Grab The Promo
Grab The Promo

We are looking for KOLs ! | Broadcasting Live Video


Hai semua hari ini cik iena nak kongsikan pada anda semua, jika ada diantara anda yang berminat dan mempunyai bakat seni seperti menari dan menyanyi sera berkemahiran menghiburkan orang anda boleh sertai kominiti kami .
 
 

 
 live broadcasting video
 

Merupakan satu Aplikasi yang membuat  Broadcasting Live Video yang dapat memberikan anda pendapatan dengan hanya bekerja dari rumah atau dari mana-mana sahaja dengan menggunakan smart phone anda sahaja.
 
 
Aplikasi ini sudah popular di negara cina dan kini ianya akan di bawa masuk ke pasaran Malaysia. Jadi dengan itu kami masih lagi mencari anda yang berbakat untuk menyertai kami. Kepada yang berminat sila rujuk poster di bawah dan email details yang di perlukan kepada  talent@inx.my


 

 live broadcasting video
live broadcasting video
 
Cik iena rasa ada yang tertanya apa itu KOLs? 


KOLs  bermaksud   Key Opinion Leaders.


Untuk jawatan ini anda hanya perlu membuat kerja dari rumah sahaja atau di mana-mana lokasi yang anda suka asalkan anda sentiasa dengan smart phone anda .


Sekiranya anda sangat berbakat dalam menghiburkan orang awamm dengan membuat video-video yang menghiburkan anda sangat sesau untuk menyertai kami. Anda cuma memerlukan masa minimum 2 jam untuk tugasan ini.

iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve