Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, August 22, 2015

Kelazatan 5 Perisa Aiskrim JWEL Yang Memukau



Kelazatan  5 Perisa Aiskrim JWEL Yang Memukau


Nikmati kelazatan aiskrim coklat dengan rasa chery seperti memakan coklat cadbury black forest  apabila anda membeli perisa The Baron of The Black Forest. Bagi mereka yang menggemari rasa  caramelaiskrim The Earl of Caramel terserlah dengan rasa aiskrim yang lemak dan padat dengan caramel.

Pada yang menggemari rasa  kopi pula ,  aiskrim The Countess of Tiramisu terserlah dengan kopi yang lazat lagi lemak dan padat dengan rasa tiramisu . Aiskrim The Duchess of Double Chocolate pula memenuhi cita rasa penggemar coklat tegar dimana ianya selain mempunyai coklat di luar ianya juga mempunyai coklat yang cair di dalam .

Aiskrim  The Duchess of Double Chocolate antara yang terlaris di roadshow yang cik iena hadir baru-baru ini. Pada penggemar vanilla pula aiskrim The Duke of Vanilla sangat sesuai untuk anda kerana rasa vanilla yang sangat mangiurkan pada setiap gigitan  .

Setiap lima perisa  aiskrim disaluti dengan coklat dan kepingan badam.







Okay meh cik iena describe kan satu-satu rasa aiskrim ni menurut perut cik eina haha


1. The Duke of Vanilla

JWEL



Rasa vanila yang cukup menusuk kalbu ditambah dengan salutan coklat dan kepingan  badam . Rasa vanilla yang pasti menggoda peminat vanilla .



2. The Countess of Tiramisu



JWEL

Penggemar kopi pasti akan menggemari perasa ini. Rasa kopi yang cukup pekat, likat, creamy,milky.  Memang pasti dapat memenuhi citarasa penggemar kopi. Haa kepada penggemar starbucks tu anda perlu cuba aiskrim ni okay.



3. The Duchess of Double Chocolate


JWEL


Rasa coklat yang pekat, likat, creamy , mily haha sudah la ada salutan coklat dibahagian luar beserta kepingan badam. Isi kandungan coklat yang pekat cukup menyelerakan. Cukup memenuhi citarasa penggemar coklat tegar.



4. The Earl of Caramel

JWEL


Sungguhpun di saluti coklat yang tebal di bahagian luar ia tidak dapat melawan rasa caramel yang ada di dalamnya. Peminat caramel harus mencuba aiskrim ini yang ternyata akan memberikan pengalaman yang berbeza buat anda dengan gigitan caramel beserta coklat dan kepingan badam yang pasti membuat and ateruja dan teruja yeay.



5. The Baron of The Black Forest

JWEL
Aiskrim yang lazat  di perkaya dengan rasa chery seolah-olah anda sedang memakan coklat cadbury blackforest versi sejuk lagi nyaman lagi penuh rasa coklat dan gigitan kepingan badam yang pasti membuat anda teruja.



JWEL


Apa pun koleksi aiskrim  ini telah menawan selera rakyat  tempatan dan bakal memberikan variasi dalam minat anda terhadap aiskrim . Mungkin anda akan berubah kepada aiskrim yg lebih berkrim dan enak sekali.



Di mana untuk dapatkan JWEL Ice Cream


JWEL
Koleksi semua perisa JWEL ini kini telah pun berada di pasaran Malaysia sejak beberapa bulan yang lalu. Anda boleh dapatkan pada harga RM3.70 sebatang atau RM14.60 untuk multipack dimana terdapat 4 batang aiskrim dengan dua perisa di mana-mana pasaraya terkemuka dan pasaraya terpilih di seluruh negara.




3 jenis  Multipacks:
JWEL Multipack (2x Tiramisu, 2x Black Forest)
JWEL Multipack (4x Double Chocolate)
JWEL Multipack (4x Vanilla)


  Untuk mengetahui perkembangan lanjut atau promosi-promosi terkini sila ikuti perkembangan di facebook dan juga instagram JWEL
 
Website: www.jwel.my

Facebook: www.facebook.com/JWELMY

Instagram: @JWELmy







Haa diantara kelima ni pasti ada yang menjadi kegemaran cik iena kan kan. Salah satu yang menjadi kegaman cik ien a adalah
jeng jeng jeng
Jom buat senaman jari

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
 V

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



JWEL Roadshow : Aiskrim baru keluaran F&N dengan 5 perisa


Yeahhh nampak tak
meh kasi gambar dekat pulak


Kelazatan  5 Perisa Aiskrim JWEL Yang Memukau
yahhh TIRAMISU

Okay aiskrim tiramisu paling memukau memikah hati jantung cik iena la haha
saje je bagi komen sikit kat atas kan. Yeahh cik iena penggemar starbucks
aummm nyummmy
Rasa tiramisu dia memang pergh pekat likat. 
Cik iena bagi 10 bintang untuk tirmisu nie

Kelazatan  5 Perisa Aiskrim JWEL Yang Memukau




Selepas tiramisu aiskrim yang menjadi kegemaran cik iena adalah black forest
cik iena bagi 10 bintang jugak
sedap sangat
(^_~)


Kelazatan  5 Perisa Aiskrim JWEL Yang Memukau


ANDA PULA BAGAIMANA?

APA PERISA KEGEMARAN KORANG?




Untuk makluman anda, pihak jwel  berbesar hati memberikan ice cream percuma kepada pengunjung yang memuat naik gambar ke laman sosial mereka.


Selain daripada itu  khas buat pengunjung roadshow harga sebatang aiskrim di jual pada harga RM3 dimana harga Asal RM3.70 .Sekiranya anda membeli 6 batang aiskrim anda akan menerima cooler bag secara percuma :)

Kepada anda di luar sana jangan lepaskan peluang ini untuk hadir ke roadshow berdekatan anda, sila semak jadual roadshow di bawah .

JADUAL JWEL ROADSHOW


No
Venue
Date
Time



1
Jaya 33
4-Aug-15
10 AM – 6.30 PM

2
Avenue K
8-Aug-15
10 AM - 10 PM

3
UTAR, Sg Long
11-Aug-15
10 AM - 5 PM

4
Empire Shopping Galleria
12 Aug - 16 Aug
10 AM - 10 PM

5
Star Hub, Shah Alam
18-Aug-15
11.30 AM - 6.30 PM

6
Dataran Glomac (Infront Pejabat Imigresen)
20-Aug-15
8.30 AM - 4.30 PM

7
IMU
27-Aug-15
10 AM - 5 PM





PIC CREDIT TO
www.nicoleyie.com



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment