Showing posts with label zalora. Show all posts
Showing posts with label zalora. Show all posts

Dress Cantik dari Zalia | Smocked Waist Tier Dress


Hujung minggu baru baru ini Cik iena ada berkongsi #ootd dan insta storry menggayakan sepasang dress yang simple tapi kelihatan cantik. Jadi hari ini Cik iena kongsikan tempat dimana anda boleh dapatkan Dress tersebut..


Dress Cantik dari Zalia | Smocked Waist Tier Dress 

Ianya merupakan salah satu daripada koleksi Zaliaa. Zalia sememangnya jenama pakaian yang Cik iena suka . Setiap tahun pasti Cik iena akan ada Koleksi dari Zalia. Koleksi koleksi Zalia sangat sesuai untuk muslimah kerana kebanyakan daripadanya menutup aurat.

Rekaan rekaan busana dari Zalia sangat sesuai untuk anda yang berketinggian seperti Cik iena. 165cm. Manakala jenama lain yang Cik iena gemar iaitu Lubna lebih sesuai untuk yang rendah tapi ada juga design yang sesuai untuk yang tinggi.

Kebiasaannya Cik iena memang dah cam muka dan badan model jadi Cik iena boleh agak baju tu sesuai atau tidak untuk  ketinggian Cik iena.

 

 

Dress Cantik dari Zalia | Smocked Waist Tier Dress

Berikut pula gambar dress ini bila digayakan dengan  shawl. Cik iena gayakan dengan tali pinggang yang sama warna dengan tudungbagi nampak lagi menyerlah. Sebelum ni Cik iena pernah pakai tanpa tali pinggang dan shawl bewarna purple ianya nampak lebih santai. Berbeza dengan shawl dan tali pinggang bewarna peach. Ianya lebih menyerlah.


Dress Cantik dari Zalia | Smocked Waist Tier Dress

 

Untuk Dress ini lebih sesuai digayakan dengan heels atau wedges sebab ianya labuh mengikut size international model.  

Kalau anda berminat untuk dapatkan dress dari Zalia ini boleh klik Zalia Smocked Waist Tier Dress

Promosi Diskaun Hebat Zalora Extra 40% Off

Promosi Diskaun Hebat Zalora Extra 40% Off  

Bila PKP ni memang banyak online store yang tawarkan pelbagai promosi menarik. Zalora juga tidak terlepas untuk menawarkan aneka promosi menarik untuk pelanggan sedia ada dan juga pelanggan baru mereka.

Cik iena sememangnya penggemar pakaian di Zalora kerana kualiti produknya yang terjamin. Selain itu penghantaran juga cepat. Berikut Cik iena kongsikan promosi terkini dari Zalora yang mungkin akan menarik perhatian anda juga.


Promosi Diskaun Hebat Zalora Extra 40% Off

Diskaun 40% untuk masa terhad sahaja dimana syarat minimum pembelian adalah RM199 sahaja.

CODE : 40SELECTS

Selain itu terdapat promosi lain lagi untuk anda seperti dibawah.

 

Promosi Diskaun Hebat Zalora Extra 40% Off
Pada yang berminat jom klik link di bawah untuk shopping :)

KLIK

3 Pasang Baju Raya Berharga RM 836.85 dengan HARGA RM 314.13

Lagi beberapa minggu je nak raya pasti ramai yang sedang cari baju raya. Kalau anda masih belum beli baju raya dan anda jenis yang seperti Cik iena mengalami kekangan masa untuk keluar membeli-belah . Disini Cik iena kongsikan Bagaimana Cik iena Beli Baju Raya Yang Mempnyai Jenama, Cantik Berkualiti Tinggi Pada Harga Yang Murah.


3 Pasang Baju Raya Berharga RM 836.85 dengan HARGA RM 314.13
3 Pasang Baju Raya Berharga RM 836.85 dengan HARGA RM 314.13


Diskaun Sehingga 70% Koleksi Raya 2018 Zalora


Cik iena semangnya penggemar Fashion Tegar. Cik iena suka baju yang cantik akan tetapi bersifat kedekut. Yang Cantik mesti mahalkan. Cik iena hanya akan beli apabila terdapat diskaun . Jadi pada musim perayaan adalah saat yang sesuai untuk membeli baju pada harga yang murah.

Memang terdapat banyak orang jual online tapi kebanyakan mereka menggunakan POs Laju. Memandangkan pos laju sekarang mengalami masalah penghantaran lewat sehingga tiga minggu yang mana ianya terjadi sendiri pada cik iena maka pilihan yang terbaik untuk membeli baju raya secara online adalah di Zalora.

Risau pula beli online yang peniaga guna pos laju kemudian baju dapat selepas raya. Tambahan lagi jika beli online dengan seller lain, anda tidak boleh menukar baju tersebut jika tidak muat. Berbeza dengan Zalora . Cik iena dah tukar banyak kali tanpa masalah. hanya bungkus semula menggunakan bungkusan asal kemudian tampal borang yang disediakan dan hantar di kedai NEWS yang terpilih. Ini ada boleh semak di lamanweb yang akan diberikan pada borang tersebut. Sangat mudah tau/ Selepas Drop di News, tunggu baju baru sampai :)


3 Pasang Baju Raya Berharga RM 836.85 dengan HARGA RM 314.13 


Baiklah Cik iena kongsikan  tentang 3 Pasang Baju Raya yang cik iena beli yang mana ianya Berharga RM 836.85  keseluruhan dengan HARGA RM 314.13 . Disini cik iena dapat jimat sebanyak RM 522.72 untuk 3 pasang baju raya yang cantik dan berkualiti. Murah kan.


Item 1


Zalia Jacquard Frill Sleeve Dress

Normal Price RM 329.25
NOW RM 164.95 (50% Discount)


Zalia Jacquard Frill Sleeve Dress
Zalia Jacquard Frill Sleeve Dress




Item 2


Lubna Kebaya Lace Top with Mermaid Skirt

Normal Price RM 253.80
NOW RM 126.95 (50% Discount)







Lubna Kebaya Lace Top with Mermaid Skirt
Lubna Kebaya Lace Top with Mermaid Skirt




Item 3


Lubna Organza Puff Sleeves Kurung

Normal Price RM 253.80
NOW RM 126.95 (50% Discount)




Lubna Organza Puff Sleeves Kurung




3 Pasang Baju Raya Berharga RM 836.85 dengan HARGA RM 314.13

Total 3 ITEM RM 418.85
USE CODE : 25RAYA

TOTAL RM 314.13  



DISKAUN 25% TANPA HAD PEMBELIAN : 25RAYA


Untuk pengetahuan sekarang Zalora sedang mengadakan jualan untuk raya. Ada diantara koleksi raya yang ditawarkan diskaun sehingga 70% . Dan untuk Hari istimewa ini terdapat diskaun tambahan sebanyak 25%  tanpa had minimum pembelian untuk koleksi raya 2018 zalora.

Walaubagaimanapun tawaran ini hanya sah sehingga 3 June 2018. Jadi jangan lepaskan peluang ini sebelum baju kesukaan anda kehabisan stock.


Okay Untuk membeli Koleksi LUBNA klik gambar di bawah




Manakala untuk membeli koleksi ZALIA Klik  gambar dibawah



Selamat Hari Raya Semua :)


Jualan Murah Beg Alfio Raldo di Zalora

Kepada kaum hawa di luar sana yang gemar membeli handag, di sini  cik iena nak kongsi dengan anda semua mengenai beg tangan Alfia Raldo yang di jual di Zalora Malaysia . Terdapat diskaun hebat untuk anda nikmati sempena jualan 12.12 ini .

Alfio Raldo di Zalora



Jadi jangan lepaskan peluang ya . Cik iena kongsikan serba sedikit yang cik iena jumpa dab berkenan . Mana tau anda juga berminat .













Klik untuk lihat lebih banyak beg tangan ALFIO RALDO




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Koleksi Tudung Terbaru Online


 
Koleksi Tudung Terbaru Online



Tudung merupakan aspek yang sangat penting buat wanita Islam. Ini kerana menutup aurat adalah wajib bagi kaum Muslimah . Namun bagi wanita di Malaysia pemakaian tudung atau hijab tidak membataskan mereka untuk bergaya. Ini kerana dengan pemilihan corak, warna dan rekaan yang sesuai ianya dapat menambahkan keserian kepada si pemakai.


Koleksi Tudung Terbaru Online



Bagi wanita Muslim di Malaysia pemakaian tudung adalah biasa dalam budaya mereka kerana menutup aurat adalah dituntut dalam agama. Oleh itu dengan memakai tudung mereka dapat menjalani kehidupan biasa dalam masa yang sama masih meneruskan ajaran agama. Tudung atau scarf dipakai untuk menutup rambut, telingan dan leher wanita. Ianya berbentuk segi empat  dan segi tiga dengan cetakan yang pelbagai. Jika dahulu tudung dilihat sebagai aksesori tambahan buat wanita dengan corak yang biasa atau sekadar ‘plain’. Namun kini terdapat variasi rekaan yang boleh dipilih di pasaran seperti tudung ala Syria, tudung satin, tudung bawal dan macam-macam lagi.

Tudung amat sinonim bagi wanita Melayu dan Muslim lain di Malaysia. Rekaan tudung kini semakin moden hasil sentuhan pereka fesyen generasi kini. Sentuhan yang diberikan membuatkan headscarf kini lebih popular dan trendy.




Koleksi Tudung Terbaru Online
 

Selain itu tudung juga sangat sesuai untuk dipakai pada bila-bila masa sahaja. Tidak kira sama ada untuk majlis seperti kenduri kahwin, majlis formal malah sesuai juga untuk dipakai ke pejabat.  Pada masa yang sama, tudung sangat versatile dan boleh dipakai untuk dipadankan dengan top atau bottom yang sesuai. Padankan tudung anda dengan Muslimah dress seperti baju kurung moden atau kaftan untuk penampilan yang menarik. Malah ianya boleh dipakai dengan blouse serta skirt labuh agar nampak lebih santai namun elegan.

Dewasa kini terdapat Banyak butik fesyen Muslimah online yang ada di internet menawarkan pelbagai koleksi tudung terbaru online yang pastinya disukai hijabista. Jika anda mahukan penampilan yang lebih moden cuba tips ini – cuba bermain dengan aksesori untuk dipadankan dengan stail anda. Namun harus diingat bahawa pepatah ‘less is more’ sememangnya harus digunapakai kerana lebih baik untuk minimalize persalinan anda. Elakkan terlebih accessorizing kerana penampilan anda akan nampak ‘sarat’ dan ‘berat’.







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Tudung Labuh Online


Tudung Labuh Online


Selari dengan fashion dan kehendak islam mengenai fashion berpakaian wanita, terdapat pelbagai fashion tudung labuh di pasaran sekarang. Aspek pemakaian mengikut islam semakin menjadi pilihan oleh muslimah sekarang. Terdapat pelbagai Trend fesyen terkini Muslimah yang sedang popular memperlihatkan kemunculan banyak koleksi fesyen tudung labuh online terkini yang lebih moden contohnya seperti tudung terkini.
Tudung terbaru yang ada di pasaran adalah lebih moden daripada segi rekaan berbanding dengan yang dahulu. Pastinya ini adalah hasil usaha para pereka fesyen Malaysia kita yang cukup berbakat  dan sentiasa bersungguh-sungguh mahu memastikan koleksi fesyen tudung terkini wanita diterima ramai hijabista di luar sana.






Tudung Labuh Online




Ada apa dengan tudung dan fesyen?


Kedua-dua ini adalah berkait rapat antara satu sama lain ibarat irama dan muzik, seperti aur dan tebing. Tanpa adanya fesyen, sudah pasti tidak akan wujudnya gaya tudung terbaru. Malah tanpa adanya tudung, pasti akan suram pentas peragaan fesyen

Begitulah pentingnya untuk dua perkara ini yang setiap satunya menyokong antara satu sama lain. Koleksi tudung labuh terkini dengan gaya fesyen yang lebih segar menjadi pilihan ramai wanita di Malaysia.





Tudung Labuh Online




Antara tudung labuh terkini wanita yang sangat popular buat masa ini ialah selendang ataupun lebih dikenali sebagai shawl. Ia menjadi antara jenis tudung yang menjadi pilihan ramai anak muda seperti remaja. Ianya boleh di suai padankan dengan hampir apa sahaja pakaian untuk menghasilkan persalinan yang bergaya dan sopan lagi menarik dan trendy.





Tudung Labuh Online
Dress Muslimah moden juga adalah antara pakaian Muslimah moden yang sesuai untuk dipadankan bersama koleksi tudung terkini. Ianya memberikan gaya yang lebih trendy untuk seseorang yang lebih mengutamakan untuk tampil dengan imej yang lebih menyerlah. Anda pasti akan menjadi tumpuan ramai yang kagum akan cita rasa fesyen anda dan cara anda bergaya

Selain daripada tudung dan juga pakaian muslimah, aksesori juga tidak di lupakan untuk menyerlahkan lagi penampilan sepaya lebih trendy , elegan dan bergaya namun masih perlu  beserdahana dalam pemilihan aksesori yang sesuai agar tidak kelihatan terlalu menjolok mata. Apa yang penting ialah anda harus tahu menyesuaipadankan aksesori yang tepat dengan tudung pilihan anda.








iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Hijab


 hijab style and fashion


Sebagai wanita islam, kita wajib menutup aurat . Tahukah anda apa erti Hijab? 

Al-Hijab berasal dari kata hajaban yang membawa maksud menutupi, dengan kata lain Al-Hijab adalah benda yang menutupi sesuatu. Menurut Al-Jarjani dalam kitabnya At-Ta’rifat mendefinisikan bahawa Al-Hijab adalah setiap sesuatu yang terhalang dari pencarian kita, dalam erti bahasa berarti  man’u yaitu mencegah, contohnya: Mencegah diri kita dari penglihatan orang lain.


hijab style and fashion




Jika di perhatikan dengan teliti trend fesyen Muslimah terkini di Malaysia, ramai diantara wanita Muslim atau hijabista yang mengenakan selendang atau dikenali dengan Shawl untuk menggantikan tudung biasa. Ini adalah kerana fenomena hijab style and fashion terbaru yang cukup digilai ramai. Shawl adalah ibarat tudung moden namun ianya tetap untuk kegunaan yang sama iaitu menutup aurat

Terdapat beberapa jenis seleksi rekaan hijab style online yang boleh didapati seperti glitter shawl, chiffon shawl, lace shawl, cotton shawl, satin shawl, plain shawl, beaded shawl dan pelbagai jenis yang lain. Ianya digunakan untuk menutupi Aurat kaum hawa iaitu menutup bahu,menutup dada,menutup  bahagian atas badan ,menutup rambut dan kepala. Fungsinya adalah sama seperti hijab biasa – untuk menutup aurat bagi wanita Muslim.


hijab style and fashion




Shawls sangat terkenal dalam kalangan wanita beragama Islam di Malaysia terutamanya. Apa yang istimewa tentangnya ialah iamya hadir dengan pelbagai jenis pattern dan warna. Malah atas faktor rekaan yang lebih moden dan segar, ia telah diterimapakai untuk kegunaan ke pejabat. Ini juga adalah hasil usaha para pereka fesyen yang bersungguh-sungguh menyuntik elemen tersebut agar ianya kelihatan lebih trendy ketika dipakai. 
 


hijab style and fashion




Fesyen hijab style online juga telah mengalami perubahan yang cukup ketara sejak akhir-akhir ini hasil usaha pereka fesyen yang bersungguh-sungguh memberikan sentuhan kreatif mereka ke atas hijab atau tudung agar kelihatan lebih trendy. Ini memberikan impak yang cukup positif buat pasaran Hijab di Malaysia dan memperlihatkan permintaan yang cukup tinggi. Penggunaan Hijab juga memberikan lebih ‘wow’ factor buat anda andai digayakan dengan betul. Terdapat pelbagai stail hijab yang boleh digayakan dan anda boleh buat experiment sendiri agar menepati cita rasa dan personaliti sendiri.










iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Zalora Datang Lagi

Zalora Datang Lagi
Ting tong Zalora Datang Lagi , sila sebut versi iklan zaman dulu2 TORA DATANG LAGI . Repeat order nampak cik iena . Sebab cik iena suka sangat baju kurung dari Zalora yang dapat dua hari yang lepas. Material dia tip top , harga pun murah, ditambah lagi dengan Voucher dari ZALORA. Bertambah lah murah . I LOVE YOU ZALORA muah ciked .
Zalora Datang Lagi


Kali ni design yang sama cuma warna yang berbeza . Ya cik iena memang macam ni  tak kisah pada design kalau sama tak pa. Asalkan cik iena suka design tu memang akan ade dua tiga helai lah . Ouhh ini lah cik iena . 
JOM SHOPPING BAJU RAYA DI ZALORA

Okies ada dua lagi barang yang cik iena guna voucher dari Zalora
nanti cik iena share
(^_~)



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Terima kasih Zalora


Alhamdulillah terima kasih untuk voucher hari raya Zalora . Kepada anda yang masih tercari-cari baju raya jom terjah http://www.zalora.com.my/women/raya-boutique/ mana tau ada yang berkenan di hati .

Cepat sebelum kehabisan stock .


voucher zalora


Kualiti kain dan jahitan sangat tip top okay . Tak sabar nak tunggu raya (^_~)


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

RM50 Zalora Free Voucher





Istimewa untuk anda,  Voucher RM 50 Zalora daripada Digi.  Jika sebelum ni cik iena share Free voucher Lazada, kali ni Zalora pula . Pada penggemar online shopping jangan lepaskan peluang ini.
Siapa lagi nak bagi FREE Voucher RM 50 kan :)

Nampaknya anda yang tindak mempunyai nombor DIGI, lepasni perlu sign UP satu nombor DIGI lah
(^_~)


Cara-cara dia sangat mudah, klik link dibawah . Kemudian isi borang dan hantar. Anda akan menerima Voucher code tersebut .
Klik 
|
|
|
|

RM50 Zalora Free Voucher



Digi-Zalora Rewards Campaign


  1. Valid only at www.zalora.com.my
  2. Valid till 15th June 2015 and for ONE TIME USE only. valid for order with minimum purchase value of RM75 and above.
  3. Valid for one customer's usage only. This voucher cannot be sold, bought, exchanged or donated. Multiple usage of vouchers across multiple transactions and/or elements of fraud will lead to cancellation of the order.
  4. One customer can only use one voucher starting with “D50ZIGIxxxxxxx”
  5.  Brand and item exclusions apply. Not valid for Marketplace items, with other promo codes and promotions, unless otherwise stated.
  6. Promo code is not applicable on discounted items.
  7. Refund is not applicable on voucher value.
  8. Free delivery is only applicable on paid price RM75 and above.
  9. Digi and ZALORA Malaysia reserves the right to change the terms and conditions or cancel any promotion at any time without notice.
    


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Accessories Untuk Hari Raya




Penampilan seseorang akan kelihatan lebih menarik jika pakaiannya dipadankan bersama "matching
accessories". Bagi wanita, aksesori adalah antara fashion item yang  penting bagi mereka.Sesetengah jenis aksesori mungkin kelihatan kecil dipandangan mata tetapi ianya mampu memberikan perubahan yang agak significant keatas penampilan seseorang wanita agar kelihatan lebih bergaya  dan lebih berkeyakinan dengan penampilannya.
 

pic credit to hijab by emma maembong

pic credit to hijab by emma maembong




Jika anda adalah seorang pencinta fesyen dan sering mengambil tahu akan trend atau berita fesyen terkini, pastinya anda tahu terdapat banyak jenis aksesori di luar sana. Antaranya ialah jewellery, eyewear, belts, scarves dan hair accessories untuk wanita.












Sama seperti fashion item yang lain, anda boleh dapatkan banyak jenis aksesori dalam pasaran. Tidak kiralah sama ada ianya kecil atau besar, pastinya mereka mempunyai kegunaan dan memberi erti yang berbeza. Setiap aksesori yang dipakai juga boleh melambangkan keperibadian seseorang wanita.

Sebagai contoh seorang wanita yang suka memakai aksesori yang besar atau warna-warna yang agak terang, wanita itu adalah wanita yang berani menonjolkn diri dan mempunyai daya keyakinan yang tinggi

ehem ehem nak cakap diri sendiri lah tu cik iena (^_~)

Apa apa pun kita sendiri perlu yakin dengan apa yang kita pakai barulah kita rasa cantik gituw..bila dah pakai aksesori tu jangan lah dok belek2 depan orang ramai yer. Jalan lah penuh comel dan yakin (^_~) 
cik iena guna hair clip kat tudung

ahaha buat muka diva siket  sambil catwalk (^_~)
Yang penting yakin okeyhh  .

tak semestinya catwalk kat fashion show je okey , cik iena kalau da pakai heels automatik catwalk sampai member tegur tak payah la catwalk kat sini huhu
tapi cik iena catwalk jugak tapi bukan lah catwalk mcm fashion show tu ..over  pulak kan.
Apa yang penting posture badan korang jalan tu pon melambang kan identiti korang.Takmau jalan bongkok2 tau nampak macam kita tak yakin dengan diri sendiri.
wahh colour block betol kan..yeayy yang penting yakin..nie cik iena guna hairben & hairclip as accessories untuk tudung & pakai belt utk aksesori baju (^_~)

Haishh cik iena nie dah terbawak pulak apa yang dibelajar dalam modelling class (^_~)
okay2 kita sambung topik asal ;)
Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma tidak lama lagi dalam masa kurang daripada dua bulan sahaja. Banyak persiapan sudah mula dilakukan oleh orang ramai. Bagaimana pula dengan anda? Sekarang kita masih mempunyai masa untuk membuat persiapan bagi menyambut Lebaran.

Seperti kebiasaannya pada waktu beginilah kita akan mula mencari baju raya dan mungkin ramai sudah lama membuat tempahan baju raya sebenarnya. Jika tahun lepas baju raya 2013 di dominasi dengan baju kurung peplum moden namun untuk koleksi baju raya 2-14 terkini mungkin baju kurung moden lace akan mencuri perhatian.
  
 
Tidak kiralah apa pun pilihan baju raya anda, pastikan untuk tahun ini anda padankan pakaian tradisional anda dengan matching
accessories yang sesuai seperti rantai, anting-anting, cincin, bracelet atau skarf. Penampilan anda di pagi raya pastinya akan kelihatan lebih anggun bergaya.

Pilih aksesori yang boleh dipakai bukan sahaja untuk majlis-majlis istimewa malah cukup versatile untuk digayakan pada hari biasa juga.

Hadiri rumah terbuka atau pergi bergaya kerumah sanak saudara dengan bajukurung dipadankan bersama women accessories, clutch atau tote bag berserta sepasang kasut tumit tinggi untuk gaya yang glamorous.

Anda pasti akan menjadi bahan pujian teman-teman yang melihat!

dimana nak dapatkan aksesori?

soalan senang je kan. kat kedai aksesori lah kan
TAPI sekarang ni kan dunia dihujung jari jer tau
kita boleh je boleh beli secara online
klik klik hah esok lusa barang da dapat
cik iena memang suka beli online sebab cik iena takde masa nak keluar
weekly kerja as programmer weekend buat part time modelling & make up & amek tempahan jahit manik tuk butik pengantin. Huh super duper bz.
so untuk anda2 yang bz mcm cik iena nie boleh lah beli secara online di ZALORA
macam2 ada tau kat zalora
Tapi kt sini cik iena nak cakap pasal aksesori gituh

          meh tgk siket menu tuk accessories
cik iena print screen
 (^_~)

http://www.zalora.com.my/women/accessories/

 Ni baru katageori aksesori
ade banyak lagi yg d jual kat zalora
jom tinjau sub2 catagories tuk accessories


JEWELLERY

http://www.zalora.com.my/women/accessories/jewellery/


EYEWEAR

http://www.zalora.com.my/women/accessories/eyewear/


                                            BELTS

http://www.zalora.com.my/women/accessories/belts/

 SCARVE

http://www.zalora.com.my/women/accessories/scarves/

Memang banyak  aksesori kat zalora . Nak print screen semua pitam cik iena (^_~)
Banyak sangat ;)

Jangan lupa tinjau2 yer kot ade yang berkenan di hati.
Boleh lah pakai tuk raya ni.







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve