Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, October 23, 2014

Behind The Scenes : Fashion Show Sentuhan Bussaina @ Sungei Wang Plaza 14 October 2014


Hai, Assalammualaikum,
Lama rasanya cik iena tak update blog. Okay ini cerita yang dah bertangguh.
Selasa yang lepas lepas, cik iena ada fashion show untuk butik Sentuhan Bussaina dimana fashion show tersebut telah diadakan di sungei wang plaza.

Fashion show ini berlansung pada waktu malam lebih kurang jam 8 malam.
Pada waktu kejadian cik iena tak sempat nak ambil gambar guna handphone sendiri.
Cik iena sibuk mencantiks kan diri dan mencantiks kan model laen.

Alkisahnya petang tu hujan lebat dan jalan jammed teruk, make up artist sampai lambat.
Maka ya cik iena make up sendiri dan bantu rakan2 yang lain untuk make up.


















Alhamdulillah walaupun make up artist sampai lewat, majlis tetap berjalan dengan lancar nya.
Berbekalkan barang make up cik iena yang tak seberapa ni telah me make up kan 10 org model.
Eh tapi bukan cik iena make up sorang,
Semua tolong menolong antara satu sama lain.
Ini lah kelebihan team kami (^_~)

Untuk yang nak jadi model diluar sana , anda perlu ada barang make up dan anda perlu ada basic make up untuk mengatasi masalah seperti ini berlaku. Sekiranya make up artist datang lambat atau tidak hadir. Sebarang kemungkinan akan berlaku tetapi majlis tetap perlu dijalankan seperti biasa.
"Nak ke korang catwalk tapi muka pucat takde make up, pasti taknak kan kan"
So korang perlu ada basic semua tu. Bukan mudah nak jadi Model okeyh .



Okies jom layan gambar yang cik iena ambil dari kawan2. Gambar dari photographer tak dapat semua lagi. Kalau dah dapat nanti cik iena update .

















Okies, setakat ini dulu ya
Pada yang berminat dengan baju butik sentuhan bussaina boleh lah dtg
No 2A, Jln. Selaseh 18
Tmn. Selaseh (fasa 2)
68100 Batu Caves, Selangor.








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA