Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, October 1, 2010

NUFFNANG CLICK




Ouhh pasal nuffnang lagi...
ade member ym iena n tanya

TAK BOLEH KE KALAU KLIK PAKAI KOMPUTER LAIN KAT OPIS NIE

ahaha iena jawab..
aku sepak ko kang..
tak paham2 lg ker..

ahahaha sangat ganas dowhhh..
so sorry la botak..
ko paham2 ler aku ni kn hangin kalau aku dh ckp bnyk kali tp ko x paham2..
maka sb itu aku x boleh jadik cikgu or lecturer..
lalalalaaaa

memang lah boleh nk click pakai komputer lain..
tp ingat..nuffnang simpan ip komputer tu
dah ko klik bnyk kali pakai komputer tu ip tu
same ler juge kn..
serupa ko klik bnyk kali pakai pc ko jerk..

aku dh bg tau ape yg aku tau jer..
nti jgn merungut kalau nuffnang ko x naik2 earning nyer tau

Ni nak bold kn skali lg..

Di antara perbuatan click fraud yang umum ialah:

- klik pada unit iklan milik blogger lain dan meninggalkan komen di blognya bagi meminta blogger tersebut untuk klik pada unit iklan milik sendiri.

- mendaftar sejumlah besar blog dan klik pada iklan dalam setiap satu.

- menukar alamat IP komputer dan klik pada unit iklan secara berulang-ulang .



Tindakan akan diambil sekiranya perbuatan di atas dapat dikesan oleh pihak kami.

Sekiranya anda mengetahui mana-mana rakan anda atau pihak lain yang terlibat dengan aktiviti ini, kami amat menghargai usaha anda menasihati mereka untuk tidak berbuat demikian. Mana-mana ahli yang dikesan melakukan aktiviti click fraud akan diambil tindakan tegas oleh pihak kami, sama ada melalui penggantungan atau penutupan akaun miliknya.


NAK BACA LEBIH LIK SINI
uhuhu..
so sayer dh nasihatkan kamu yer encik botak
jgn kate aku tak bg tau pulak yer wahai encik botak



weh botak ..ni pantun 2 kerat yg x baper nk pantun ni tuk ko..

Encik botak memasang pelita..

maaf kan sayer kalau terlebih kata..





read more

www.pizzahut.com.my



Assallammualaikum to all readers..
ahaha ari jumaat nk nk story sket pasal pizzahutz..
Dah lame iena x g mkn kt pizzahutz..
Hari selasa 28 septmber 2010 iena ade project disscussion kt pizza tesco ampang with officemate..
wah ade perubahan kt pizza skrg nie
rase cm kt dalam bank la pulak ..
haa nk tau nper rase cm dlm bank..
sb now kat pizzahutz kalau nk amek order ke nk mintak bill ke
just clickbutton yg disediakan..
ehehe sblm ni bese jerk kn..
tp x tau la bile dia bru tuka nie
iena pn lame x g pizzahutz..
lalalaaaa

Memang bagus lah wat cam tu ader siket kemajuan kan



haa ade 3 button..
CANCEL
CALL
BILL



MUdah kan..
bila korang klik one off the buttons..
ting tong...kuar la nombor korang..
mcm kat bank gituw



tuu nombor naik..
lalalla


TAPI !!!!!!!!!!!!!!

hah ader tapi pulak...
ahahhaa ape yg iena nak bangkitkan kat sini utk pekerja2 mereka..
SILALAH GUNA KEMUDAHAN & TEKNOLOGI YANG TELAH DISEDIAKAN..
KAN BAGUS KALAU BENDA NI DI PRAKTIKKAN..
TAK PERLU TUNGGU CUSTOMER ANGKAT TANGAN..PANGGIL2 NAK AMEK ORDER OR MINTAK BILL



Hurmm iena ckp cm gini sb sangat pelik bin ajab bin musykil..
time kami datang mmg tak ramai org..
tak ramai sesangat la..
boleh d kira meja yg ade customer..
Yang pelik nyer dah la x ramai org..
bile clickbutton CALL tu..
tak de yg datang..
ting tong..nombor naik..
takde org dtg..
lame gak tunggu..
last2 iena bengang iena panggil jerk la..
hurmmm..
dlm ati iena xkan lah tak perasan sebok norr beborak nyer..
padahal kami dok blakang casher jerk..




Masa click button BILLS pon same..
tekan2 tak datang..yg ni banayk kali tekan..
tak dtg juge..
my boss panggil mintak bills..
dia angguk..
pastu borak2..
xdtg pon..
tekan lagi..
pon x dtg..
da lame sgt tunggu my boss panggil lg..
baru lah dia dtg..
haishhh sgt lama..
mcm takde gune pon benda tuh..
praktikkan ler bende tuh wahai pekerja pizzahutz..
kalau berbunyuk ..no naik..berkedip2 tuh..dtg laaa kt customer..
takkan nk tgu customer panggil bru dtg kot

APE GUNA NYER BENDA NI KT PIZZA TU EYhh





Takkan nak wat perhiasan jerkk.
mungkin ni da jadi tabiat semulajadi org malaysia..
dah sediakan teknologi yg canggih tanak guna..
masih suka cara traditional..
ahaha sb ape ckp cm gini..
iena kn programmer..
ade ler agensi yg dah buat sistem canggih2..
tapi tanak praktikkan..
guna sistem traditional lagi..
so membazir je kuar duit nk buat sistem yg canggih manggih..
lalalla..
opsss...
My friend naza pun ckp cm gituw taw..
aha2 stop story now..
nti i kene saman..
ini saje2 mau story eyy..
kite kene bergerak seiring dgn teknologi yg d sediakan okeh
;)

read more

A Nuffnang Community Announcement





Dear Nuffnangers,



We take a break from our regular programming to bring you a community service message about something that is rather worrying to us lately.



As you might already know, there are 2 types of Nuffnang campaigns that bloggers may earn from: Metered Cost per Impression (mCPM) Campaigns, which pay according to the number of blog visitors who view the ads running on blogs; and Cost-Per-Click (CPC) campaigns, which pay bloggers based on the number of clicks generated on the ads.



We've noticed that certain groups have been engaging click fraud, which is defined as clicking on CPC advertisements intentionally just to generate earnings for a blog's owner. We understand that some of you may just be anxious about earning some side income from displaying the banner ads, but do note that this is in fact a violation of our Terms & Conditions under Section 6.



Among some of the actions which constitute click fraud are;

- clicking on other bloggers' ads and leaving a comment behind asking/hinting to the owner to click on their ads back

- asking for blog visitors' help to click on the ads

- registering a large number of blogs and clicking on ads on each of them

- repeatedly switching to a different IP to click on own ads



Banner ads spaces are bought by advertisers to promote their advertising campaign. Ads are are only supposed to be clicked on if the viewer is interested to find out more about the advertising campaign, not for the intention of earning extra money. Merely clicking on banner ads for the intention of earning extra money would jeopardize the effectiveness of a campaign. It may seem harmless, but click fraud benefits no one in the long run because should this situation worsen, the frequency of ad campaigns might be significantly reduced as advertisers will be selective to only advertise on blogs with no records of click fraud, reducing the number of ad space available to advertisers.



Our system is capable of tracking these actions mentioned above, which are documented and if necessary, be used as evidence for any legal purposes. In the past, Nuffnang has suspended and banned various individuals and groups for involved with this offence. However, as the number of bloggers who engage in click fraud has been growing in an alarming rate within our community, we are forced to be more vigilant to bring this to an end. We would take the necessary action to preserve the quality of blogs and ad space available to advertisers so other members of the community are not affected by those who engage in click fraud.   



We realize that many Nuffnangers may not be aware that they might unintentionally be involved with click fraud, therefore we ask that you please help us spread the word. If you are aware of any of your friends or other Nuffnangers who have been engaging in such acts, we would appreciate it if you could kindly educate them on the harms of engaging in click fraud activities. 

Thank you for your attention. 



Say NO to click Fraud.



Cheers

Robb Chew

Blogger Relations Department

Nuffanng Sdn Bhd



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Salam sejahtera Nuffnanger,



Seperti yang anda mungkin sedia maklum, terdapat 2 jenis kempen iklan yang diberikan oleh Nuffnang iaitu Metered (mCPM) Campaign yang dibayar berdasarkan jumlah pengunjung yang melihat iklan dan Cost-Per-Click (CPC) Campaign yang dibayar berdasarkan jumlah klik terkumpul dari iklan yang disiarkan.



Kami menyedari bahawa terdapat sebilangan ahli yang terlibat dengan aktiviti click fraud, iaitu perbuatan klik pada iklan CPC dengan sengaja demi menjana pendapatan pemilik unit iklan tersebut. 

Aktiviti click fraud melanggari terma & syarat kami di bawah seksyen 6.



Suatu unit iklan itu sepatutnya diklik oleh pengunjung yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen iklan yang dipapar, dan bukan semata-mata bertujuan untuk menjanakan pendapatan. Sekiranya situasi ini bertambah buruk, kadar penyiaran kempen iklan akan turut berkurangan oleh kerana pihak kami hanya dapat menjual ruangan iklan di dalam blog yang tidak mempunyai rekod aktiviti click fraud.



Sistem kami mampu untuk menjejak serta merekodkan aktiviti click fraud dan sekiranya perlu, rekod-rekod yang terkumpul boleh digunakan sebagai bahan bukti bagi tujuan kehakiman. Sebelum ini, pihak Nuffnang telah pun menggantung dan menyenarai hitam pelbagai individu dan kumpulan yang terlibat dalam aktiviti click fraud. Namun, disebabkan bilangan ahli di dalam komuniti yang melakukan click fraud semakin bertambah ke suatu tahap yang membimbangkan, kami dipaksa untuk lebih berwaspada dan tegas dalam mengambil tindakan. Ini bagi memastikan ahli komuniti yang lain tidak berasa tertindas dalam jangka masa panjang. 



Di antara perbuatan click fraud yang umum ialah:

- klik pada unit iklan milik blogger lain dan meninggalkan komen di blognya bagi meminta blogger tersebut untuk klik pada unit iklan milik sendiri.

- mendaftar sejumlah besar blog dan klik pada iklan dalam setiap satu.

- menukar alamat IP komputer dan klik pada unit iklan secara berulang-ulang .



Tindakan akan diambil sekiranya perbuatan di atas dapat dikesan oleh pihak kami.



Sekiranya anda mengetahui mana-mana rakan anda atau pihak lain yang terlibat dengan aktiviti ini, kami amat menghargai usaha anda menasihati mereka untuk tidak berbuat demikian. Mana-mana ahli yang dikesan melakukan aktiviti click fraud akan diambil tindakan tegas oleh pihak kami, sama ada melalui penggantungan atau penutupan akaun miliknya.



Terima kasih atas perhatian anda.



Sekian,

Robb Chew

Jabatan Perhubungan Blogger

Nuffnang Sdn Bhd



 

p/s : okehh jadi korang2 kalau rase2 kat blog korang nuffnang selalu jer ade tapi korang x dpt ape2 earning..
maknenyer nuffnang ader detect ip yang sama klik iklan nuffnang for many times..ini dah melanggar syarat kami di bawah seksyen 6.
so ape yg perlu korang buat adalah cari jalan supaya traffic kt blog korang naik supaya iklan nuffnang akan selalu keluar..
hanya yg berminat pd iklan boleh klik..
no need to singgah2 blog org bg tau nuffclick yg menyatakan korang dh klik nuff dorang dan mitak dorang klik nuffnang korang..
ouhh sangat bahaya tuh..kiter di pantau oleh org2 nuffnang okeh..
ahahaha...

pesanan tolong jgn anta suh klik nuffnang2 anda tu di tuju khas kpd my friend botak http://zulzol.blogspot.com/
botak tlg paham k..kang kalau aku klik bnyk kali n bnyk dari IP aku pon engkau juga yg x dapat earn ape2 ..
tlg baca betul2 ape yg nuffnang kt anta tu..
walau pun aku dh g tau ko tp ko tetap tak paham n masih suruh klik nuffnang ko..
adehh aku bukan x nk tlg klik tapi kalau aku klik selalu pun ko akan melanggar seksyen 6..
ahahahaaa dan akan d blacklist oleh nuffnang..
adehh plz paham eyy botak

read more

Wednesday, September 29, 2010

www.dramamelayu.com

The latest Six entry from my blog dapat tersenarai dlm dramamelayu.com

Wahh..rase terharu sangat2..
terima kasih yer tuan tanah dramamelayu.com sebab pilih blog iena utk di display kt dramamelayu.com..
realy appreciate it...
rase kembang kempis plak dlm bnyk2 blog ..blog iena d pilih..
terima kasih faz..
eheheee kn best kalau dapat duk kat situ lame2..
ahahaha..bnyk songeh lak iena nie kn..
terima kasih banyak2 yer faz sb masukkan blog iena dlm dramamelayu.com
thanks juge sb sudi kongsi tips mcm mane nk kasi traffic naik dgn iena
hehehe thanks a lot faz

jom2 tgk dramamelayu.com
banyak cerita menarik tau..
ahaha kalau2 rase2 dh banyak terlepas tgk kt tv tu..
jgn risau..
ley tgk kat dramamelayu.com tau


jom2 kite terjah DRAMAMELAYU.COM
read more

Tuesday, September 28, 2010

Masalah Parking Lagi !!

Ouhh tgk tajuk entry iena tuh..
masalah parking lg..
now tgh mood sangat2 marah..
geram betul ahh dgn org yg x paham bahasa..
arini iena balik keje lmbt..
dlm kol lapan lebih rase nye smp umh..
tgk2 ade keter parking tmpt bese kt dpn umh yg iena parking tuh..
adehh da ler umah kosong tu dh ader penghuni..
kereta nye plak dua..so da x ley nk menumpang parking..
terpaksa lah parking jauh...
dkt padang nun ha..
jauh la nk berjalan..
risau gak dlm ati nie..
yerla kot2 ni tmpt org len parking ke
kiter parking situ mesti dia marah kn..
kiter ni pun ha ade hati dan perasaan..
takot..risau parking kt tempat org..
tp org tuh buat selamber badak jerk..
iena malas la nk naik bilik nun d atas tgkt 3..
lepak kt ruang tamu jerk nk tgu keter ni blah..
tak blah2 jugak..
keter ni dtg nye dr umah kosong yg dh berpenghuni tu..
kami kuarkan lah notis...
siap paku kat pokok n letak kat keter dia lgi..
masa nk paku kn kt pokok n letak notis kat keter rase nyer org umah tu tgk jerk..
wat dunno jerk dorang



huhu ini adalah peralatan2 yg d gunakan..lalalalala



hurmmm bengang tul lah..
dorang wat dunno jerk
tau la umah kami ni buruk..
hahaha..
ala ni umah sewa jerk
dah tuan umah tanak renovate umah..
nk wt cmner kn..
duduk jer ah umah tu
asalkn ade umh nk d sewa kn..
mentang2 ler umah kami buruk..
ingt kami x der kereta lh tu..


hah siap paku pon..
lalallaaaaaa

inilah kereta yg mengambil tmpt parking ku

hahaha maap la yer terpakse tunjuk no plat
lalalal jgn marah tuan keter yer..
kamu x bg salam..
ape ler salah nye dh nmpk kami dok kepoh2 dpn umah tu citer pasal parking..
korang kuar la g tau tumpang parking kejap yer..
tak pe lah kiter paham la..
kot2 ade wt kenduri doa selamat ker..
yerla org bru masuk umh kn mesti ade wat kenduri..
uhuhu iena pakai agak jerk la kenduri ni sb depan umah jiran sebelah pon dia parking jugak..
pakcik tu letak teksi dia pon jauh..
tp mungkin lah pakcik tu baik..
kami ni agak hot ler jugakkk
umh kami ade 3 keter nk parking
paham2 la..
kalau nk tumpang pon g tau ler
mcm jiran sebelah wat kenduri siket..
dia inform..sb tetamu mungkin akan parking umah kiter..
so utk satu ari tu kiter paham la..
parking jauh xper la..
ade la toleransi nyer kn
ini tidakkkk..wat bodoh jerk
wlu pn dh nmpk kami kecoh sibuk citer pasal parking kt depan umah..
nk tebang pokok ini lah..
nak pasang simen pebenda segala macam la
dorang tgk jerk..
haishhhh sgt geram..
hahhh ni keter org tu..


hurmmm..
da bia lama gak
xde respon..
alahaiii agaknyer mesti dlm ati dorang kate
hek eleh kerek tol la kete dua je nk makan space beso mane ker.
hurmmm..
housemate iena pon parking keter masuk dlm sket..
betul2 himpit buntut keter housemate lg sorang yg parking dlm..
pastu iena amek keter iena letak melintang belakang keter housemate dgn keter org d atas tuh..
ahahaha nk inform kami ade tiga kereta okehhhhh





jgn ingt umah buruk x der kereta..
adehhhh panas nye ati nie..
iena tgu laaa kt bwh nie smp dorang kuar..
nk move parking kn..
hurmm ni bru jerk kol 11 dia kuar..
tu pun budak lelaki tuh menjeling tak ingat dunie..
time tu iena kt dpn pintu umh tgh borak2 dgn housemate..
iena nmpk ahh dia menjeling..
hek elehh da parking tempat org nk menjeling2 pulak..
kamu kn baru pindah..jgn lah nk menjeling2..
dh parking dpn umh org...pastu da nmpk wat taktau je...tentu lh org marah
harap maaf la yer jika kamu terbace.
ini adalah luahan perasaan sayer
ahahahhaaaa....

read more

Hadiah Daripada Ayunar

ini adalah entry tertangguh iena sekali lagi..
banyak nyer entry tertangguh iena kn..
bersabar lah yer menunggu queue wahai entry2 ku..
lalalalaa...

Ha kalau korang masih ingat yg iena ade menang tempat ke dua contest hijjab style challange by ayunar tu..
alah yg iena sebok2 suh korang vote tu..
lalalala...
okeh nie nk update ler hadiah yg d terima..
tp maaf ler ayun ade gambo yg x dpt nk snap..
shawls n inner tu bg kat mak akak..
dia nak ler pulak
;)

so jom layanzz gmbr yg ader..


ehh sebelum tu nk copy sket entry iena sblm nie

Sukacita dimaklumkan bahawa iena telah mendapat tempat kedua dalam contest tersebut bagi kategori general.. Syukur alhamdulillah dapat jugak tempat tempat nie kan ..hehe Actually iena tak sangka pun dapat menang no 2 bg kategori general nie sb ramai peserta yg style tudung nye sangat cantek..bergaya..kiut..miut.. orang nya pon cantek2..siap buat photoshoot ala2 model gituww.. iena syok sendiri snap pic sendiri jer..haha jadi nye iena tumpukan pada kategori MOST LIKE POPULAR..kehkeh dok mempromote kt fb..kengkawan tlg vote.. lalallaaa so agak tak sangka la biler terpilih tuk kategori general kan.. ...Hhehe setelah dgn tak malu nye mempromote suh mber vote2 iena..finally iena menang gak kategori MOST LIKE POPULAR...thanks guyzzzz And... ehhhh ader lagi.. yang paling tak disangka2 dapat menang Ayun's Favourite Contestant.. auhhh so touching.. sayang ayun...muahhh :-* Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penganjur contest n family(AYUN)

 

 

okehhh..sambung eyyy..
kalau nk tgk full entry klik sini

Nie Adalah senarai Hadiah yg iena dpt..

 


Hadiah Kedua



2 x 3Tone Ayunar of your choice


2 x 2tone Ayunar of your choice


2 x shawls of your choice


1 headband


1 earing


 


Ayun's Favourite contestant :




1 dress from Chaz Boutique

 

Most Liked n Popular
 1 x 2tone Ayunar colour of your choice

1 x shawl of Ayunar Choice match with inner

 

Jom tgk gmbr yg d snap...

 





hehe nie pulak yg iena beli kt ayun..
alang2 da dpt adiah tu order ler lg..
ley skali anta kn
;)
iena beli outer syria jerk


aha gamba yg dress tu lupe snap..
tp..
yg dh pakai ader ler snap..
jum nengok..



nie plak gambar inner n outer syria yg iena dh gune.
lalalalaaaaa

inner ayunar + outer syria ayunar + aksesori



inner ayunar + aksesori



huhu alamak..
bnyk lg ler gambo..
kang pengsan pulak klu nengok sumer..
ahahaha...
okeh2 stop2..
kang panjang b erjelar dek gambo2 jerk entry nie..

okeh..
thanks to ayun n family..
hehe korang2 kalau berminat nk pakai shawls n inner cm iena ley la tgk kt sini yer..
AYUNAR

insyaallah iena pn nk wat biz on9 nie..
otw..ahahaha...
tunggu jerk la eyyy..
masih dlm perancangan..

read more

weekends yg sangat busy

Assalammualaikum !!
Tengah hari ni mood update blog..
ahaa weekends nie adalah weekend yg tersangat2 bz..
bnyk benda yg d buat sampaikan hidung berdarah lg sb badan panas kn..

hari sabtu baru nie g bwk mak n adek iena g kedai motor kat rawang..
tu ha adek bongsu kesayangan ku nak beli motor pulak..
pastu g kedai brg letrik..
mak iena lak nk beli tv n washer machine baru..
balik dr tu mak iena nk ke tesco plak..
dah terlajak simpang kt tesco rawang tu
terus g tesco selayang ler..
almaklumlah ahahaaa cik iena nie suker tekan minyak asal boley..
sambil borak2 ..jeng jeng tesco punyer beso terlepas suda..
lalala..
nk pusing balik jalan jem ooo kt jln templer tu
so g jerk la kt selayang..
first time g tesco extra situ..
uhuhu beso la dr tesco extra kt cheras
;)
penat berjalan..sampaikan mak iena beli selipar..terus pakai kt situ gak..
hakhak..
ciannn kepenatan jln..
rase nk dok dlm troli suh adek tolak pon ade..
uhuu tp x comel le kn..
lalalaa...
ouhhh gmbr x der snap ler pulak time nie..
iena balik umah smp tgh mlm ler dlm kul 12
jem giler..almaklumlah ujan kn..
dkt bulatan batucaves je dh satu jam..
bosan giler..seb bek keter auto..lalallaa
smp umah kuar lg..
ayah ajak makan kt luar..
owhh org belanjer..i like..
pastu singgah umah pengantin..
makan2 lagi..ouhh gemuk i nanti..
candit pic sabtu mlm kenduri umh apis


balik umah kol 2 pg..
tgh cuci muke tetibe..
mak tegur idung berdarah..
adeshhh nape ni eyyy..
pastu bru teringat iena makan agak banyak tapai mase kt umah pengantin td
hehe nasib bek darah siket sajer..
pastu titun ler..
sangat penat..

Hari ahad pulak iena g wedding kwn iena
rakan sepermainan mase kecik2 dlu
gmbr iena dh publish dlm entry2 sblm nie..
apis nie kwn masa kecik..
ayah dia pn sedara sebelah ayah iena..
mase kecik2 dulu apis ni agak lembut..
eheee bukan pondan okeh
cume dia tak seganas lelaki la..
cam sopan je..baik je..
selalu la kene buli..
kalau kami mandi sungai..iena berani terjun dr jambatan..
dia tak berani..
ahahah apis2 so funny tapiiiiii
bile dh besooo..dh tak cm gituw okeh..
cume ble dh lame x jmp iena agak malu2 la..
ahahahaaa...
okeh abes wedding apis g open house umh makcik..
pastu g survey harga upah jahit baju..
wahh bnyk gak tempat iena g..
penat giler....nak mencari the best price..
ade yg g umah makcik jahit tu kali ke lima dalam satu ari ahad tu..baru makcik tu ader..
adehhhh mmg dugaan...tp x per..
usaha...caiyok caiyok..
ahaaa nie adalah utk future bisnes..
tunggu n lihat la eyy..

balik umah tgh rehat2 tetibe..
darah kuar lg..
adehhhh
kali ni banyak dr sabtu tp x sebanyak ari tu yg g klinik tu..
hehe mase ni praktikkan ape yg doktor ajarr..
ienaaa jangan panik..
ahahahahah boleh lak iena gelak2 time nie..
dlm ati ade gak rase takot..
kt umh iena mak tak buat ais sb kami x amalkn minum ais batu..
terpakselah mak iena g umah jiran mintak ais..
hehe..
lame jugak la nk stop darah nie
cume darahnye x sebanyak yg aritu la..
tp mak iena agak risau la..
mak ckp bnyk darah tu..
iena ckp doktor kate jgn panik mak..
panas dlm nikot sb arini kn bejalan je..
cuaca lak panas..
uhuuu pandai2 jerk cik iena nie..
xper ler nk sedapkn ati..

pas darah stop bru ler boley menidurkan diri..
;)
ouhhh sangat penat minggu ini...
minggu depan pun bakal begini...
ahahahaaa
read more

Monday, September 27, 2010

~ ღ♥.:WEDDING APIS:.♥ღ~

Majlis perkahwinan my friend apis..
rakan sepermainan sewaktu kecikl2 dahulu + ex schoolmate + saudara sebelah ayah
hahaha dah kawen ko dah apiz..



haha iena,apis n isteri


iena,apis n isteri


huhu kawen dah rakan sepermainan ku ini..
lalala da x ley men masak2 n mandi sungai sesamer lg..
;)


my family with pengntin


apis mkn x ingt dunia..haha



huhu tgh sonok2 amek gambo..berborak2..tetibe..dupppppp..kerusi pengantin jatuh da..
nakal sungguh bebudak itu


lalal si pengantin yg kene membetulkan..kesian2..
alallaaa




tengah jalan2
nak balik..
opsss mcm kenalll


huhu ex classmate mase tingkatan 3 rase nye..
raziff..
lalalaaa
peace dr jauh..
rupe2 nye dia da lame add iena kt fb tapi iena x approved friend request dia..
lala sory la encik razif terlalu banyak friend request..
so tak perasan lorr bukan sombong
dont cakap iena sombong okehh
;)


hahaah snap candit


menyempat ajer iena snap gambo dgn en razif..
time nk snap gambo nie..riuh la kengkawan si encik razif..
dunno la y..
ahahaha..
razif !!! kamoo pendek..
hakhak jgn marah
lalalal




okeh2 abes borak kejap..
iena pn balik..
terus berjalan..
taraaaaaaaaa
jumpa kawan lagie..
lalallala
pasangan terhangat..
ecehh..
gima & johan..
kahkah..
tak selamat la korang klu jmp aku
gambo mesti kene snap
;)


huhu iena nk gak amek gambo dgn pasangan bahagia nie
;)


okehh
mari meneruskan perjalanan..
opsss
ahahaha
terjumpe kwn skolah lg
kehkeh..


iena n yusni..



hehe dh xder jmp kwn skolah lg..
kalau ade sesaper yg iena x nampak tak tegur tak snap gambo
tu tanda nya iena tak perasan or tak cam korang
sorry eyhh kengkawan..
klu jumpe iena tegur je..
iena okay2 aje..
nmpk jer cam sombong..
sekali bercakap..pot pet pot pet tak henti2
;)

hehe layan lg gambar yg ader eyy


my mum dgn mak pengantin(cik senah)


haha minah syok sndri snap gambo sndri


buah hati ku..
mummy cayunk adek khairahhh!!!



okehh ni je gambar yg ade tuk majlis ari ahad..
ari sabtu nye gmbr cume gmbr org sebok2 wat kojer jerk..
iena smp mlm..pengantin sudah tido..
hakhakhak..
nti klu rajin iena kuarkn ler entry tuk mlm sabtu tu eyhh..
read more

Mini Lazada