Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

 

Seperti yang kita sedia maklum Bobbi Brown merupakan jenama barangan kosmetik yang terkenal dikalangan make up artist dan juga penggemar make up. Selain menawarkan aneka rangkaian produk kosmetik, Bobbi brown juga menawarkan rangkaian produk penjagaan wajah.

 

Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics
Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

 


Hari ni Cik iena nak kongsi promosi menarik dari Bobbi Brown yang anda tak patut lepaskan kerana harganya agak murah berbanding harga asal. Cik iena pun tak beli mekap harga mahal mahal sangat ni. Sekali sekala je beli kalau mengidam sangat nak pakai.

 


Jadi alang alang ada promosi menarik ni Cik iena kongsikan dengan pembaca blog. 


Extra Lip Tint Duo (Buy 1, Gift 1) pada harga RM132 (worth RM264)

 

Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

 

Ini antara promosi menarik yang anda perlu grab  dimana harga asal adalah RM264 dan kini dijual separuh harga iaitu RM132 sahaja dan anda akan dapat lagi 1 Lip tint Jadi anda akan dapat seperti dalam gambar diatas. Harga untuk satu lip tint Bobbi Brown ni sahaja RM264 . Jadi memang berbaloi baloi beli pada separuh harga dan dapat lagi 1 Lip tint :)



Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

 

 

Review Extra Lip Tint Duo

Secara keseluruhannya Cik iena suka pakai Lip Tint dari Bobbi Brown ni. Ianyasangat Lightweight, sheer and ultra-moisturizing.
 


Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

 

Formula Lip Tint ini mempunyai semua kelebihan lip balm dan ditambah dengan warna penambah warna yang memberikan yang terbaik di bibir.Gabungan Minyak Zaitun, Avokado, dan Jojoba yang berkhasiat menghaluskan dan melembutkan bibir serta-merta dan dari semasa ke semasa, mengurangkan penampilan garis-garis halus sambil memberikan penampilan yang lebih sihat dan bertenaga pada bibir .

 

Cara Penggunaan Extra Lip Tint Duo


Cara nak guna lip tint ni ada dua, anda boleh pakai macam tu sahaja seperti lip balm dan juga di pakai bersama lipstick kegemaran korang dimana warna lipstick kegemaran korang akan jadi lebih lembut dan cantik.

Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics


Apa yang best pakai lip tint ni macam Rawatan spa yang memanjakan kulit bibir anda dan merawat bibir agar lebih sihat dan cantik.

 

Promosi LipTint Bobbi Brown Cosmetics

Antara promosi lain yang menarik di Bobbi Brown

 • Buy one Extra Lip Tint, get one FREE + FREE Full-sized lipstick
12-2am deals 3 Feb: Free Mini Cream Shadow Stick with every order
Worth RM71 + Free lipstick (worth RM106)



• All Day Deals:
- 3 Feb Only
- Free Lipstick (worth RM106) with every order
- Extra Brow Pencil (worth RM165) with RM250+ order
- Save up to 50%

 

Untuk promosi terkini layari Bobbi Brown Cosmetics




2 comments:

  1. kite bobbi brown ni pernah pakai blusher je.. tu pun dapat free masa birthday sephora bagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe iena pun bukan selalu pakai yang mahal mahal macam ni :D

      Delete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve