Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, July 25, 2014

Tangisan ramadhan T___T



27 Ramadhan1435, 
Mengalir airmata tatkala melihat seseorang yang pernah menjadi insan penting dalam hidup cik iena upload gambar majlis perkahwinan anaknda nya.
Setelah ape yang dilalui, amat sukar untuk cik iena terima semua nie.
Setelah ape yg cik iena korbankan untuk keluarga ini
Terlalu banyak kenangan yang membuat kan airmata nie mengalir.
Disepanjang majlis bermula dari pre wedding sehingga Majlis Bersanding
cik iena bertungkus lumus dari segi tenaga mahupun wang ringgit.
cik iena dah anggap mereka seperti keluarga kandung.
TETAPI
Akhirnya cik iena diperlaku kan begini dengan cara yang agak kurang disenangi,
Hanya meminta cik iena keluar dari rumah tanpa bercakap face to face
hanya pm messege di FB
Hancur LULUH hati
Tapi Takpa
Allah itu Maha Adil Maha Mengetahui
Cik iena dah mulakan hidup baru ditempat baru
semangat baru
DAN YANG PASTI
kehidupan baru lebih baek dari sebelumnya

Alhamdulillah

mekap b4 after
ni je yg ade dlm henset 
T___T

cik iena sponsor mekap
pre wedding
nikah
mlm potong kek
 bersanding



baju atas nie cik iena yg jahitkan manik
fresh flower pun cik iena yg deco

ok sedey sedey sedey

cik iena sangat sedey

Thanks to All friend yg banyak bg semangat buat cik iena
dan tolong cik iena cari rumah baru utk pindah


Special Thanks to
 Aline,Kak Tie  & Anuar


haha merah hidung nanges 
blh plak nanges kat opis kan
T_______________T







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

2 comments:

  1. salam kak...saba jela...tu lumrah khidupan...one day they will get with what they had done to u

    ReplyDelete
  2. semoga kak iena lebih tabah menghadapi cabaran hidup ini. :)

    ReplyDelete

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA