Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, December 28, 2016

10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy!

ezbuy



Beberapa bulan yang lepas cik iena pernah menulis tentang  Dress Cantik di ezbuy.my . Pada Kali ini juga cik iena ingin kongsikan 10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy terutama buat anda penggemar fashion seperti cik iena .

10 Favorite Products You Should Buy From ezbuy!


Antara 10 produk tersebut ada juga yang bukan katagori fashion . Sebenarnya ianya adalah produk yang cik iena nak beli tapi cik iena kongsikan bersama kawan-kawan . Mana tau kawan-kawan nak beli juga :)
 Jom cik iena cerita serba ringkas mengenai ezbuy.my

ezbuy.my


ezbuy merupakan platform membeli-belah barangan dari luar negara secara online yang terbesar.
Portal membeli belah online ini menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan dan Amerika Syarikat. Di ezbuy anda boleh membeli belah produk global dengan menikmati penjimatan sehingga 4 kali penjimatan . Terdapat berjuta-juta produk yang di jual di ezbuy. Disamping itu ezbuy juga ada menjual barangan dari dalam negara .


PRIME : Join and enjoy RM 8.80 unlimited shipping today!

Istimewa buat anda pelanggan setia ezbuy pastikan anda sertai  kempen PRIME di mana hanya perlu membayar RM8.80 untuk unlimited shipping . Tidak kira anda membeli dari vendor yang berlainan, anda cuma perlu membayar kos shipping RM8.80 sahaja .

Untuk Maklumat lanjut layari http://bit.ly/ezbuyPrime
Sebagai contoh PRIME diatas, jika cik iena membeli produk dari beberapa vendor yang berlainan . Cik iena hanya perlu membayar kos shipping hanya sekali sahaja iaitu RM8.80 dengan menyertai PRIME .

Okay mari lihat barangan apakah yang menarik perhatian cik iena kali ini . Jika sebelum ini cik iena pernah memberli Dress dan cik iena sangat puas hati dan suka akan kualiti kain yang bagus dengan harga yang murah.  (jemput baca -  Dress Cantik di ezbuy.my )

10 Item di ezbuy yang menarik perhatian cik iena





 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken
Wahhh, cantik kan Dress ni . Sempena perayaan hari Natal dan tahun baru cina yang bakal hadir ni cik iena nak beli dress merah untuk di pakai ketika sambutan perayaan tersebut bersama rakan pejabat .  Cik iena suka sangat design dress ini

Harga yang di jual pun berpatutan jika di lihat pada kualiti material .

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken





RM 157.24
 34% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Selain dari Dress merah diatas cik iena juga tertarik dengan Dress kembang bewarna Hitam ini . Warna hitam sesuai di pakai dengan semua warna tudung . Jika di ihat pada lengannya agak jarang, cik iena akan mengenakan Inner supaya ianya tidak jarang.


Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets



RM 122.76
36% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress


Blous Merah ini juga menjadi pilihan cik iena kerana design nya yang sangat simple dan cantik. Sesuai di gayakan di luar pejabat mahupun di dalam pejabat. Boleh di suai padankan dengan seluar slack bewarna hitam atau putih .

Harganya pula tersangat murah bagi cik iena, cuma RM 13.09
Boleh la beli dua warna, hitam & merah :)



2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

RM 13.09

Domestic Shipping: RM 0.00 



 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt

Selain blous merah diatas, design blouse merah ini juga berjaya menambat hati cik iena. Blouse ini akan menampakkan diri lebih kurus. Cik iena sangat suka design-design ini.

Harga pun murah sahaja Rm18.62 . 


Terdapat juga warna lain untuk di pilih orlah anda yang berminat.
Kesemua warna cik iena berminat, macam mana nie
(^_~)


 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt



RM 18.62
Domestic Shipping: RM 0.00 










Peplum ini juga berjaya membuat cik iena tergoda dan ingin memilikinya . Rekaan yag sangat unik dan simple namun ianya kelihatan elegant, cantik dan bergaya. Boleh di duai padankan dengan seluar slack mahupun seluar jeans.


 Floral Lace Peplum Dress

 Floral Lace Peplum Dress



RM 68.28
60% off
Domestic Shipping: RM 0.00  



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag


Selain dari pakaian yang cantik-cantik terdapat banyak lagi barangan lain yang mendapat perhatian cik iena antaranya adalah beg make up.

Dengan adanya beg mekap ini mudah lah untuk cik iena untuk menyusun make up make up yang ada.



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag



RM 33.66
84% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Wooden Portable Laptop Desk Book Stand


Selain itu  Wooden Portable Laptop Desk Book Stand ini juga berjaya menarik perhatiana cik iena. Dengan adanya Wooden Portable Laptop Desk Book Stand lebih mudah la cik iena buat kerja pejabat di rumah dengan menggunakannya.



RM 10.97
77% off
Domestic Shipping: RM 0.00








Tilam animasi ini merupakan tilam yang cik iena teringin dapatkan kerana keunikan nya.
SPada yang mempunyai anak kecil ianya sangat sesuai untuk si kecil anda yang meningkat dewasa.

Stitch tatami thicken long lazy cat cartoon sleeping mattress pad, double mattress sofa bed shop sleeping pad

RM 91.53
58% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images

Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images


Ini juga merupakan antara bahan yang pemting untuk di beli. Ianya memudah kan kita jika berlaku apa-apa di sekeliling kereta milik kita yang di pasangkan alat ini.



RM 184.83


55.00% off
Domestic Shipping: RM 0.00






Timbang sudah semestinya sangat penting bagi kaum hawa. Memandangkan ianya ada bewarna pink jadi cik iena teringin unyuk memiliki alat penimbang ini




Thousand selected household electronic precision scales, health scales body weight weight loss in adults weighing instrument


RM 9.09
90% off
Domestic Shipping: RM 0.00



Menarikkan, kalau anda nak tahu terdapat banyak lagi barangan yang terdapat di ezbuy Anda boleh lihat sendiri di laman rasmi mereka di ezbuy.my

Terdapat juga pelbagai promosi menarik tau



 



Everything Under 19.90: http://bit.ly/allrm19

 




Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


ezbuy


Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


1 comment:

Facebook Comment