Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, July 27, 2014

Iftar Bersama Blogger 2014 Anjuran Denaihati Network di Saloma Bistro


Pada 19 july 2014 telah berlansung majlis iftar yg cukup gilang gemilang untuk para2 blogger yang bertempat di saloma bistro anjuran denaihati network.
 
IFTAR BERSAMA BLOGGER

Majlis berkenaan bertemakan "ARABIAN NIGHT"
hehe tapi cik iena lari tema lah


IFTAR BERSAMA BLOGGER

cik iena dapat invitation sehari sebelum iaitu pada hari jumaat petang,
So memang tak sempat lah nak carik baju yg sesuai
 (^_~)

Gelabah la nak cari partner utk temankan cik iena pergi event nie..
Finally ade jugak nak teman..
Thanks Awak
(^_~)


IFTAR BERSAMA BLOGGER


 IFTAR BERSAMA BLOGGER




Thanks to bro framestone sebab invite cik iena tuk event nie
(^_~)

Sebelum balik sempat lah bergambar dgn bro

IFTAR BERSAMA BLOGGER 

Malam td baca bro punya entry
amboi bro kemain caption bawah tu haha



ok nak jawab balik (^_~)
sama2 bro, thanks gak sudi invite cik iena


Kat sini cik iena tak kenal ramai blogger pun sebab cik iena dah lama tak aktif berblogging
baru tahun nie nk aktif balik
(^_~)

So tak banyak la gambar dengan blogger2 laen
malu2 kucing lorhh nak tegur blogger2 famous..
kite blogger suam2 kuku je hehe

Okies nie je pic dgn blogger2


Bro & wife(kak ira), deqnoor, hazirah


 IFTAR BERSAMA BLOGGER 

with nami namia, blogger kecik molek

Actually cik iena sampai lewat so x dapat nk bergambar sakan
tak dapat nk amek gambar makanan banyak2
hehe
Layan kan je la pic makanan yg ade ni eyh




yeayy my foods, jage perot jage perot nty gemuks xde job haha


IFTAR BERSAMA BLOGGER


Hepp awakkk
sudah la tu x mo amek banyak2, perut cik iena kecik tak ley makan banyak haha


IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER



 okay nie je yg sempat ambik,
sambil2 amek foods, snap ler
(^_~)



 Lepas solat magrib & isyak cik iena masuk dewan kejap jumpa bro
then cik iena balik

hehe tak sempat lah nak join blogger2 laen amek gambar ramai2 atas stage
baru balik dari surau tgk semua atas stage dah

wahh jeles tgk korang

Okiess balik je umah selobgkar la ape ade dlm goodies bag nie
(^_~)






 IFTAR BERSAMA BLOGGER 

 IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER




IFTAR BERSAMA BLOGGER

IFTAR BERSAMA BLOGGER





ok da tamat
haha tatau nk story ape lagi

event nie mmg meriah giler la
cume cik iena kurang kenalan kt situ,
jadi baek pulak duduk setempat je
(^_~)

updated : 21-07-2014 15:17 PM

eyhh nak tunjuk pic nie
dr official photog (^_~)
tak sedar pun bile pic nie d ambil

hihi mcm comel je

i like this moments
(^_~)

IFTAR BERSAMA BLOGGER

Berusaha untuk membuat member bercakap dan tersenyum
hehe kwn cik iena nie very the pemalu

yeayy finally i can make him speak n smile
(^_~)

Photo : credit to Mohd Rasul












Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

19 comments:

  1. Terima kasih Iena dan pasangan sebab sudi hadir...

    Lain kali kena datang awal la..

    Kalau ikutkan ramai je yang Iena kenal.. Ada yang hadir dulu sewaktu majlis pratonton filem animasi supersquad.

    mungkin waktu itu. Iena jadi moskot, itu pasal xperasan he...23x

    ReplyDelete
  2. sama2
    hehe tak sempat nk tgk list sape yg dtg (^_~)
    haha ade kemungkinan tu aritu iena jadi maskot kan tu tak perasan :P

    ReplyDelete
  3. Nour Adieb : Alhamdulillah best dear, mmg meriah (^_~)
    next time jom la join :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya..tp apakan xde rezeki nk join..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @zana hassan : Insya Allah klu ade lg blh la join kan

      Delete
  5. Replies
    1. @mawardi yunus : salam kenal.. hehe tu la next time blh tegur2..iena bru lg. .rmi yg xknl (^_~)

      Delete
  6. Hai Cik Eina.. Tak perasan pula masa iftar kemarin..

    Kalau perasan nak juga tegur.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. @halim brothers : hehe kite blogger low profile hahaha...xpemes pon..org xknai la haha
      iena bru je nk aktif ber blogging (^_~)
      Ni first event berbula puasa yg iena join...
      nty next time klu jmp blh la tegur (^_~)

      Delete
  7. Waahh seronok benar. Broframestone beritahu nak aktif balik berblog? Baguslah gitu.

    Saya tak sempat sampai ke IBB2014 ni .. :)

    ReplyDelete
  8. @HASRUL HASSAN : ha ah bru nk aktif tp stakat nie just story about my personal life je la
    xde idea lg nk tulis ape hehe
    da lame tak berblogging (^_~)

    ReplyDelete
  9. @HASRUL HASSAN : ha ah bru nk aktif tp stakat nie just story about my personal life je la
    xde idea lg nk tulis ape hehe
    da lame tak berblogging (^_~)

    ReplyDelete
  10. dah cantik dah tu... tak sempat beli baju pun xpa..haha...

    terima kasih sudi join IBB2014 Denaihati Network

    ReplyDelete
  11. @Melastik Bintang
    hehe thanks (^_~)
    nty klu ade invite ler lg eyh (^_~)

    ReplyDelete
  12. hi iena! cantiknya blog dia. berbunga-bunga. hehe! btw, video official iftar bersama blogger 2014 dah siap. boleh lah singgah blog kalau nk tengok! jangan lupa komen sekali tau! tau! tau!

    salam kenal.
    www.kaio.my

    ReplyDelete
  13. hehe thanks..
    nie blog zaman kanak2
    hahaha nak tuko bunga2 tuh tp cam da lupe
    da lama stop berblogging
    hehehe buat sementara biar kn je la cmnie
    dah terel nty bru tuka rupa paras blog nie lalalallala

    ReplyDelete
  14. Wah bukan main mesra dgn partner sorang tu.... saya tak nak ganggu ., perhati dtp jauh je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @kamil salleh
      hehe kenape tak tegur iena
      klu tegur iena ok je..mesra alam (^_~)
      Yg tu member iena..dia mmg pendiam siket. .
      iena takot dia bosan..
      hehe borak2 la bg dia gelak (^_~)

      Delete

Facebook Comment