Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

CABARAN 30 HARI | DAY 26 : GADGET KEPUNYAAN ANDA



Hampir terlupa cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari
task hari ini,

 GADGET KEPUNYAAN ANDA



Cik iena ada satu je gadjet.
Handphone ..
hehe takde laen dah.
Tapi ada dua handphone je



hehe yg ni main phone la
nombor digi

phone ni la nak update blog
(^_~)

COmel tak baru beli baju dia
tapi tak secomel yang beli kat korea ritu

err rindu hello kitty kiter
hilang masa kenduri kawen sepupu dekat kedah
T____T


Ha ni lagi satu
ni nombor celcom








Nieh hello kitty kesayangan cik iena
hilang mase kenduri kawen sepupu
sedih sangat hello kitty hilang

nak cari yang sama memang tak jumpa la
sebab beli kat korea
material dia tak sama dengan yang cik iena baru beli nie
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

CABARAN 30 HARI | DAY 25 : BERITA TERKINI HARI INI YANG ANDA BACA


BAYI CEDERA DISERANG BIAWAK AIR,
itulah berita terkini yang cik iena baca hari ini.
Today cik iena ade meeting memang tak online sangat sebab meeting dekat office client then balik office sambung kerja.
 


 


Kejadian ni berlaku pada 22 september 2014.
Tapi cik iena baru terbaca hari ini.
Almaklumlah sibuk kerja. Takde masa nak tengok tv tengok berita.
hehe
 
Kesian nye tengok pi baby nie
comel pulak baby tu
 




Hah nie biawak yang serang baby tu kot
tengok dekat  SINI
besar lah jugak


 Berita Penuh sila baca
 
http://www.sinarharian.com.my/semasa/bayi-lapan-bulan-cedera-diserang-biawak-1.319302 
 
http://www.omaq.org/v3/info-bayi-lapan-bulan-cedera-diserang-biawak/ 
 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

AK NOODLE HOUSE ONE UTAMA


Assalammualaikum,
selamat tengah hari.
Today cik iena lunch jauh siket..
pagi tadi meeting dengan client dekat bandar utama damansara.



Habis meeting, 
Client belanje lunch dekat one utama..
boleh lah jalan2 cuci mata
(^_~)


Cik iena makan lo si fun soup je
and apple juice



Terima kasih reese 
belanja makan hari ni

first time datang meeting dekat office longtail sdn bhd
datang berdua je dgn
my project manager 
enchek ahmad farhan



Hah tu dia da bayar parking dah..
Nak balik office dah
(^_~)

Daaaaa







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

CABARAN 30 HARI | DAY 24 : RUMAH IMPIAN ANDA


 
Semua orang sudah pastinya mengimpikan rumah yang besar dan selesa,
begitu juga dengan cik iena. Nak mencapai tu mungkin tunggu dah kawin kot,share beli dengan enchik suami.
Now cik iena dah ada rumah yang beli sendiri.
Rumah dua tingkat jugak.
Tapi rumah teres dua tingkat kos rendah je
(^_~)
itu jelah yang cik iena mampu beli.
Tapi rumah tu dekat Batang Kali,
Cik iena duduk KL.

So Rumah tu bagi familly duduk.

Tapi kan, cik iena berangan nak macam rumah dalam gambar tu.
Lebih kurang lah.

Insya Allah kalau ade rezeki tak kemana kan
Work Hard Cik iena
(^_~)

walaupun sibuk di office cik iena nak tulis jugak untuk cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari.
Okiesss ..
cik iena masih di office nie
nak sambung kerja





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Day 2 at Pulau Pinang: MAKAN2 DI GURNEY DRIVE, PULAU PINANG


 
Hari kedua di  pulau pinang (khamis-18/09/2014) .
Selepas berjalan di street art, jalan armenian.
Destinasi seterusnya
Cik iena pergi makan di gurney drive
 







cik iena minum air kelapa
and makan laksa peneng


Laksa dia mmg sedap giler
beli kat sini




penang famous laksa..memang sedap..

Okies 
ini pasembor yang dalam program supper @tv9 kaka






Slepas makan
kak ti shopping lagi
hehe





Lepas  makan and shopping
balik apartment..
solat jamak takhir
and tidur..
esok nye nak sambung pusing2 pulau pinang lagi
(^_~)
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve