Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, November 13, 2014

OK THANKS A LOT, AKU USAHA YANG TERBAIK NANTI



Perkataan ini mampu membuat air mata ini berlinangan, sedih rasa hati bila adik cakap macam tu.
Usaha yang terbaik ye dik. Insyaalah kalau dah rezeki tak kemana. Tapi dalam masa yang sama hati rasa sedih kalau adik dapat job dekat JB tu.

Apa-apa pun kalau dapat sambung Master dekat UITM Shah Alam, cik iena prefer adik cik iena sambung belajar dulu..
tentang kos Insya Allah selagi mampu cik iena akan bantu adik cik iena.
 
Kalau dah kerja nanti jadi macam kakak nya dah malas nak sambung Master.
 
All the best deqnor. Esok pagi interview kat Developer Country Garden, Danga Bay .
Petang ni dah gerak ke JB naek bas je.Jaga diri kat tempat orang dek. Jauh pulak kau pergi Interview
Nasib ada sepupu yang duduk JB boleh tumpangkan adik untuk bermalam.
Thanks Ery & isteri (^_~)

 
cik iena with deqnor
 Nota Belog : cik iena memang mudah menangis . Kat office ni dah selalu dah menangis sorang-sorang. Mudah sentap . Kalau tengok drama sedey kene sediakan tisu sekotak (^_~)

 
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA