Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Hujung tahun pastinya banyak pengusaha produk mahupun pengusaha pusat membeli-belah membuat Jualan hujung tahun Istimewa buat pelanggan setia mereka khususnya. Tidak terlepas juga LuLu Hypermarket . LuLu Hypermarket merupakan Hypermarket Arab berkonsep halal yang semakin mendapat tempat dihati rakyat Malaysia.


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur





Promosi Hebat ini berlansung dari 28 Disember 2018 Hingga 1 Januari 2019. Terdapat pelbagai promosi hebat menanti anda. Antaranya adalah diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita dan diskaun Sehingga 50% OFF pada item terpilih dari semua kategori lain.



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita 





Bagi yang masih belum tau akan kewujudan Lulu Hypermarket . Untuk pengetahuan Lulu Hypermarket Caps Square merupakan Cawangan pertama yang dibuka di Malaysia. Ianya terletak bersebelahan dengan Jakel Mall di Caps Square Kuala Lumpur, Jalan Munshi Abdullah.



Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita  


LuLu fashion Store menawarkan pakaian untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak daripada pelbagai jenama tanah air dan juga antarabangsa.  Diskaun rata 50% adalah untuk item di bahagian Fesyen, Kasut dan beg wanita . Cik iena juga tidak melepaskan peluang untuk membeli handbag.




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun sehingga 50%  untuk barangan terpilih


Walaubagaimanapun Cik iena tak sempat explore semua bahagian pada hari tersebutkerana Lulu fashion store agak besar juga tempatnya. Jadi hanya gambar di bawah sahaja yang dapat Cik iena kongsikan.




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita 
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita 

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita 



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 50%  untuk Fesyen, Kasut, Beg Wanita 



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun sehingga 50%  untuk barangan terpilih

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun sehingga 50%  untuk barangan terpilih



Diskaun Rata 40 % di LuLu Celebrate



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 40 % di LuLu Celebrate




LuLu Celebrate menawarkan koleksi pakaian tradisional india dan juga pakaian-pakaian lain yang berkaitan . Di sini terdapat pelbagai jenis kain terbaik untuk di jadikan sari, malahan terdapat juga instant sari di jual.


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 40 % di LuLu Celebrate

Untuk pengetahuan anda, sutera yang terdapat di LuLu diimport khas dari India. Sekiranya anda berasa ragu-ragu atau perlukan bantuan dalam pemilihan fabrik, anda boleh minta bantuan pendapat pada konsultan professional berpengalaman dalam mendapatkan hasil terbaik daripada fabrik pilihan anda.



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 40 % di LuLu Celebrate




Istimewa buat anda, dapatkan diskaun rata 40% di LuLu Celebrate. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. 40 % boleh dikatakan murah. Bolah lah anda membeli belah untuk pakaian perayaan untun perayaan akan datang khusus buat anda yang berbangsa India. Bukan sahaja Bangsa india, melayu, cina dan yang lain juga boleh beli untuk koleksi pakaian anda.




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Diskaun Rata 40 % di LuLu Celebrate

Cik iena sendiri pernah membeli kain sari di sini dan cik iena berpuas hati dengan kualiti kain sari yang Cik iena beli.

Diskaun Sehingga 50% OFF untuk item terpilih dari semua kategori


Ini adalah yang paling Cik iena gemari. Bahagian groceries kalau dapat diskaun sehingga 50% memang sangat berbaloi. Dikesempatan ini lah  kita perlu beli lebih untuk barangan keperluan dapur yang sememangnya kita perlukan dalam kehidupan seharian.

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
2.2 Kg Milo, Harga Biasa RM 40.70- Harga Promosi RM28.40



Sejujurnya Cik iena sangat suka beli groceries di Lulu . Terdapat banyak pilihan dan banyak promosi sempena Jumbo Sales ini . Keadaan pasaraya yang tersusun kemas, cantik serta luas membuatkan anda berasa selesa membeli belah disini cuma pada hujung minggu kebiasaannya Lulu di hujani ramai pengunjung .




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Minyak Masak EcoSafa- Harga Biasa RM 21.90 - Harga Promosi RM 13.90




Agak rambang mata juga Cik iena melihat diskaun yang ditawarkan . Walaupun Cik iena hanya tinggal berdua dengan adik di Kuala Lumpur tapi Cik iena shopping seperti orang duduk bekeluarga. Ini semua angkara diskaun hebat yang ditawarkan.





Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Scott Kitchen Tissue - Harga Biasa RM 12.90 - Harga Promosi RM 9.90


Berikut Cik iena kongsikan lagi lebih banyak gambar ketika Cik iena membeli belah di LuLu.



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Telur Gred A - HArga Biasa RM 12.99 - Harga Promosi RM 10.99

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Nestle Coco Crunch - Harga Biasa RM 10.95 - Harga Promosi RM7.50


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Segar-segar ikan ikan di LuLu


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Segar-segar buah-buahan di LuLu dan harganya juga berpatutan





Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Danish Mozarella Cheese - harga Biasa RM 4.71 per 100 gm- Harga Promosi RM 2.49 per 100 gm


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Strawberi - harga Biasa RM 13.99 - Harga Promosi RM 5.99

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Loacker Quadratini - Harga Biasa RM 12.95 - Harga Promosi RM 7.95



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Sushi pun ada di jual di LuLu tau

Biskut Jacobs Low Sodium High Fibre Murah di LuLu


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Jacobs Low Sodium High Fibre - Harga Biasa Rm15 - Harga Promosi RM10.50

Hah yang biskut Jacobs Low Sodium High Fibre ni rasanya memang Cik iena beli sebelum 28 hb dah memang harga RM10.50 di LuLu. Memang murah dari kedai lain. Cik iena cari juga di kedai lain beza dalam RM4 ke RM5 . Sebab tu Cik iena sanggup ke Lulu untuk Beli biskut ni. Abah Cik iena makan biskut ni, tak boleh biskut lain. Memandangkan harga nya murah di LuLu, memang Cik iena ke LuLu untuk beli. Biasanya sekali beli banyak lah untuk simpan stock :)

Terima kasih awak yang cadang kan abah makan biskut ni. Abah kita sakit, banyak makanan tak boleh makan dan perlu kene selera baru dia makan. Yang biskut ni dia memang suka.  Terima kasih juga teman kita pergi LuLu haritu beli barang-barang abah masa abah sakit (^_~)


Okay sambung cuci mata gambar di sekitar LuLu Hypermarket semasa Promosi Jumbo Sales ni giat berlansung.



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Hasil shopping sempena Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur

Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Hasil shopping sempena Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur



Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
sementara menunggu giliran membayar, kami kehausan, penat shopping, minum vitagen dulu :)


Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Selesai shopping, yeayy jom bayar



Kepada anda di luar sana terutamanya buat penduduk di kota Kuala Lumpur, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jumbo Sales ini berlansung sehingga 1 Januari 2019.



Kadar Parking LuLu Hypermarket


  • Kadar Parking adalah RM4 untuk jam pertama.
  • RM3 untuk jam yang berikutnya
  • RM 4 Sekali Masuk Selepas Jam 6 Ptg sehingga 7 pagi. 
  • Denda RM30 sekiranya tiket Hilang

Hasil Membeli Belah Hari Pertama
Kadar parking lulu hypermarket




Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
 LuLu Hypermarket Kuala Lumpur


 Katalog Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket


Untuk melihat gambar katalog  Katalog Promosi Jumbo Sales LuLu Hypermarket sila klik sini.

Untuk Maklumat Lanjut Layari


Website :  www.luluhypermarket.com
Facebook : LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Instagram : luluhypermarketkl
Telefon :  017-644 4200.
Alamat :  LOT 159, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve