Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated

Dalam menjalani kehidupan seharian, Kecantikan dan kesihatan perlu bergerak seiring.  Gaya hidup aktif, sihat dan sentiasa tampil awet muda sememangnya menjadi impian setiap orang. Walaupun sesibuk mana rutin harian kita pastinya kita mahu memiliki badan yang cergas dan bertenaga serta kulit yang cantik. 

Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated
Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated

 

Tambahan lagi di musim pandemik ini kita sememangnya memerlukan sokongan imuniti didalam badan. Jadi disini Cik iena ingon berkongsi tentang produk suplemen atau makanan tambahan yang  telah Cik iena amalkan iaitu Ecolite Boostick .

 

Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated

 

Untuk pengetahuan Ecolite Boostick mempunyai 3 jenis iaitu :-


  1. Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm (kurma merah dan kurma arab)
  2. Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and white chrysanthemum (buah goji dan kekwa segar)
  3. Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear (campuran sarang burung dan buah pir)


Formulasi daripada kurma merah dan kurma arab, buah koji dan kekwa serta sarang burung dan buah pear mempunyai khasiatnya yang tersendiri. Ianya didatangkan dalam bentuk yang mudah untuk kita amallkan sekaligus memberikan segala kebaikan dari sumber  utama yang digunakan untuk kesihatan badan.


Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated
Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated



Didalam satu kotak terdapat 10 sachet yang bersaiz 12 gram setiap satu. Setiap satu jenis Boostick  mengandungi ramuan yang berlainan, begitu juga menfaatnya juga berbeza.Namun rasa kedua duanya seakan sama dan ianya amat mudah untuk diamalkan.



Untuk pengetahuan semua Ecolite Boostick hadir dalam bentuk pati pekat. Anda boleh menikmatinya secara terus ataupun bancuh dengan air suam. Cik iena sendiri suka menikmati terus dari pek. Hanya koyakkan, picit terus ke dalam mulut. Ianya lebih mudah dan boleh diamalkan juga ketika kita sedang sibuk bekerja atau sedang melakukan sesuatu.

Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated


Saiznya yang kecil memang sangat praktikal untuk dibawa ke mana sahaja. Ianya didatangkan secara percuma beg kecil plastik, hanya letak Ecolite Boostick didalamnya nampak sangat kemas dan esklusif. 


Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm (kurma merah dan kurma)

 


Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm
Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm

 

Ecolite Boostick ini sangat sesuai  mengatasi masalah selepas haid, meningkatkan peredaran darah dan menyuburkan darah.  Diformulasikan menggunakan dua jenis kurma iaitu kurma merah dan kurma  . yang mana seperti kita sedia maklum ianya sangat bagus untuk kesihatan dalaman wanita dan dikatakan mengandungi  zat besi yang mebantu mereka yang menglami masalah kurang darah serta ianya merupakan sumber antioksida dan bagus untuk masalah penghadaman.

Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm
Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm
 

Produk ini sesuai untuk semua peringkat umur memandangkan formulasinya dihasilkan menggunakan resepi tradisi dan juga teknologi tinggi.  Ianya juga sangat sesuai buat anda yang mengalami masalah muka sering kelihatan pucat, tidak bermaya boleh juga mengambil suplemen ini. Dengan mengamalkan suplemen ini boleh membantu menjadikan penampilan wajah anda lebih berseri-seri. 


 

Kandungan Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm

Glucose solution, linden honey, jujube juice concentrate, red jujube extract, galacto-oligosaccharide syrup (GOS), brown sugar, benzoic acid.

 

Cara Pengambilan Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm 

  • Koyakkan dan terus makan atau boleh di minum dengan air suam.
  • Sila pastikan anda minum air suam yang banyak bagi memastikan buah pinggang kita tidak penat untuk memproses nuntrisi nutrisi dari suplemen yang anda makan dan juga jika ingin kesan yang cepat sila elakkan pengambila kafein.

 

Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm
Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm

Review Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm

Rasa Ecolite Boostick ini manis-manis dan iena memang suka akan tekstur pekat dan rasanya. Dengan mengamalkan Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm (kurma merah dan kurma) ianya sangat membantu Cik iena dalam memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit wajah tidak kusam. Pengaliran darah yang bagus membuatkan kulit wajah makin berseri seri dan sihat bebas dari masalah kulit.


Rate Ecolite Boostick Concentrated Red dates and Date Palm 

10/10

 

Harga RM38.80
12 gm X 10 sachet

 

 

Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry And White Chrysanthemum (buah goji dan kekwa segar)

 


Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum
Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum

 

Boostick ini berfungsi untuk Melindungi mata dari kerosakan cahaya biru dan juga mengekalkan penglihatan yang baik . Untuk pengetahuan Buah goji (wolfberry) dan kekwa sangat bagus untuk penglihatan. Dikenali sebagai super fruit dan dikatakan berganda-ganda khasiat vitamin C. Buah goji telah digunakan dalam perubatan sejak dulu lagi. Manakala bunga kekwa juga dikatakan boleh merawat sel badan. 


Kandungan Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum 

Water, glucose solution, concentrated prune juice, concentrated pomegranate juice, linden honey, galacto-oligosaccharide syrup (GOS), wolfberry, white chrysanthemum, chrysanthemum flavour, benzoic acid.Water, glucose solution, concentrated prune juice, concentrated pomegranate juice, linden honey, galacto-oligosaccharide syrup (GOS), wolfberry, white chrysanthemum, chrysanthemum flavour, benzoic acid.



Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum
Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum

 

Cara Pengambilan Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum

  • Koyakkan dan terus makan atau boleh di minum dengan air suam.
  • Sila pastikan anda minum air suam yang banyak bagi memastikan buah pinggang kita tidak penat untuk memproses nuntrisi nutrisi dari suplemen yang anda makan dan juga jika ingin kesan yang cepat sila elakkan pengambila kafein.

 

Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum
Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum

Review Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum


Rasa Ecolite Boostick manis-manis dan iena memang suka akan tekstur pekat dan rasanya. Untuk programmer seperti Cik iena yang banyakmenghabiskan masa depan laptop sememangnya akan beri  kesan sedikit terhadap penglihatan. Dengan mengamalkan Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and White Chrysanthemum (buah goji dan kekwa segar) ianya sangat membantu Cik iena dalam menjaga mata agar tidak menjadi kabur.

Rating Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry + White Chrysanthemum

10/10

 

Harga RM38.80
12 gm X 10 sachet

 

Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear (campuran sarang burung dan buah pir)

 


Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr
Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr

 

Boostick ini berfungsi untuk Menyuburkan kulit dari dalam ke luar dan menjadikan kulit lebih lembab sihat dan cantik berseri seri.  Mengandungi sarang burung yang sangat banyak kebaikan untuk kulit dan juga kesihatan. Ianya bukan sahaja bagus untuk kulit bahkan boleh meransang sistem imunisasi  badan. Begitu juga dengan buah pir yang tinggi dengan kandungan fiber dan air.  Ianya sangat bagus untuk penghadaman dan juga membantu untuk mengekalkan kesihatan badan.


Kandungan Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear

Water, glucose solution, linden honey, concentrated carrot, galacto- oligosaccharide syrup (GOS), Chinese pear, bird's nest, ginger, lily bulb, tuckahoe, monk fruit, kudzu root, ophiopogon Tuber, benzoic acid.


Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr
Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr

Cara Pengambilan Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear

  • Koyakkan dan terus makan atau boleh di minum dengan air suam.
  • Sila pastikan anda minum air suam yang banyak bagi memastikan buah pinggang kita tidak penat untuk memproses nuntrisi nutrisi dari suplemen yang anda makan dan juga jika ingin kesan yang cepat sila elakkan pengambila kafein.

 

Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr
Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr

Review Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pearr


Rasa Ecolite Boostick manis-manis dan iena memang suka akan tekstur pekat dan rasanya. Cik iena sememangya penggemar sarang burung. Cik iena sangat gemar minum air sarang burung kerana keberkesanannya dalam kesihatan dalaman badan dan juga luaran. Dengan adanya  bentuk boostick ni ianya lebih mudah diambil berbanding dalam bentuk minuman sarang burung.  Selain untuk kecantikan kulit wajah , kandungan sarang burung ini juga mampu boost energy untukbekerja dalam seharian.


Rating Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear

10/10

Harga RM38.80
12 gm X 10 sachet

 

Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated
Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated

 

Kepada anda diluar sana yang masih tercari cari suplement yang terbaik untuk anda Cik iena cadangkan untuk anda mencuba Ecolite Boostick Concentrated ini terutamanya Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and white chrysanthemum kerana ianya sangat bagus untuk mata. Ramai yang sibuk untuk dapat kulit cantik dan abaikan penjagaan mata. jadi anda patut amalkan Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and white chrysanthemum untuk mata yang sihat.


Untuk pengetahuan anda boleh dapatkan Ecolite Boostick Concentrated ini di Guardian , Big Pharmacy, Health Lane Family Pharmacy dan anda juga boleh membeli secara dalam talian di website mereka.


Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated
Mata Sihat Kulit Cantik Dengan Ecolite Boostick Concentrated

Untuk maklumat lanjut

 



15 comments:

  1. Kena singgah ke Guardian untuk grab kebaikkan produk Ecolite lah. Siapa tak nak mata sihat dan kulit cantikkan.

    ReplyDelete
  2. This looks like a great supplement to boost your immunity and general wellbeing. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  3. Nak kulit cantik mesti put more effort, I kadang kadang malas sikit.
    I suka Ecolite punya packaging dan mudah diambil. Boleh consider beli ini.

    ReplyDelete
  4. Patutlah mata Iena bulat bersinar-sinar rupanya consume Ecolite yer. Nanti nak cuba jugaklah sebab akak memang consume dia punya bird nest. Tengok packaging dia mudah bawa tu yang best. Selit dalam handbag pun boleh.

    ReplyDelete
  5. Betul tu salalu carik untuk kulit je biasanya. Bagusnya ni ada untuk penjagaan mata pula, masa untuk mata yang lebih sihat.

    ReplyDelete
  6. Rami yang info pasal produk ecolite nih... saya beminat juga nak cuba boosctick consentrade tu sebab baik untuk mata.

    ReplyDelete
  7. Nie yang buat Rawlins teringin sangat nak try Ecolite Boostick nie sebab nampak Iena makin helok now. Hehe. Mana tau menjadi kat Rawlins gak

    ReplyDelete
  8. berseri-seri eina, rupanya amalkan ecolite ni, kecil comel je packaging senang nak bawak travel

    ReplyDelete
  9. Harganya murah jela tak mahal mana. Bolehlah beli ni. Nak juga mata sihat kulit cantik. Umur semakin meningkat ni memang kena jaga semua kan

    ReplyDelete
  10. 1st time dengar nama ni, packaging menarik. Siapa yang nk kulit cantik eloklah cuba, tengok harga pun tak mahal mana.

    ReplyDelete
  11. Patutlah mata dia cantik putih berseri aje, ini rahasianya yaa.. nak cuba jugalah, banyak pulak tu pilihan yang ado..

    ReplyDelete
  12. Comel je Boostick ni. Senang nak consume kan. Rasa pun sedap. Akak ada beli di watsons. Dah jd fav suplimen. Hehe.

    ReplyDelete
  13. pernah guna dan puas hati. Rasanya juga mmg sedap.. plg suka yg ada rasa buah pear

    ReplyDelete
  14. Boleh la dapatkan Ecolite ni untuk boost kesihatan mata... sejak PKP ni memang memanjang jer meluangkan masa depan laptop..

    ReplyDelete
  15. bagusnya produk ni. nama pun macam tak perlu diperkenalkan lagi, very familiar. mata pun penting untuk kesihatan btw nak minta maaf sebab baru komen. gmail tak boleh login baru2 ni sebb malware issue.

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve