Tag from permysuri_hati




Yeahh sayer dapat tag lagi..
arini merajin kan diri menjawab tag..
ahahah buat satu2 yer..
kalau sempat siap sume arini
kalau x sempat..simpan2 dlu yer..
okehhh ..
nak tau saper permysuri_hati..
ahahah PERMAISURI lorrrr..
okehhh jom nengok gmbr cik mas si permysuri_hati





ini lah cik permysuri_hati kiter..
ayu gituw pose cm tu..
awww tergode pakwe2 d luar sane..
ehhh permysuri_hati dah ader yang empunyer okehh..
tamo kaco dia..
okeh jom jalankan tugas sbg seorang blogger yg friendly..
ahahhaha friendly ker...lalalalalaaaaa





1. Apa benda paling penting dalam hidup korang? 

dah tentu my familly,my kerjaya,my love & my best friend forever

ween,Erna,sally,ecah,yanie,lemon,(mber kolej)

suraya,liza,suzie,ummie,nenie,fina(mber skolah)

SAYA SGT PERLUKAN MEREKA2 DIATAS UNTUK MENCERIAKAN HIDUP SAYER



2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang? 

adapter DELL

huhu rosak pulak time2 sengkek pas rayer nie..lalallaaaaaa



3. Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti? 

tempat dah tentu rumah mak..

saudara dah request buat kat umah mak ajerk..

TEMA : iena suke kale pink..tp si dia x suke pink...

ahahahha so kale nti pikir kemuadian yer..

yg penting all flowers yg d gunakan adalah fresh flower dan di dekorasikan oleh iena sendiri..

sangat rindu nak buat pelamin ...(dulu kojer dgn butik pengantin kn..so blhla jgak wat pelamin)



4. Adakah korang sedang bercinta sekarang? 

yupsss. 



5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang? 

hingga hujung nyawa..selagi dia setia..

ahahha awas kalo lo curang!!!

tiada maaf bagimu





6. Di mana korang selalu jumpa kekasih korang? 

jalan2,kuar mkn,lepak kat umh mak





7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli? 

kalau novel x penah...

buku...buku asas solekan

majalah..majalah DARA.COM



8. Apakah nama penuh korang? 

Siti Fazlina Binti Abd Wahab



9. Antara mak dan ayah,mane korang lebih mesra? 

Dua2 pun mesra.tp iena paling mesra dengan MAK...kalau saket..sangat manjer dgn MAK..sume mak yg buatkn..ouhh seperti permaisuri plak..ahahaha..




10. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang? 

Nak Sangat Jumpa Mia Sara Nasuha(kiut giler)



11. Adakah korang basuh baju korang sendiri? 

yupsss..basuh tangan lagi..hahaha anak saper lah rajin nie eyy..

tp kalau balik kampung ..bawak bg hadiah kt mak..

lalallala hampeh nyer anak..

tp xper..mak sayer baik..

lallalala



12. Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi? 

Korea



13. Pilih salah satu, peluk atau cium? 

Peluk



14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag.. 

peramah

bakal cikgu

hati nya sudah dimiliki oleh encik NAIRUL AQMAL B. A. RAHMAN.. 

pernah masuk contest ayunar hijjab style challenge(hehe dr sini lah kenal tuan yg menge tag)



15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup 

My LappY(DELL)

My Sonny Ericcsons

My Camera(Olympus)

My MAke Up

My Patung Busyuk





16. 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar 

Lagu2 yg di nyanyikan oleh Buah Ati ( Encik Ismail )

Lagu kenangan orientasi kat kolej (standing in the eyes of the world-ella & keluarga bahagia(nasyid))-sgt menyentuh hati..rindu zaman2 mude :)

Lagu2 yg sedap d dengar ler..ahahah jarang dengar lagu2 ni sgt..layankn ajer lagu2 yg member pasang..





17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas? 

APRILFOOL ( 1 APRIL ) sambut kat kampung dgn family



18. 5 rakan blogger yang korang nk tag: 

Nusha Comel

encik Botak

SyahNia ChUmEL

si cantik nurul ramizah

My BFF Nyo Cho

AND YOU!!! (kalau anda2 yg terbaca rajin nk buat ler)



Okeh mas..
task done..
cikgu mas cek keje skolah blogger sayer eyhh
;)


3 comments:

  1. salam kak iena..thnks sbb rajin jugak jawab tag 2...:)
    tq2.....ceria2 slalu k..keep in touch! (^^,)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog