Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

KITKAT CHOCO BANANA INSPIRED BY ILLUMINATION’S MINIONS

KITKAT merupakan antara jenama coklat yang terkenal di Malaysia. KITKAT tidak terlepas dari sentiasa mengeluarkan perasa perasa coklat terbaru bagi menambat hati pelanggan setianya. Terbaru KITKAT Memperkenalkan edisi terhad KITKAT Choco Banana dalam kerjasama dengan Illumination's Minions, dari salah satu francais animasi paling berjaya sepanjang masa. 

 

KITKAT CHOCO BANANA

KITKAT CHOCO BANANA INSPIRED BY ILLUMINATION’S MINIONS





KITKAT CHOCO BANANA

Seperti kita sedia maklum Minions dikenali sememangnya suka akan pisang. Inilah yang menjadi inspirasi gabungan coklat dan makanan lazat dengan pisang oleh KITKAT. Nikmati setiap gigitan wafer renyah KITKAT, digabungkan dengan rasa perisa pisang yang tersendiri, semuanya terbungkus coklat susu KITKAT halus yang enak.


KITKAT CHOCO BANANA

 

 

Kehadiran KITKAT baru ini dengan pembungkusan yang sangat menarik yang menampilkan Minions yang sangat diminati ramai. Pembungkusan edisi ini menunjukkan Minions nakal: Dave, Kevin, Stuart, Phil dan Carl.


KITKAT CHOCO BANANA



KITKAT Choco Banana hadir dalam persembahan produk: beg 4-Finger dengan rekaan empat unik untuk meningkatkan pengalaman percutian anda, dan Multipack yang mengandungi lima keping 2-Finger dengan dua reka bentuk asli untuk dipilih untuk dikongsi dan dinikmati bersama rakan dan keluarga.


KITKAT CHOCO BANANA



Bukan itu sahaja. Untuk pengetahuan Terdapat juga barangan eksklusif KITKAT x Minionsmer untuk anda dapatkan dimana ianya terdiri daripada Limited edition LED keychain serta sarung dapur fungsional funyet yang terdapat dalam dua reka bentuk.


KITKAT x Minionsmer
KITKAT x Minionsmer

 

KITKAT CHOCO BANANA

Ini pastinya merupakan pelengkap yang hebat untuk pengembaraan memasak bagi penggemar KITKAT yang mungkin dijelajahi dengan KITKAT Choco Banana. Untuk pengetahuan kedua item ini adalah  GIFT WITH PURCHASE yang anda secara dalam talian di Kedai Rasmi KITKAT Lazada dan Shopee dan kedai runcit terpilih.

https://invol.co/cl58dvb


KITKAT CHOCO BANANA

 

KITKAT Lazada Flagship Store: https://www.lazada.com.my/shop/kitkat-official-storeKITKAT 

Shopee Flagship Store: https://shopee.com. my / kitkat.os

Selain dimakan begitu sahaja KITKAT CHOCOBANANA ini boleh juga dibuat pencuci mulut. Berikut KITKAT kongsikan dua resepi yang boleh anda cuba.



KITKAT CHOCO BANANA

 


KITKAT PEANUT BUTTER CHOCO BANANA FREEZE CAKE


KITKAT PEANUT BUTTER CHOCO BANANA FREEZE CAKE
KITKAT PEANUT BUTTER CHOCO BANANA FREEZE CAKE



KITKAT CHOCO BANANA MILKSHAKE


KITKAT CHOCO BANANA MILKSHAKE
KITKAT CHOCO BANANA MILKSHAKE

Kedua dua resepi ini boleh ditonton di KITKAT MALAYSIA #EasyRecipeasy Recipes

 

KITKAT CHOCO BANANA

UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Facebook : www.facebook.com/KitKatMalaysia
Instagram : www.instagram.com/KitKatMalaysia

Have a break, Have a KITKAT!

#KITKATMalaysia

#KITKATChocoBanana

#KITKATEasyRecipeas





3 comments:

  1. anak anak suka sangat kit kat ni... maknya diabetis... kalau tak sama naik je kot

    ReplyDelete
  2. Menariknya box kitkat x Minion yang comel. Merchandise dia comel comel semuanya. Kek dia nampak sedap je tu. Sedap juga ye buat milkshake.

    ReplyDelete
  3. amboiiiii meriah betul... dah rasa mmg sedap...

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve