Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

HIJAB ORGANISER



kak hartini..
thanks a lot..
huwahhhhhhhhhhhhhhh
memang cun banget
memang berbaloi beli..
dlm gambar nmpk mcm kecik
sekali dapat besar daaaaaa...

jom men nyorok nyorok
CAKKKK !!



TARAAAAA..
hah besar kan..
lagi besar dr kelebaran badan iena
hehehe..









memang berbaloiii..
ANDA NAK???
kehkeh
jom beli kat sini

BELI JGN TAK BELI


SURAT DARI TNB MERLIMAU MELAKA VERSION 2

kehkeh..
ade gak version 2 yer..
tuan blogshop dh reply email..
and dia nyer answer


thanks coz bgtau sy yek..
parcel yg sy hntar tu sy kirim pd mamat yg poskan surat dkt ofis sy.
sy suruh die poskan dekat pjabat pos..
sy siap kirimkan duit dekat die utk pos ekspress sekali..
thanks ye.nanti sy selesaikan dgn mamat nie.
psl duit pos tu,nnt sy refund semula.maaf ye iena..
btw,thanks for ur information..^^

SIAPA YG PATUT D PERSALAH KAN ???
KASI PELEMPANG SPRING JER KAT MAMAT TUH BARU BEST

SURAT DARI TNB MERLIMAU MELAKA(blogshop n kaki online shopping mesti baca)




~~~~RINGKASAN STORY~~~~~~~

KES PENIPUAN PENGHANTARAN PEMBELIAN SECARA ONLINE.
AGENSI YG MENIPU BLOGSHOP ??????
NK TAU APE CITER
JOM BACA...

~~~~RINGKASAN STORY~~~~~~~



Salam to all blogger..
kehkeh..baik pulak arini nk bg salam..
slalu wat enry xde nye nk bg salam..

Owkay lah ni nk citer n nk kasi info tuk all blogger yg suke
shopping online mcm iena..
minggu lepas iena ade beli shawls..
buat payment hari khamis..
harga shawls RM 10 + postage cost RM 3.5(POST EKSPRESS)
tuan blog yg jual shawls tu bg tau akan post ari jumaat..
mule2 iena bg alamat opis..
pastu bile dia kate pos ari jumaat ..
iena tukar alamat umah..
sb sabtu opis x der org kn
bese nye pos ekspres..anta arini esok dpt..
so the item should deliver on saturday lh kn..
on monday morning tuan blog yg jual shawls tu msg
bg tau shawls dah post on friday..

Balik keje iena cek ler surat
hmmm xder pun surat..
msg ler tuan blog tu..
dia kate dia post alamat umah ari jumaat
tapi luper la plak nk mintak tracking number..
haha..

Skali smlm balik je dr opis mber umah g tau ade surat tuk iena
tapi surat tu dah berbuka..
terkejut giler iena tgk envelop TENAGA NASIONAL BERHAD,jalan Jasin 77300 Merlimau melaka..
dah terbukak pulak sampul tu..
iena pelik la pehal TNB melaka hantar surat kt iena

Tak penah lak dok melaka
hahah
tgk2 kat dalam tu
shawls yg iena beli online..
cettttttttttttttttt
hampehhhhh
hati panas betul time tu
geram giler
knp hantar pakai post biasa berstem kn stem 30 sen 2 keping = 60 sen
sedangkan iena bayar kos pos ekspresssssssssssssssssssss
hampeh nak mampus
saket nye hati tak terkata
dkat stem tu cop tarikh 23 JAN 2010(sabtu)
tuan blog yg jual shawls tu kater dah post hari jumaat..
hurmmmm saket nye hatiiiiiiiiii
memang lh RM 3.50 tu siket je
tapi mcm ni ke nak jual barang
tipu2 orang
jujurlah..kalau pos biasa ckp lah pos biasa
buat ape nak tipu ckp post ekspress..dh la byr tuk post ekspress tu
stem berjumlah 60 sennnnnnnnnnnnnnn jer dia guna
hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ini satu penipuan !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bengang nyer

Pastu lagi saket hati surat tu dah di buka okayyyyyy
sampul nyer sudah di buka !!!!!!!!!!!!!!!
kalau shawls tu ilang cam mane
kan dahhhhhh tak selamatttttttttttt cara penghantaran tuuuuuu
slalu posmen kt umah tu kalau pos ekspress pun dia akan hon2 suh kiter amek surat tu
sb takot basah kene hujan..klu pos ekspress mestilah penting kan..
nie dia anta pos biasa jer..adoyaiiiiiiiii
dah kene bukak pulak tuhhhhhhhhhhhh
adeshhhhhh..
rase nak dushhh dushhhhh je muke dia..nk sepak2 spring
hehe tu smlm la..arini dh kurang marah sket..

Apakah perasaan anda jika diperlakukan begitu !!!!!!
ehhh bukan tanda seru !!!
tukar tanda soal..keh2 anda tidak bersalah..yg bersalah blogshop yg jual tu..
Apakah perasaan anda jika diperlakukan begitu ????

Nilah first time iena kene tipuuuuuuuu
slalu je beli online..mmg hobi
tapi x pernah lagi blogshop tu menipu smp mcm ni..
eeeeeeeeeee nasib la malaysia ni tak de undang2 utk online shopping lagi...
ngeh ngehhh
klu ade nk report nie..
ishhhhh saket nyer ati...

So ni pesanan tuk kaki shopping

Sblm nk wat payment pastikan betul2 dia gune post ape..
hurmmm tp org tu yg bg tau iena gune post ekspressssss
huwaaaa tipah tertipu jgakkkkk
cmner la eyyy nk pastikn betul ke dia gune post ekspress/pos laju spt yg dia kate
penting jgak tuuuu..


Pesanan tuk blogshop

Jujurlah dlm wat bisness..
tak perlu mengaut keuntungan dgn menipu..
klu korang menipu..
org x kn percaya n beli kt korang lg..

Tapi x sume blogshop menipu yer
baru satu nie yg iena jumpa
huwaaaaaaaaaaa hati panas beb..


Hurmmm...
perlu ke bg tau blogshop maner yg menipu tu
huhuhu..
kang tulis nama blog dia kang org kater nak sekat rezeki dia
kang tak bg tau kang ramai plak yg kene tipu nanti
dah lah mind set org malaysia ni tak percayakan online shopping ni
takot kene tipuuu..nanti bertambah2 lagi dorang tak percaya

KERANA NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA

Huhu tanak la smp cmtu sb iena ni kaki online shopping gak..
pasnie insyaallah tanak beli dgn dia lg..
huwaaaaaaaaaa..
so sad !!!! so angry !!!



nie nak tunjuk jgak sampul surat yg d gunakan







shawls tu di letak dlm lipatan kertas kt atas tu
ngeee~~
haha x buley la tunjuk shawls aper yer nanti org tau plak
tuan nyer blogshop..huhu
tanak ler pulak memusnahkan periuk nasi orang kan..


MAKK AIII
MARAH BETUL CIK IENA NIE YER..
CAM BNYK FOLLOWER JE NAK BACE..
HUHU TAK DER ORG BACE PUN NAK TULIS JGAK LUAHAN PERASAAN NIE..
nGee~~~


Sekian Entry angry mood ku..




Im waiting~~ PADDLE POP SHAWLS

Buy On : Today 26 jan 2010
Buy At :kiranna anggun
Post : Today 26 jan 2010



AND



RM 12 Each item..

hmmm nk kasi info sket..
haha ni akibat tak sabar2 n takot org beli
nampak je terus beli shawls nie..
tak perasan plak kt tmpt lain ade yg same n murah
ngeee~~
thats y ler iena letak
shopping list
shawls list
make-up list
lens list
tah mcm2 list lg ler kat bwh kiri
supaya senang tgk brg2 baru..
boley beza2 kn harga
tp tu lah shawls yg same tu ade dkat shawls@ayucinta
cume shawls tu dia campur2 kn..
gambar yg tunjuk kat shawls bloglist iena tu gambar shawls yg iena tak minat
bile dah beli shawls yg ni baru terjah ayu nyer blog
lalalalalaaaaaaaa
shawls yg sama dgn harga lebih murah
RM 12 & RM 10 per item
huh beza tu kn..
haha berkire btol iena nie eyy
lalallaaaaaaa
takpelah dah beli pon kn..
ngEeee~~pas ni sblm beli tgk blogshop lain dlu..
haha

Im waiting~~ HIJAB ORGANISER

Buy On : 25 jan 2010
Buy At : prettymodesty.

nak tambah order lg..
harap2 tak pos lg..
boley le hantar skali kn..



nak ker ???
jom lah beli sambil menderma..
hehe..
ngEee~~
iena = giler shopping
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve