Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Penghantaran 2 Jam di PG Mall X Grab Express

Walaupun Sebahagian negeri telah sampai ke Pelan Pemulihan Negara Fasa 2, telah dibenarkan untuk merentas daerah dan pelbagai operasi  telah dibuka secara berperingkat namun pasti masih ada kegusaran diantara kita kerana impak PPN fasa 2 ini sendiri kita dapat lihat lambakan orang keluar setelah lama terkurung.

Penghantaran 2 Jam di PG Mall X Grab Express

 

 Namun bagi Cik iena masih terlalu awal untuk kita keluar dan bersuka ria. Cik iena pasti ada juga beranggapan yang sama bahawa masih belum selamat untuk kita keluar pada masa ini. Sebaik sahaja kerajaan umumkan Negeri Selangor,Kuala Lumpur dan Putrajaya telah memasuki Pelan Pemulihan Negara Fasa 2. Ramai orang mengambil peluang ini untuk keluar.

Dalam pada masa yang sama  sebuah Platform e-Dagang PG Mall telah mengambil Inisiatif untuk menawarkan servis penghantaran ekspress bagi barangan di platform mereka supaya masyarakat di luar tidak perlu gusar untuk keluar membeli barang sekiranya ianya penting dan diperlukan segera.


 
 

PG Mall ataupun pgmall.my merupakan Platform e-dagang Nombor 1 Malaysia dimana ianya merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia.Ianya  telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi dan telah disenaraikan sebagai Top 3 laman web e-dagang di laporan wawasan Iprice https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/


Penghantaran 2 Jam di PG Mall X Grab Express


PG Mall merupakan satu-satunya platform membeli-belah dalam talian pertama yang telah bekerjasama dengan Grab dengan menawarkan penghantaran dalam masa dua jam dengan menggunakan servis perkhidmatan penghantaran ekspres.

Seperti anda sedia maklum Permintaan untuk penghantaran pada hari yang sama meningkat terutamanya di bandar-bandar utama. Kini anda di Lembah Klang boleh dapatkan barangan keperluan anda di PG Mall dengan hanya 2 jam penghantaran.

Untuk pengetahuan fasa pertama kolaborasi, penghantaran GrabExpress ini disediakan untuk pembeli dan penjual lembah Klang sahaja. Pembeli boleh membuat pesanan dan menghantar bungkusannya dalam hari yang sama hanya dengan satu klik sahaja.

Untuk pembeli dan penjual dari negeri lain, perkhidmatan Grab Exspress ini dijangkakan akan  dilancarkan pada tahun 2022 .

Instant Delivery With RM 12 Off

Servis ini sememangnya sangat menarik dan sangat membantu kita. Berbeza dengan Platform e-dagang lain anda perlu tunggu dua tiga hari untuk mendapatkan barangan yang anda beli. Menariknya lagi  PG Mall juga menawarkan Promosi Potongan RM12 PG Mall GrabExpress.


PG Mall Instant Delivery With RM 12 Off
PG Mall Instant Delivery With RM 12 Off

 

Anda cuma perlu membeli di PG Mall dan pilih penghantaran Grab Express untuk penghantaran segera. Klik  PG Mall untuk pembelian pantas.




#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Grabexpress

 

Untuk Maklumat Lanjut



11 comments:

  1. 2 jam je penghantaran?. Menarik betul ni. Mana tahu kan dia nak barang tu secepat mungkin. Sis pernah jalan2 kat web dia tapi belum buat pembelian lagi.

    ReplyDelete
  2. PG Mall dah kolaborasi dengan Grab ye. Bagus ye ada kerjasama macam ni. Penghantaran jadi lagi cepat. Thank you Iena share, Aten baru tau ni :D

    ReplyDelete
  3. Baguskan bila ada grab express ni. Hari ni order hari ni gak sampai. Bagus pg mall

    ReplyDelete
  4. best shopping dekat pg mall ni.. dulu akk pernah shopping barang kemas kat sini.. berbaloi

    ReplyDelete
  5. Wahhhh ada x grab express eh. Pantas habis ni . Macam ji baru lah seronok shopping

    ReplyDelete
  6. Wowww order harini, harini juga dapat, bagus betul ni.. terus teruja nak menyoping ekkk.. takpayah nak mereput tunggu abang pos hahahaha

    ReplyDelete
  7. Bagus kan ada service grab kat pgmall dah. Senang nak beli barang terus dapat hari tu juga.

    ReplyDelete
  8. Lama tak shopping kat PG Mall ni hehehe memang best kat sini ada lagi ker promo tu kita nak juga...

    ReplyDelete
  9. Wah laju nyer, now PG Mall dah boleh hantar order in 2 hours. Jap nak terjah & shopping

    ReplyDelete
  10. 2 jam penghantaran... menarik inisiatif ni sebab sekarang agak lama juga kena tunggu untuk barang pesanan.

    ReplyDelete
  11. wow memang sangat2 berbaloi ni, shopping online kat PG Mall, dalam masa 2 jam dah sampai rumah. memang terbaik lah

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve