Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

~ ღ♥.:Tom Yam Paling tak Sedap :.♥ღ~

Kryolan Giveaway Time!!!-->WANNA FREE FOUNDATION CLICK HERE

Tom Yam Paling Tak SeDaP !!!!




hah..nie nk g tau nie sapanjang iena mkn tomyam..

tomyam dkat kdai

PRIK THAI

PANDAN INDAH nie lah yang paling taksedap..


memang tak sedap giler...

Aritu adek dtg key ell nk mkn tomyam sayur..

kami dua beradik mmg suka mkn tomyam sayur..

bawak lah g kdai yg slalu mkn tu...akak tu plak cuti..

almaklumlah org klantan cuti raye aji lame..

terpaksa lah cari kdai lain..bnyk plak kdai yg tutup...

g lah singgah prik thai..kami bungkus jer...order tom yam sayur...

tom yam sayur dia mmg xder ruper tomyam...hitam jer kale dia..

bau tom yam pn xde..cume masam jer..

pastu manis pulak tu...

sayur dia layu2 mcm dah di panaskan berkali2..

serai dia pn bukan kale ijau..kale oren..

mcm tomyam yg dh dipanaskan berkali2 lah..

memang tak sedap giler...
rase mcm sup yg d letak kicap manis tambah limau...

mmg tak sedap...dah lah tak sedap..
saket perut 3 hari di buat nye sb mkn tomyam kdai prik thai tu..

pasnie mmg xkn g kdai tu lg lah..mmg x sedap...
klu saper2 nk mkn tomyam jgn lh g kai prik thai pandan indah tu..

pasti menghampakan....

hmmmm nie pas bukak bungkusan...
nie gamba tomyam yg tak sedap giler tu..




PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!


Kryolan Giveaway Time!!!! --MUST READ !!!


PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!




REVOLUSI PAKAIAN DALAM - SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU DARA

Melangsing badan dan membentuk payudara yang mempersonakan.



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG

Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL

Mengempiskan perut yang boncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.



Set pakaian dalam Premium Beautiful yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek diperbuat daripada 32 lapisan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadye yang sebati dengan air, diisitepu (impregnant) dengan gem dan mineral dan dipancarkan (emitted) dengan Gelombang Infra Merah Jauh (Far Infrared Ray) .

Hasil gabungan kepakaran teknologi dan penyelidikan globalpakar sainstis dan perubatan Amerika Syarikat, Jerman, China, Jepun dan Taiwan.

Ia amat baik untuk melancarkan perjalanan darah serta penghantaran nutrient ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan yang lebih efisien.

Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat. (Superbrand) Sumber rujukan:www.fir dan www.Akwatek dan Akwadyne.







BEAUTIFUL direkacipta dengan mengambil kira struktur usuk badan wanita secara terperinci.

‘Cup’ ini membentuk piramid dimana ia dapat menampung payudara agar tidak jatuh, puting payu dara dalam kedudukan yang betul dan tidak masuk kedalam.

Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang

Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut, serta menghilangkan kesan rekahan pada kulit (stretch-mark)

Bahagian ini tidak menekan ovari. Ini dapat memberi keseimbangan hormon ‘estrogen’ dan ‘postrogen’.

Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar.















Memecah lelemak pada bahagian atas perut.

Lubang angin mengawak keputihan, pengaliran darah, dan udara, untuk menghilangkan kesan bau pada wanita.

Kedudukan bentuk tali tidak mudah jatuh

Lapisan tenunan bahagian belakang terbahagi kepada dua lapisan yang mengawal lapisan lemak yang telah kehadapan tidak kebelakang semula

‘Love Shape’ nipies untuk membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul

Bahagian ini dapat menampung dengan kuat supaya tidak jatuh dan mengelak lelemak dari mengalir ke bawah

Tetulang-tetulang ini berfungsi untuk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok, ’slip disk’, sakit pinggang, dan pengaliran darah. Suntikan ‘Far Infrared Rays’ (FIR) paling banyak dalam tulang bengkung tersebut.

Khas untuk ibu2 selepas bersalin dalam pantang mengelak serta menghilang kerekahan kulit perut dan mengempis perut serta pinggang dengan cepat dan berkesan.




Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara pengunaannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.



Harga : RM2100-RM2400 (Boleh Dirunding)



Premium Beautiful Contains of...


Kryolan Giveaway Time!!!! --MUST READ !!!








Long Brassiere




Characteristics:

1. The unique 3 piece dimensional clipping cups designed to push up, support and provide firmness to chest.

2. Steel cartilage effectively provides firmness and support.

3. BI - layer depression and tightness designed to flatten abdomen and enhance breasts natural shape at optimum.

4. 2 ultra - soft wire coils help to slim down body, enhance and firm up body contour.

5. The design of BI - layer depression and tightness enables to the reshape of excessive fat around the back, thus to attain an attractive figure.

6. Unique ' U ' shapes at the back not only serves as slimming purpose, but also outlines the back contour effectively.

7. Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.

8. Three pairs of Hook - and - Eye give you safe and comfortable flexibility.



Long Girdle






Characteristics:

1.The 32 piece stereoscopic cutting design, based on 'Fragmentary Pressure Compression Theory' will effectively divert displaced fat to its original position.

2.Unique hip cup cutting and design will effectively rectify the sagging buttocks, enhance the hip curve and prop - up - hip.

3.Detached contour thigh and buttocks divert excessive fat around the thigh into the hip cup, attaining attractive hip contour.

4.Cotton on the waist of girdle provides comfort and enhances waist curve.

5.Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness to the product.

6.The fixed pressure compression at the abdomen reduces the excessive fat, thus to flatten the abdomen.

7.BI - layer pressure compression design helps to adjust excessive fat around thighs, thus to develop slimmer legs.

8.Holey Bi - layer cotton provides comfort while wearing.

9.Flexible laces avoid any uncomfortable feeling.




Waist Nipper




Characteristics:

1.Made of seven pieces of 'smart technology' wires. It provides support to waist comfortable as well as upholds the backbone and straightens posture firmly.

2.The unique body shape design, transfers the fat from waist to the breasts and buttocks accordingly, thus to create a perfect and well - balanced contour.

3.The imported string from Japan enables the forming of an exquisite waist contour.

4.The flexible cutting design created a perfect contour individually.

5.Three pairs of Hook - and Eye give you safe and comfortable flexibility.

6.Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.






PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!


PREMIUM BEAUTIFUL: IMPIAN SETIAP WANITA!




REVOLUSI PAKAIAN DALAM - SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU DARA

Melangsing badan dan membentuk payudara yang mempersonakan.



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG

Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL

Mengempiskan perut yang boncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.



Set pakaian dalam Premium Beautiful yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek diperbuat daripada 32 lapisan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadye yang sebati dengan air, diisitepu (impregnant) dengan gem dan mineral dan dipancarkan (emitted) dengan Gelombang Infra Merah Jauh (Far Infrared Ray) .

Hasil gabungan kepakaran teknologi dan penyelidikan globalpakar sainstis dan perubatan Amerika Syarikat, Jerman, China, Jepun dan Taiwan.

Ia amat baik untuk melancarkan perjalanan darah serta penghantaran nutrient ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan yang lebih efisien.

Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat. (Superbrand) Sumber rujukan:www.fir dan www.Akwatek dan Akwadyne.







BEAUTIFUL direkacipta dengan mengambil kira struktur usuk badan wanita secara terperinci.

‘Cup’ ini membentuk piramid dimana ia dapat menampung payudara agar tidak jatuh, puting payu dara dalam kedudukan yang betul dan tidak masuk kedalam.

Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang

Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut, serta menghilangkan kesan rekahan pada kulit (stretch-mark)

Bahagian ini tidak menekan ovari. Ini dapat memberi keseimbangan hormon ‘estrogen’ dan ‘postrogen’.

Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar.















Memecah lelemak pada bahagian atas perut.

Lubang angin mengawak keputihan, pengaliran darah, dan udara, untuk menghilangkan kesan bau pada wanita.

Kedudukan bentuk tali tidak mudah jatuh

Lapisan tenunan bahagian belakang terbahagi kepada dua lapisan yang mengawal lapisan lemak yang telah kehadapan tidak kebelakang semula

‘Love Shape’ nipies untuk membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul

Bahagian ini dapat menampung dengan kuat supaya tidak jatuh dan mengelak lelemak dari mengalir ke bawah

Tetulang-tetulang ini berfungsi untuk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok, ’slip disk’, sakit pinggang, dan pengaliran darah. Suntikan ‘Far Infrared Rays’ (FIR) paling banyak dalam tulang bengkung tersebut.

Khas untuk ibu2 selepas bersalin dalam pantang mengelak serta menghilang kerekahan kulit perut dan mengempis perut serta pinggang dengan cepat dan berkesan.




Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara pengunaannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.



Harga : RM2100-RM2400 (Boleh Dirunding)



Sakit Mata

Kryolan Giveaway Time!!!-->WANNA FREE FOUNDATION CLICK HERE


 


1 December 2009 - hari ni tgh wat keje kt opis,tibe2 mate berair..garu2..skali tgk tahi mate bnyk..adoyaiii..saket mate rupe nyer..memang pedih n kabur je rase matanie..Kol 1 kuar mkn..bile kene cahaya matahari,mate bertambah teruk..bengkak..adeshhh..nk makan pun xde selera..abes je mkn balik opis cpat2..


Sambung wat keje..pastu pejam mate cket..bile nk bukak..tak boley..melekat..huwaaa..sangat saket wo...hmm masih boleh bertahan..kol 4.15 cmtu dh tak tahan..g la klinik..g klinik yg dkat je.. g Klinik Kita Pandan Indah..


Pas jmp doktor..doktor bg MC 2 hari..tp keje bnyk yg perlu disiapkan..cmner la nie eyy..doktor kate saket mate cpat berjangkit..nanti takot kwn2 opis terkena jangkitan..Hmm nak bercakap dgn org pn doktar kate kene dlm jarak jauh..aiyokkk..x best nye..rase di persisih kan...


Nie bru jer smp opis dr klinik tadi..kos rawatan + ubat = RM40..hmmm ade 2 ubat kene mkn..ubt thn saket,ubat bengkak..pastu ubat titik n ubat sapu..ayoyo bnyk nye ubat..doktor kate teruk gak mate iena nie..bru je kene tengah ari dah bengkak besar..huwaaa...caket wooo..


 


Harap2 cepatlah sembuh..Telefon mak..mak suruh rendamkan tuala kecil dalam air panas pastu tuam kn kat muke..hmm mlm nie nk kene buat..alamak..tgh taip2 nie air mate berlinangan jatuh..pedih nye mate ni..cam teruk je saket mate ni...


****************************************************


Finally sy dh sembuh after 4days caket mate....haaa bese nye iena kene saket mate lame..hmm kali ni skejap plak..tp skejap2 pn saket giler..pening tgk cahaya..


ikut my litle sis(deqnor) nyer treatment..

huhu


mkn & guna ubt doktor







+

mkn ulam carrot




+

ltak timun kat mate




+

tuam air panas kt mate

=

sembuh awal dr yg d jangka o doktor..

yehaaaaa jom jalan2


 


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve