Majlis Perkahwinan My Friend : Amyra Amer


Throwback entry betul ni, banyak story tak update.
9 Ogos 2014 , cik iena n kawan2 menghadiri majlis perkahwinan rakan perjuangan dalam bidang modelling.Hehhe Amyra Amer.
myra pun model butik mama jugak.
Tahniah Dear,
Smg berbahagia till jannah
(^_~)


Eyh nk tunjuk pic candit time photoshoot
pic thn 2011



Yg pic kat sidebar cik iena ni pun ade pic ngan myra jugak
(^_~)
 


Diatara sahabat sahabat dalam bidang photography yang hadir
abg gs, kak tie, acap,aizat,awal & bell
 








Thanks Nuar sebab teman iena & sabar melayan karenah cik iena yang suke potpet2 dgn member2 sampai terluper nuar..
maap maap
janji lain kali cik iena tak buat lagi
T___T
nuar yang baju purple peach kotak2 belakang cik iena
(^_~)


haa tak lupe juga rakan dalam bidang modelling jugak
yeayy kami model butik mama
(^_~)
kak mysha & dya zara



Okiess selebih nya gambar gegedik cik iena la


ouh bam bam nye pipi

nie plak pic dengan anak dara abg gs & kak tie
tinggi dah dia
kalah kak iena dia






 


haa ni gambar dgn pakwe cik iena
anak abg gs n kak tie jugak 
amboii nak amek gambar ngan naqib,
naqib yg suh possing cm nie
(^_~)





bergambar dgn kak tie pulak




 
Kebetulan lebey kurang sama pulak warna baju kami

keluarga perempuan pun pakai warna peach jugak time nie
masa solat kt surau ade orang tanya sedara ke
hehehe

tidak la
kami kawan je
secara kebetulan warna sama
cik iena pun tak plan nak pakai baju sama kale

masa kat dalam surau sempat lah cik iena jadi tutor mengajar pakai wide shawl dekat sorang makcik nie

hehe tu la lambat siket
sorry yer nuar n kawan2
(^_~)

lepas solat tu..
lepak kejap je
then balik
jemputan pun dah habis kan
tunggu kawan2 yang laen tak sampai2
kami pun balik ler

sblm balik
Nah
layan kn pic yg sempat d snap
(^_~)











Ini acap
acap da besooo
4 tahun yang lepas acap budak lagi
hehehe 


 Okies
Sekian utk Hari ini
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


2 comments:

  1. tgk gambar tahun 2011... ala tenbamnya dia

    ReplyDelete
  2. haha muka je tembam
    badan still kurus :)
    baju kurung size XS tu (^_~)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve