefa.my


Sebarang pertanyaan atau ingin menempah booth jualan boleh hubungi En Azahari di talian 012 – 387 1775.


 iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve