Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, November 29, 2015

French Chocolate Box Dari Cake Sense



 French Chocolate Box Dari Cake Sense




Merupakak Kek bercitarasa mewah dengan harga yang berpatutan . Tekstur  kek yang mampat dan padat dengan coklat beserta chipsmore ditambah dengan dekorasi coklat yang cukup indah dan menawan pasti membuat anda rasa teruja untuk mencuba kek ini.




 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 



Ianya sesuai untuk di beri buat insan tersayang seperti keluarga, mahupun teman lelaki atau wanita dan juga mungkin sahabat akrab anda. Dekorasi kek yang cukup cantik pasti membuat kan si penerima kek berasa sangat teruja dang gembira di tambah lagi dengan rasa kek yang sedap .


 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense


Selain untuk menyambut kelahiran, ianya juga sesuai di jadikan hantaran pertunangan mahupun perkahwinan . Dekorasi yang cukup indah menjadikan ianya sangat sesuai untuk hantaran. Anda tidak perlu mengubah dulang hantaran anda lagi kerana dekorasi yang terdapat pada kek ini semangnya cukup menarik untuk di jadikan hantaran pertunangan mahupun perkahwinan. 




 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense


Jika sebelum ini kek secret recepi menjadi pilihan cik iena untuk menyambut sambutan hari lahir ahli keluarga tapi berbeza pada kali ini cik iena mencuba kek daripada cake sense . Ternyata ianya sangat sedap. Sebelum ini cik iena hanya membeli kek dari cake sense untuk menyambut hari lahir kawan pejabat . Kali ini untuk family pula. Mak cik iena memang hebat buat kek ni, Kalau bagi kek yang tak sedap ahaaa memang dia pandang sebelah mata je lah.


 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense


Kebiasaan nya memang mak akan buat permintaan nak kek secret recipe . Setelah mencuba kek ni, yeay Alhamdulillah lepas ujian. Mak suka kek ni .




 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense

 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense


Harga yang di tawar pula adalah sangat berbaloi untuk dekorasi kek yang cukup cantik ini. Harga cuma RM95 termasuk GST. Teringat pula cik iena sebelum ni selalu beli kek secret recipe yang mana harganya lebih mahal daripada kek ni . Ehemm jom lakukan perubahan cik iena. Kita bertukar ke Cake Sense pula. Dari harga-harga kek yang lain cik iena lihat pun memang murah untuk dekorasi dekorasi kek yang di tawarkan :)



Okay jemput layan gambar potong kek hari jadi Awek kepada adik lelaki cik iena. Memandangkan ahli keluarga lain sibuk maka kami sambut kami-kami je haha. Janji taka lupe birthday bakal adik ipar ni kan (^_~) Semoga korang sampai ke jinjang pelamin lah. Tak mau gadoh gadoh okay.

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA





SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
amboi, pandai mak possing naa

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
amek gambar dengan birthday girl tengah2

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
amacam, comel tak saya..hahaha dekno

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
Untung bday girl dapat cake sense dari bakal kakak ipar yang comel lagi kiut ni haha




SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
sesi suap kek, mak

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
sesi suap kek, abah

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
sesi suap kek, Arif

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
sesi suap kek, pasangan merpati sejoli haha

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
ahaa suap kek dekat akak retis plak lalallalaaa

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
suap dekat my PA pulak lalallaaa, ni la yang selalu assist iena pergi event


SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
yeahh  nak ambil gambar dengan french chocolate Box yang kite hadiahkan tuk bakal adik ipar :)

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
PA a.k.a adik cik iena yang comel gituh

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
amoi abah possing ke tu, siap suh mak ambilkan gambar

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
birthday girl dengan adik cik iena

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA


SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA

SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
with birthday girl


SELAMAT HARI LAHIR ATEN ALESYA
wefie yuk, eh abah xde lak.. g toilet lalalaa


 Wokay ada banyak gambar lagi sebenarnya boleh tengok dekat FB  ienaeliena.com ya. Sory pada kakak sebab tak dapat tunggu kakak. Kakak nye sibuk mengalahkan YB. Sabtu Ahad siang malam sibuk ada program. Kalah cik iena okay. sebenarnya nak celebrate sekali birthday kakak. Tapi mak cakap kakak sibuk ade event sabtu ahad sampai malam. Jadi terpaksalah lupakan hajat untuk celebrate dua orang serentak. Next celebrate birthday kakak pulak .




Jangan lupa cuba kek French Chocolate Box dari Cake Sense ni tau.
Sangat sesuai untuk sambut hari lahir insan tersayang gitu.
Terutamanya birthday aweks-aweks
ahaa senyum sampai telinga bakal adik ipar dapat kek cantik dari cake sense nie


 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense


Memandangkan Decoration yang cukup cantik ni, cik iena rasa ianya juga amat sesuai untuk di jadikan sebagai hantaran pertunangan mahupun perkahwinan,
tak perlu lagi nak deco cantik-cantik



 French Chocolate Box Dari Cake Sense
 French Chocolate Box Dari Cake Sense

Insya Allah kalau cik iena kawen nanti nak beli Cake dari Cake Sense Je lah Untuk Hantaran
Sebelum ni tengok kalau orang kawen atau tunang hantaran mesti cake secret recipe
haaaaaaa nanti cik iena nak ubah, 
nak guna cake dari cakes sense yang boleh di katakan kesemuanya mempunyai deco yang cukup menarik.
Okay Insya Allah ada masa cik iena tunjukkan gambar cake-cake yang lain dari Cake Sense ya
(^_~)



Untuk Maklumat Lanjut Boleh Layari

Facebook : Cake Sense
Instagram : @my_cakesense
Tel : 03-6272 1851
Fax : 03-6272 1831
Email : info@cakesense.com


Cawangan-cawangan Cake Sense


Petaling Jaya
No 19. Jalan SS 24/8 , Taman Megah
47301 Petaling Jaya
Tel/Fax : 03-7805 

Taman Tun Dr Ismail
No.26 Jalan tun mohd fuad, Taman tun dr ismail 
60000 Kuala Lumpur
Tel/Fax : 03-7727 0176

Tropicana City Mall
Lot LG-45 , Tropicana City Mall, jalan SS20/27 
47400 Petaling Jaya
Tel/fax : 03-7731 1908

Setia City Mall
Pot UG-K02, Setia City Mall , Persiaran setia dagang, Bandar setia alam, SEK U13
40170 Shah Alam

Suria KLCC
C03-C05, Suria KLCC Shopping centre, jalan ampang
50088 Kuala Lumpur
Tel/fax : 03-2163 5951


Paradigm Mall
Lot LG-30 , paradigm mall jalan SS7/26a , 
47301 Kelana jaya
tel : 03-7887 0189

Empire Shopping Gallery
Lot FK03A, First floor, Empire Subang, jalan SS16/1 
SS16, 47500 Subang ajaya
tel/fax : 03-5613 0189





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment