Bloggers Hijabers Pilihan www.bicaramakdara.com



"Hari ini Mak Dara telah memilih blogger ayu lagi gorgeous iaitu IENA ELIENA sebagai Blogger Hijabers Pilihan Mak Dara. Kenapa Mak memilih Eina? Waduhhh sudah pasti kerana Eina Eliena seorang fashionista yang bijak bergaya dengan fesyen fesyen terkini walaupun dia berhijab..  Ok mari kita lihat fesyen yang digayakan oleh beliau jom",petikan dari blog www.bicaramakdara.com.


Wahh teruja cik iena bace (^_~)
kembang kempis kejap..
thanks mak dara
(^_~)

Cik iena da vote makdara dah..
kawan2 yg lain pon boleh vote mak dara juga utk kategori Nuffnang :: Fave Kay Poh


AND JANGAN LUPE VOTE CIK IENA UTK KATEGORI Nuffnang :: Blogger of The Year






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


8 comments:

  1. makin famous la kak iena lepas ni . ^^

    ReplyDelete
  2. hihi insyaallah
    amin
    moga2 masin mulut ain comel
    (^_~)

    ReplyDelete
  3. hehe ^^ suka la dia kembang kempis . kempes kembang . amin

    ReplyDelete
  4. hahhaa agak kembang jugak la
    werk:p
    insyaallah amin:)

    ReplyDelete
  5. huhuhu . tahniah la . bangga encik tunang dia . hehe ^^

    ReplyDelete
  6. wah bestnye...Jom join ga saye, klau nak jadi sponsor pun dialu2kan.. http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  7. sudahh vote utkk arini dan smlam :D . n done juge like like gamba :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve