Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, September 19, 2014

Day 1 at Pulau Pinang : BREAKFAST AT CENTURY BAY PRIVATE RESIDENCE


Assalammualaikum,
Selamat bekerja untuk semua, selamat bercuti untuk cik iena.
Eh ini kisah semalam, 
semalam bz sangat nak update sesambil jejalan tak best.
Tak dapat menikmati keindahan peneng pulak nanti
(^_~)
 
 

Sementara yang lain masih belum bersiap.
Cik iena update mana yg sempat dulu ler
nanti luper
(^_~)

Kebiasaan nya macam kalau kita sewa apartment tak de bagi breakfast.
Biasa nya dekat hotel je.
Itu pun ada hotel yang bagi anda ada yang tak.

TApi kalau kat century bay private residence ni dia bagi breakfast untuk dua orang

Alhamdulillah ade ler jugak kan
So semalam iena and kak ti pergi turun breakkfast.
 
Menu dia biasa2 je
tak kisah lah
janji halal and kenyang
hehe
moh layan pic yang cik iena snap
 
 














Harini bagi orang lain pulak turun 
hari ni abg gs dengan naqib
(^_~)

Okiess ni pic semalam tuan blog 
sebelum keluar jenjalan










okiess
macam tak sempat je nak update story semalam yang lain.
cik iena nak bersiap jap
dah mandi dah tp tak bersiap lg
tunggu budak2 bangun baru nak bersiap
dorang pun dah bangun
(^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment