Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, October 23, 2014

Tak Shopping dekat Malaysia Sebelum Pergi Bangkok ke ?



Soalan cepumas yang cik iena dapat hari ini dari officemate. Cik iena pun tanya kenapa perlu shopping pulak? dia jawab kau kan selalu pakai baju baru . Jarang pakai baju lama. Nak pergi bangkok ni mesti lah kau pakai baju baru kan.
Haishh Encik Ahmad Farhan ni , tahun lepas sebelum fly ke korea cik iena shopping sebab korea cuaca dia lain. Tak sama dengan Malaysia. So kene lah beli winter coat, longjohn dan yang seangkatan dengan nya.

Tahun ni pergi Bangkok je, cuaca lebih kurang dengan Malaysia. So rasa nya tak perlu beli apa2 kot.
Ouh Encik Ahmad Farhan disini ada sedikit pembetulan, saya tak lah selalu nak pakai baju baru. Tapi saya suka mix match kan baju dan kadang kadang saya akan upgrade baju lama tambah beading supaya nampak baru.

Kalau setiap hari nak pakai baju baru, bankrup lah saye. 

Nota Belog : Haha okay Paan, aku tau ko skodeng blog aku kan..siap tanya bagai dah update blog belum, nak baca..hah amek aku letak nama ko







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment