Shopping Kasut Online di happy2u.my



happy2u.my

Kasut merupakan salah satu barangan kesayangan cik iena yang cik iena suka kumpul sejak zaman cik iena aktif dalam bidang modelling lagi. Walaupun sekarang cik iena sudah tidak aktif tapi cik iena masih suka mengumpul kasut walaupun hakikatnya cik iena jarang pakai . 



Membeli kasut tu merupakan kepuasan, reward buat diri sendiri setelah penat bekerja sama seperti membeli handbag juga . Jika sebelum ini cik iena gemar membeli High Heels kerana cik iena terlibat dalam dunia peragaan yang mana memerlukan cik iena memakai High heels minimum 5 inci untuk Job Runway model khususnya.

Berbeza dengan sekarang semenjak pencen modelling dan aktif blogging , cik iena jarang memakai High Heels , cik iena bertukar kepada Wedges, tapi tetap tinggi tau . Cuma jika dengan wedges nak lari tu rasa selesa lah. Almaklumlah sekarang cik iena sibuk menghadiri event  dan adakalanya ada aktiviti yang perlu di sertai . Kalau cik iena pakai kasut 5 inci heels runcing memang tak sesuai kan.



happy2u.my

Jadi sekarang cik iena berubah kepada wedges. Memandangkan kasut-kasut yang cik iena ada kesemuanya High Heels, rasa nak tergolek pakai sebab lama dah tak pakai high heels , jadi cik iena nak beli wedges. Sekarang pula cik iena sangat sibuk untuk ke Mall nak shopping.

Alhamdulillah sekarang boleh beli online je tau . Baru-baru ni cik eina stress kerja dan cik iena perlu terapi. Ops cik iena memang kaki shopping, dengan shopping boleh melegakan rasa tension rasa stress. Cik iena ada post gambar shopping kasut di Mall dan kemudian cik iena terbaca @happy2umy
tinggalkan komen yang mereka ada jual online .


A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Cik iena pun terjah website mereka . Banyak sangat kasut-kasut yang menarik pelbagai jenis tau. Memandangkan cik iena memang nak beli wedges jadi cik iena cari wedges sahaja dan cik iena berkenan dengan dua wedges ni tau. Lepasni cik iena nak beli lagi. Jenis sama warna lain. ahaaaaaaa boleh tak gitu. Sebab apa, sebab cik iena sangat selesa pakai wedges tu.



Okay jom lihat kasut mana yang menjadi pilihan cik iena


Madel.C Maxey Wedges


Wedges ini cik iena suka sebab tali dia yang cantik menarik . Cik iena pilih warna hitam sebab boleh pakai dengan semua warna baju . Kawan pejabat cik iena pun suka tau kasut ni masa cik iena ambil gambar di pejabat baru baru ni.



Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my


Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my

Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my
Madel.C Maxey Wedges di happy2u.my


Cantik kan wedges ni, jika anda berminat ni cik iena kongsi direct link http://happy2u.my/product/Madel.C+Maxey+Wedges/1



Madel.C RoseBella Clog Wedges



Yang ni cik iena ambil warna Pink , terdapat 4 warna untuk pilihan iaitu  Black, Brown, Grey dan Pink. Memandangkan cik iena sangat suka pink cik iena pilih pink . Walaupun nampak biasa je wedges ni tapi cik iena suka kerana sangat selesa dan mudah di pakai. Sarung sahaja. Kalau dah lambat nak pergi mana-mana tu sarung je wedges ni, tak perlu tali tali bagai yang kadang-kadang memerlukan masa untuk kita pakai kan.


Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my


Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my

Madel.C RoseBella Clog Wedges  di happy2u.my


Simple and cantik kan wedges ni ,Kalau anda juga berminat boleh beli di http://happy2u.my/product/Madel.C+RoseBella+Clog+Wedges/1


Memandangkan cik iena suka yang pink ni sebab sangat mudah nak pakai nah cik iena belanja gambar ootd cik iena semalam  dan dulu semalam selepas dapat kasut (^_~)


Shopping Kasut Online di happy2u.my
semasa event Boh Green Tea Latte Party 14 januari 2017


Shopping Kasut Online di happy2u.my
haha ini sebab nya suka wedges ni boleh lompat lopmat , lari lari




Okay sebenarnya sangat banyak kasut yang cantik cantik tau . Buat masa ni cik iena cuma nak beli wedges dulu. Nanti cik iena nak beli yang lain pula ..


Jom cuci mata sikit gambar yang cik iena berkenan juga





Shopping Kasut Online di happy2u.my


Shopping Kasut Online di happy2u.my

Shopping Kasut Online di happy2u.my

Shopping Kasut Online di happy2u.my





 



Shopping Kasut Online di happy2u.my


Untuk pengetahuan anda semua sekarang mereka tengah mengadakan OOT contest tau  jadi boleh lah shopping dan upload gambar oot anda. Nak tau lebih lanjut jom layari


Website : http://happy2u.my/
Facebook : https://www.facebook.com/happy2uMY/?fref=nf
Instagram :  https://www.instagram.com/happy2umy/
Email : hello@happy2u.my


Nota Blog : psttttttttt nak bagi tau walaupun cik iena di katagorikan tinggi tapi tapi kaki cik iena kecil je size 5 atau 36 tau . Kawan pejabat tengok kasut yang cik iena dapat kecik je macam tak percaya size iena. hahaha okay.. makanya cik iena perlu kekalkan badan sekarang atau kecil lagi kalau tak, kaki yang kecil ni tak mampu menampung berat badan hahaha




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve