Perodua Axia dan iPhone 8 Plus untuk di Menangi !


Hujung tahun merupakan saat yang dinantikan bagi penggemar shopping  samaada Shopping di kedai, pasaraya mahupun di dalam talian. Pasti ramai yang menantikan saat ini.

Namun tahukan anda disamping anda membeli belah anda juga berpeluang untuk memenangi Perodua Axia dan iPhone 8 Plus serta beberapa hadiah gadget menarik yang lain dengan membeli di Lazada dan membuat pembayaran secara dalam talian dengan menggunakan FPX.



FPX & Win FPXMOLPayLazada




FPX, MOLPay, & Lazada.


MOLPAY merupakan pengendali bukan bank bagi proses pertukaran kewangan FPX . Ini merupakan penyelesaian pembayaran dalam talian bagi membantu perusahaan mikro tempatan menerima pembayaran atas talian secara lancar dan selamat.

Dengan Pelan MOLPay-FPX, perusahaan mikro yang mempunyai kedai dalam talian atau laman sesawang e-dagang seperti LAZADA boleh menerima platform FPX yang membolehkan pelanggan memindahkan wang dalam akaun bank mereka kepada bank yang menyertai FPX bagi mana-mana produk atau perkhidmatan yang dibeli melalui internet.

Bank yang menyertai program FPX  Pada masa ini adalah  Bank Islam, CIMB Bank, Hong Leong Bank, Maybank, Public Bank dan RHB Bank.





 FPX & Win! 


Bersempena dengan Online Revolution 2017 ini  FPX, MOLPay dan LAzada telah bekerjasama untuk mengadakan pertandingan buat anda penggemar online shopping yang menggunakan FPX sebagai cara pembayaran pembelian online di laman sesawang lazada mahupun apps lazada.



Perodua Axia dan iPhone 8 Plus untuk di Menangi !


Berikut cik iena tunjukkan cara-cara pembelian di laman sesawang www.lazada.com.my dan melalui lazada apps


Cara Pembelian Online di Lazada Melalui Website




Langkah 1 : Buat pembelian di www.lazada.com.my



Langkah 2 : Isi Maklumat yang di perlukan dan klik Continue



Langkah 3 : Pilih Pembayaran Online Banking (FPX)  dan klik PLACE YOUR ORDER




Cara Pembelian Online di Lazada Melalui Lazada Apps






FPX & Win FPXMOLPayLazada




 Terma dan Syarat FPX & Win!

To participate in Daily prize & Weekend Special Campaign


  • MINIMUM RM30 mesti dibelanjakan semasa membeli-belah di www.lazada.com.my atau aplikasi Lazada menggunakan saluran Perbankan Dalam Talian (FPX) SAHAJA dalam tempoh kempen.
  • Peserta MESTI memuat naik foto kreatif mereka di Facebook / Instagram dan kapsyen mengapa FPX adalah pembayaran pilihan mereka
  • Peserta MESTI memasukkan nombor pesanan dalam kapsyen. 
  • Peserta MESTI memuatkan pos mereka pada hari pembelian untuk layak menyertai peraduan ini. Mereka yang memuat naik lewat dari hari pembelian mereka tidak akan dilayan.
  • Peserta MESTI meletakkan hashtag #FPXMOLPayLazada dan pos pastikan akaun di set sebagai Public
  • Hanya sah untuk pembelian dari 6 November hingga 3 Disember 2017


To participate in 1111 Special Campaign


  • Pserta mesti membelanjakan jumlah menghampiri RM111 atau amount tepat semasa membeli-belah di www.lazada.com.my atau aplikasi Lazada menggunakan saluran Perbankan Dalam Talian (FPX) SAHAJA dalam tempoh kempen.
  • Peserta MESTI memuat naik foto kreatif mereka di Facebook / Instagram dan kapsyen mengapa FPX adalah pembayaran pilihan mereka
  • Peserta MESTI memasukkan nombor pesanan dalam kapsyen. 
  • Peserta MESTI memuatkan pos mereka pada hari pembelian untuk layak menyertai peraduan ini. Mereka yang memuat naik lewat dari hari pembelian mereka tidak akan dilayan.
  • Peserta MESTI meletakkan hashtag #FPXMOLPayLazada dan pos pastikan akaun di set sebagai Public
  • Hanya sah untuk pembelian dari 6 November hingga 3 Disember 2017


To participate in Grand Prize Campaign


  • MINIMUM RM100 mesti dibelanjakan semasa membeli-belah di www.lazada.com.my atau aplikasi Lazada menggunakan saluran Perbankan Dalam Talian (FPX) SAHAJA dalam tempoh kempen.
  • Peserta MESTI memuat naik foto kreatif mereka di Facebook / Instagram dan kapsyen mengapa FPX adalah pembayaran pilihan mereka
  • Peserta MESTI memasukkan nombor pesanan dalam kapsyen. 
  • Peserta MESTI memuatkan pos mereka pada hari pembelian untuk layak menyertai peraduan ini. Mereka yang memuat naik lewat dari hari pembelian mereka tidak akan dilayan.
  • Peserta MESTI meletakkan hashtag #FPXMOLPayLazada dan pos pastikan akaun di set sebagai Public
  • Hanya sah untuk pembelian dari 6 November hingga 3 Disember 2017

Untuk maklumat lanjut mengenai terma dan syarat sila layari https://www.molpay.com/fpxmolpaylazada

Tarikh Penyertaan FPX & Win !


Kempen ini bermula dari 6 November hingga 3 Disember 2017 .  Untuk pengetahuan, gambar yang di upload di laman sosial perlu di muat naik pada hari sama pembelian. Gambar yang di upload pada hari keesokan penyertaan adalah tidak di terima.


Hadiah bernilai RM75k untuk dimenangi!


Grand Prize

  • 1 Unit Perodua Axia

11.11 Special

  • 2 Units iPhone 8 plus

Weekend Special Prize

  • Samsung Galaxy S8 : 11 - 12 Nov
  • Lenovo Yoga 520 : 18 -19 Nov
  • iPad Pro 12.9 inch : 25 - 26 Nov
  • iPhone 7 : 2 - 3 Dec

Daily Prize

  • 28 Units RM111 Lazada Shopping Voucher


Cik iena pun Join  FPX & Win FPXMOLPayLazada


Berikut cik iena tunjukkan bagaimana cik iena sertai pertandingan FPX & Win ini . Mudah sahaja caranya . Ikuti langkah pembelian yang cik iena sertakan di atas.  Kemudian . Ikut langkah cik iena di bawah



Selepas membuat pilihan barangan yang ingin di beli dan di tambah ke dalam CART . Teruskan pembayaran seperti di bawah.





Cik iena pun Join  FPX & Win FPXMOLPayLazada
Online banking (FPX) semestinya menjadi pilihan cik iena

Cik iena pun Join  FPX & Win FPXMOLPayLazada


Selepas Shopping di Lazada dan membuat pembayaran dengan menggunakan FPX jangan lupa upload gambar Kreatif anda di Laman Sosial anda pada hari yang sama anda membuat pembayaran seperti contoh cik iena sertakan di bawah .

Instagram

Jammed lagi hari ni, cik iena dgr @hotfm976 , topik hari ni beli online atau d kedai menjadi pilihan? Utk cik iena semestinya online awakkk.. Cik iena super super bz, mmg x de masa nk ke kedai atau mall melainkan memenuhi jemputan event๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Haha dan maka dengan itu cik iena pun tershopping la awak.. Bosan jalan jammed, bertambah mudah Dgn guna FPX sebagai payment method di @lazada_my . Cik iena suka guna FPX kerana ianya sangat mudah, lancar dan selamat untuk di gunakan. Kalau COD buat nya time dia dtg kita nan hadoo duit acaner.. Kalau kad kredit mmg cik iena enggak mauuuu... Nak shopping taknak hutang2 ,guna duit sndri je.. Tak mau amalkan sikap biar papa asal bergaya okay.. . Order no : 321241231 . #FPXMOLPayLazada #lazadaOR17 #lazadamy #MYOR17 #lazada #lazadamy #MalaysianBlogger #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #love #cute #fashion #igers #instadaily #beautiful #instagood #follow #happy #ienaelienalazada
A post shared by Malaysian Blogger๐Ÿ’„๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘œ๐Ÿด๐Ÿน (@ienaeliena) on


Facebook


Dan apa yang paling penting jangan lupa isi borang di https://www.molpay.com/fpxmolpaylazada/?registered=true dan jangan lupa sertakan resit sebagai bukti pembayaran.


Selepas mengisi borang anda akan mendapat email pengesahan penyertaan seperti berikut :

FPX & Win FPXMOLPayLazada,





Jika anda masih samar-samar dan tidak faham boleh tonton video di bawah :)





    Youtube link: https://goo.gl/Tp6g8R


Mudah Bukan?

JAdi kepada anda di Luar sana jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik ini. Selain membeli belah anda juga dapat menang hadiah. Cik iena rasa ianya sangat menarik. CIk iena sememangnya penggemar online shopping berbanding berbelanja di Mall.

Anda juga boleh online shopping seperti cik iena dan sertai pertandingan ini dengan menggunakan pembayaran FPX.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa yang tahu
(^_~)

SELAMAT BERSHOPPING di http://www.lazada.com.my/





2 comments:

  1. Eah menarik hadiah yang ditawarkan terutama yang kaki shopping di Lazada.

    ReplyDelete
  2. Menarikkan :)
    iena pun dah terjebak..
    huhu

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog