Kenapa blog saye tak display 10 post per page seperti yg saya set dkat formatting setting



haha pening tak tgk gambar nie..
nGeeEEE..saket otak tgk kn...

Kenapa entry yg display kat blog iena stakat satu dua post jer walaupun dah set 10 post per page..
kehkeh...
sblm ni mrs weiyda ade tny knp entry iena yg lain2 tak kuar..
iena ingat sb lambat loading ke kuar lambat ke
haha rupo nyer takkan kuar...
almaklumlah budak bru blajar berblogging..haha budak ker..tua suda..

nak tau sb aper sb entry iena tu panjang berjelar..
kalau satu entry kita tu saiz dia besar dan makan masa tuk loading so dlm blog kiter hanya akan display satu atau dua entry sahaja walaupun kiter dah set banyak
so bagi mengelakkan entry kite tak kuar spt yg di ingankan tu
kite tak ley la wat entry yg panjang berjelar n penuh dgn gambar yg iena wat nie..
hahaha lambat ler nak loading

 


"Starting today, we’re rolling out a change that affects how we paginate webpages on Blogger. We will dynamically adjust how much content to send to the browser depending on (a) the amount of HTML on the page being requested (in kilobytes) and (b) the number of images on the page. Users can continue to use “older posts” and “newer posts” navigation elements to see additional posts. "
Nak tau lebih bace kt sini

klik sini











IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..









0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog