Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, December 30, 2016

Tutorial Membeli Voucher Photobook


Hari ini cik iena ada kongsi mengenai voucher photobok 8 inci X 11 inci soft cover berharga RM29.90 dimana harga asal adalam RM 109 . Memandangkan ramai yang bertanya macam mana nak bel. Jadi cik iena buatkan Tutorial okay. Sebab ada diantaranya yang tak tau dan memerlukan cik iena untuk tolong belikan :)

Okay mudah sahaja klik link yang cik iena beri iaitu http://bit.ly/Photobook8x11_RM29

Kemudian ikut langkah dalam gambar di bawah ye.
Tutorial Membeli Voucher Photobook


Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook

Tutorial Membeli Voucher Photobook





Maaf cik iena tengah kerja tak dapat terangkan panjang panjang. Biarlah gambar berbicara :)








iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Thursday, December 29, 2016

Manfaat Spa, Manjakan Tubuh Segarkan Jiwa Di Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Spa menjadi salah satu cara untuk mengembalikan kesegaran tubuh kita. Bukan hanya kembali segar saja, spa juga  tersedia dengan berbagai macam treatment yang ditawarkan untuk perawatan kecantikan dan kesehatan tubuh. Spa bukan hanya konsumsi kaum Hawa saja tapi kaum Adam pun juga dapat menikmati berbagai treatment spa yang dikhususkan buat mereka.

 Berbicara tentang spa ini cik iena ingin kongsikan bersama rkan pembaca sekalian mengenai spa istimewa yang dapat menjadi tempat untuk anda merawat kecantikan, kesehatan dan mengembalikan tubuh menjadi segar.

Beringin Spa & Beauty

SPA atau pusat kecantikan yang dimaksudkan adalah Beringin Spa & Beauty yang terletak di Bandar Baru Bangi. Cik iena sendiri telah melakukan dua rawatan disini iaitu Pakej Dahlia Dan Pakej Roselle dimana setiap satu berharga RM100 .




Pakej Dahlia RM100

Untuk Pakej ini harga biasa adalah Rm140. Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini adalah :-
Satu jam setengah Cucian rambut serta rawatan rambut untuk rambut berkelemumur dan rambut gugur serta percuma AROMA NECK MASSAGE

Pakej Dahlia RM100


Pengalaman cik iena sangat selesa mendapatkan rawatan rambut disini . Pekerja SPA yang sangat baik dan sporting juga. Sangat memahami dan bersabar dengan rambut cik iena yang sangat panjang. Cik iena rasa jenuh juga Pekerja SPA nak mengeringkan rambut cik iena sehingga perlu tunduk kebawah kerana rambut cik iena paras punggung :)

Pakej Dahlia RM100


Selepas mendapatkan rawatan ini kulit kepala rasa segar dan ringan . Menurut Pekerja SPA untuk mengekalkan kesihatan kulit kepala bagi rambut bermasalah seperti cik iena, sekurang-kurangnya sebulan sekali cik iena perlu dapatkan rawatan ini.


Pakej Roselle RM100


Untuk pakej ini harga biasa adalah RM135 . Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini adalah :-
Dua jam Deep Facial dengan Facial Scrub beserta Urutan Muka . Anda juga akan dapat Percuma Mask & Serum With Photon Ultrasound Machine .
Pakej Roselle RM100


Semasa rawatan ini, cik iena berasa sangat selesa sehingga tertidur. Sebelum cik iena tertidur cik iena juga ada berbual dengan pekerja SPA mengenai kondisi kulit cik iena dan produk apakah yang sesuai untuk cik iena pakai. Cik iena tertidur semasa wajah cik iena di kenakan Mask wajah . Agak nyenyak cik iena tidur. Sangat selesa dapatkan rawatan wajah disini.



Di Beringin Spa & Beauty

Package RM100


Untuk pengetahuan para pembaca, pakej RM100   ini sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja.Jadi cik iena rasa anda tidak patut lepaskan peluang penjimatan ini . Terdapat 4  pakej untuk pilihan anda. Sila rujuk gambar diatas. Selain daripada pakej RM100 terdapat juga BRidal Pakej untuk bakal mempelai.


Bridal Package


Bridal Package


Di sini, pakej pengantin juga disediakan bagi anda yang bakal berkahwin tidak lama lagi. Terdapat  3 pakej pengantin iaitu :

  1. Pakej Mempelai di mana menyediakan servis urut pengantin, sauna / tangas, basic hair treatment, mandi bunga dan susu, pedicure dan juga manicure
  2. Pakej Ratu menyediakan servis normal facial, scrub seri mutiasa, urut pengantin, mandi bunga dan susu, sauna dan tangas, pedicure & manicure, hair treatment
  3. Pakej Seri Ayu pula menyediakan normal facial, urut pengantin, hair treatment, sauna / tangas, pedicure dan manicure.

VIDEO CIK IENA DI BERINGIN SPA


Suasana dalam Beringin Spa







Beringin Spa & Beauty



Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty



SPA Terbaik 

SPA Terbaik

SPA Terbaik

SPA Terbaik

Untuk pengetahuan anda  spa ini menggunakan produk - produk yang diiktiraf HALAL , iaitu produk ZARRAZ.

Kepada anda yang ingin mendapatkan diskaun anda boleh lah membuat kad ahli  dengan hanya RM10.00 sahaja untuk setahun.

Ada pelbagai kelebihan yang korang akan dapat jika buat kad keahlian ni , antaranya :

  • Birthday voucher RM50 untuk pembelian ke atas (valid untuk 1 bulan sahaja)
  • Percuma 1 Ala Carte treatment untuk setiap koleksi 4 stamp spa
  • 5% diskaun untuk product Zarraz Paramedical
  • Referral deal : 5% diskaun ala carte treatment jika dapat refer 1 rakan / family sebagai member spa
  • Vucher spa 10% untuk treatment ala carte seterusnya

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty
Terima kasih cik iena ucapkan  buat cik Husna iaitu pemilik spa serta dua orang staf beliau yang amat caring dan baik hati , iaitu puan Lisa dan juga cik Echa. Merekamerupakan  therapist yang telah lama berkhidmat dalam bidang ini dan juga mempunyai lulusan Sijil Kecantikan KKM.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan rawatan istimewa di Beringin Spa ini , boleh terus ke sana dan juga lawati laman sesawang spa, atau boleh juga terus hubungi nombor yang tertera di bawah.



Beringin Spa & Beauty


Lokasi:

No 31C, Tingkat 1, jalan Medan Pusat Bandar 4,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
4350, Selangor.

Waktu operasi:
Setiap hari termasuk Public holiday (10.00 pagi – 7.00 mlm)

Contact:
Spa (019 254 2721)
Husna (019 264 2721)
Asma (019 669 1169)

Laman web :
Beringin Spa & Beauty

Facebook
Beringin Spa & Beauty

Instagram
@beringinspa






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Wednesday, December 28, 2016

31 Kebaikan Polished Pink Secret CC Cream dan Lotion Mask


Memiliki kulit Cantik putih mulus persis artis Korea adalah dambaan setiap insan terutama kaum wanita  . Kulit yang cantik akan meningkatkan kadar keyakinan diri seseorang untuk berdepan dengan umum .


POLISHED PINK SECRECT LOTION MASK DAN POLISHED PINK SECRECT CC CREAM


Dewasa kini terdapat banyak produk di pasaran yang mana ianya bertujuan untuk memutihkan serta mencantikkan kulit wajah.   Seperti kita sedia maklum negara kita Malaysia sememangnya menggemari drama-drama korea justeru itu mereka juga menginginkan kulit yang cantik seperti artis-artis korea .

Terdapat  pelbagai jenis produk-produk dari korea di import ke Malaysia untuk memenuhi permintaan rakyat Malaysia. Tidak kurang juga produk keluaran Malaysia yang mana ianya di hasilkan juga bagi memenuhi permintaan rakyat Malaysia yang menginginkan kulit yang cantik persis Artis Korea.


Disini cik iena nak berkongsi dengan rakan pembaca sekalian tentak Produk kecantikan keluaran Muuka Malaysia. Dengan hanya menggunakan dua item sahaja  iaitu Polished Pinkish Pink Secret CC Cream dan Polished Pink Secrect Miracle Lotion Mask anda boleh mendapatkan kulit Pinkish dan Glowing persis Artis Korea dengan penggunaan yang konsisten.



KULIT PINKISH & GLOWING DENGAN PINKISH CC CREAM DAN POLISHED PINK SECRET




KULIT PINKISH & GLOWING DENGAN PINKISH CC CREAM DAN POLISHED PINK SECRET
Produk keluaran Muuka Malaysia ini merupakan produk yang halal, Di iktiraf Halal oleh JAKIM dan mempunyai Kelulusan dari KKM . Ianya juga berbau wangi serta di jamin tiada pengelupasan. Kesan yang akan anda rasakan pada wajah anda adalah kesan serta merta di mana wajah anda akan keihatan pinkish dan glowing seterusnya ianya akan membuatkan muka anda sentiasa kekal awet muda dan ianya juga merupakan asalah satu produk anti penuaan.


Produk-produk dari Muuka Malaysia ini menggunakan bahan-bahan semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya dimana  Lotion Mask mengandungi Bunga Peony , Air Mawar, Tamanu Oil, Rasberyy, Lidah Buaya, Timun dan Teh Hijau. Manakala Pinkish CC Cream mengandungi  Bunga Peony, Argan Oil, Delima, Sheer Butter, Burdock Root, Lemon.



Secara keseluruhannya jika anda mengamalkan dua produk ini secara konsisten  anda akan merasakan antara 31kesan-kesan seperti di bawah ataupun kesemuanya. Walaubagaimanapun kesan adalah bergantung pada individu .


31 Kebaikan Polished Pink Secret CC Cream dan Lotion Mask


POLISHED PINK SECRECT LOTION MASK DAN POLISHED PINK SECRECT CC CREAM
1. Mencerahkan secara semulajadi
2. Menegangkan kulit wajah
3. Menaikkan seri wajah
4. Mengelakkan masalah kulit kuring
5. Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
6. Memberi Aura kecantikan semulajadi
7. Merawat kulit kusam
8. Menanggalkan sel kulit mati secara semulajadi
9. Membersihkan sel kulit mati dan meransang pertumbuhan kulit baru
10. Memperbaiki sistem kulit
11. Menambahkan effect glowing pada kulit
12. Melambatkan proses penuaan serta awet muda
13. Mencegah dan merawat jerawat
14. Memudarkan dan menghalang pembenrukan jeragat baru
15. Mengecikkan bentuk wajah (vshape)
16. Menjadikan kulit putih kemerah merahan
17. Menghaluskan serta melicinkan kulit
18. Mengecilkan pori2 di wajah
19. Memudarkan parut
20. Menjadikan kulit anda bebas bernafas
21. Menjadikan make up lebih tahan lama
22. Memberi perlindungan dari sinar uv
23. Mengurangkan garis penuaan
24. Menjadikan kulit sihat bermaya
25. Sesuai untuk kulit sensitif
26. Menganjalkan kulit wajah
27. Menggebukan kulit wajah
28. Kulit lebih segar cerah dan sihat
29. Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya
30. Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
31. Mengawal pengeluaran minyak berlebihan

POLISHED PINK SECRET CC CREAM


CC Cream merupakan Color Correcting atau Color Control Cream yang mempunyai pelbagai fungsi. Produk ini berfungsi sebagai make up base yang juga mampu merawat segala masalah kulit seperti warna kulit tidak sekata, kulit kusam, jerawat dan jeragat. Kandungan anti oksida yang tinggi dari bahan utama CC Cream ini iaitu Ekstrak Bunga Peoni mampu menyamarkan kedutan pada kulit wajah sekaligus menjadikannya kekal muda.

POLISHED PINK SECRET CC CREAM
POLISHED PINK SECRET CC CREAM  RM79


Tekstur Polished Pink Secrect CC Cream yang ringan dan tidak melekit membuatkan ianya Mudah disapu. CC Cream  ini berwarna pink.

CC Cream ini juga mampu melindungi kulit dari sinaran matahari. Diperkaya dengan partikel pencerahan untuk menghasilkan kulit yang lebih cerah bercahaya dan krimnya yang berwarna pink membuatkan kulit nampak berseri merah jambu!



Polished Pink Secrect CC Cream
Kuit jadi licin dan flawless dengan Polished Pink Secrect CC Cream lagi lagi jika dikenakan dengan sedikit solekan ringkas, ianya akan tampak lebih berseri


Polished Pink Secrect CC Cream
Kuit jadi licin dan flawless dengan Polished Pink Secrect CC Cream lagi lagi jika dikenakan dengan sedikit solekan ringkas, ianya akan tampak lebih berseri

FUNGSI DAN MANFAAT POLISHED PINK SECRET CC CREAM


POLISHED PINK SECRET CC CREAM
POLISHED PINK SECRET CC CREAM RM79
  • CC Cream mampu menjadikan kulit sentiasa lembab sama seperti memakai krim pelembab
  • Meratakan dan menyeimbangkan warna kulit
  • Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit sensitif dan jeragat
  • Membantu memudarkan parut jerawat dengan efektif
  • Mengurangkan minyak pada kulit wajah
  • Dengan penggunaan yang konsisten, kulit akan nampak cerah berseri secara semulajadi
  • Terdapat SPF30 yang melindungi kulit dari terkena sinaran UV yang boleh merosakkan kulit
  • Mampu mengurangkan garis halus pada kulit dan membuatkan kulit kelihatan tegang dan anjal
  • Bebas dari bahan kimia yang merbahaya

POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK


Cik iena pasti anda mengetahui tentang kehebatan Essence SKII. Kini anda boleh dapatkan kebaikan yang sama hebat dengan mencuba Set dari Muuka Official ini. Kini semua orang mampu merasa kebaikan LOTION MASK yang telah berkurun lama digunakan oleh wanita wanita di JEPUN dan KOREA di dalam rutin penjagaan kecantikan kulit mereka. Satu produk yang mempunyai pelbagai manfaat dan fungsi.

POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK
POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK RM89


Tekstur Lotion Mask ini Sangat ringan dan di dalam bentuk lotion cair yang mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan berminyak.

Hanya dengan memakai lotion mask, kulit akan mendapat khasiat seperti memakai toner, serum, essence, pelembab dan yang paling unik sekali lotion mask ini juga berfungsi sebagai masker wajah yang boleh dipakai setiap hari. Dihasilkan dari bahan bahan semulajadi yang sangat berkualiti membuatkan lotion mask ini mampu membuatkan kulit menjadi sihat dan kelihatan bercahaya secara semulajadi.

FUNGSI DAN MANFAAT POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK

POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK
POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK RM89
  • Mencerah dan menjadikan kulit lebih tegang
  • Memberi kelembapan yang maksimum pada kulit wajah dan mejadikannya lebih sihat dan bercahaya
  • Membantu mengurangi kekusaman kulit dan meratakan warna kulit yang tidak sekata
  • Mengecilkan liang pori agar kulit lebih halus
  • Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit rosak akibat dari pemakaian produk yang mempunyai bahan kimia
  • Mampu untuk menanggalkan sel kulit mati dan meggalakkan pertumbuhan sel kulit yang baru
  • Mampu mengurangkan kedutan dan membuatkan kulit kelihatan awet muda


POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK
POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK mempunyai khasiat kelebihan sama seperti Toner, serum, pelembab dan juga bertindak sebagai masker wajah di mana masker wajah ini tidak perlu di bilas . Hanya dap dap pada wajah kemudian sapukan CC Cream dan hasilnya pasti menawan, kulit anda akan kelihatan pinkish dan glowing


POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK
POLISHED PINK SECRET  LOTION MASK mempunyai khasiat kelebihan sama seperti Toner, serum, pelembab dan juga bertindak sebagai masker wajah di mana masker wajah ini tidak perlu di bilas . Hanya dap dap pada wajah kemudian sapukan CC Cream dan hasilnya pasti menawan, kulit anda akan kelihatan pinkish dan glowing

CARA PEMAKAIAN POLISHED PINK SECRECT LOTION MASK DAN POLISHED PINK SECRECT CC CREAM

Siang

Selepas wajah dibersihkan, Pump Pink Secret Miracle Lotion Mask sekali di atas tapak tangan dan sapu dengan cara menepuk masuk lotion mask ke dalam kulit. Selepas itu, sapukan Polished Pink Secret CC Cream secara merata pada kulit wajah sebelum keluar rumah atau siang sahaja kerana CC Cream ini mengandungi SPF yang akan melindungi kulit dari cahaya matahari. Selepas selesai memakai kedua produk tersebut kulit anda akan kelihatan pinkish dan glowing.

Malam 

Selepas wajah dibersihkan, Pump Pink Secret Miracle Lotion Mask . Pakai Lotion Mask sahaja .





7 FAKTA TERPAKSA TENTANG POLISHED PINK SECRET

1) Anda TERPAKSA menjadi cantik
2) Anda TERPAKSA membuat rakan anda jeles
3) Anda TERPAKSA mendengar pujian dari suami
4) Anda TERPAKSA menjawab soalan rahsia kecantikan anda
5) Anda TERPAKSA mendapat kulit yg cerah
6) Anda TERPAKSA mendapat pujian dari boss
7) Anda TERPAKSA menerima ramai kawan


HARGA SATU SET:
Harga sebenar: RM168 .00
Harga PROMOS : RM99.90 saja
Free POSTAGE



Untuk Maklumat Lanjut atau pembelian Sila Layari atau hubungi
Website : www.muuka.my
πŸ“²017-4828278/017-2018080 



Untuk melihat Testimoni Pengguna Sila Layari TESTIMONI : Muuka Treatment










iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy!

ezbuy



Beberapa bulan yang lepas cik iena pernah menulis tentang  Dress Cantik di ezbuy.my . Pada Kali ini juga cik iena ingin kongsikan 10 Produk Yang Perlu Di Beli Di ezbuy terutama buat anda penggemar fashion seperti cik iena .

10 Favorite Products You Should Buy From ezbuy!


Antara 10 produk tersebut ada juga yang bukan katagori fashion . Sebenarnya ianya adalah produk yang cik iena nak beli tapi cik iena kongsikan bersama kawan-kawan . Mana tau kawan-kawan nak beli juga :)
 Jom cik iena cerita serba ringkas mengenai ezbuy.my

ezbuy.my


ezbuy merupakan platform membeli-belah barangan dari luar negara secara online yang terbesar.
Portal membeli belah online ini menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan dan Amerika Syarikat. Di ezbuy anda boleh membeli belah produk global dengan menikmati penjimatan sehingga 4 kali penjimatan . Terdapat berjuta-juta produk yang di jual di ezbuy. Disamping itu ezbuy juga ada menjual barangan dari dalam negara .


PRIME : Join and enjoy RM 8.80 unlimited shipping today!

Istimewa buat anda pelanggan setia ezbuy pastikan anda sertai  kempen PRIME di mana hanya perlu membayar RM8.80 untuk unlimited shipping . Tidak kira anda membeli dari vendor yang berlainan, anda cuma perlu membayar kos shipping RM8.80 sahaja .

Untuk Maklumat lanjut layari http://bit.ly/ezbuyPrime
Sebagai contoh PRIME diatas, jika cik iena membeli produk dari beberapa vendor yang berlainan . Cik iena hanya perlu membayar kos shipping hanya sekali sahaja iaitu RM8.80 dengan menyertai PRIME .

Okay mari lihat barangan apakah yang menarik perhatian cik iena kali ini . Jika sebelum ini cik iena pernah memberli Dress dan cik iena sangat puas hati dan suka akan kualiti kain yang bagus dengan harga yang murah.  (jemput baca -  Dress Cantik di ezbuy.my )

10 Item di ezbuy yang menarik perhatian cik iena





 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken
Wahhh, cantik kan Dress ni . Sempena perayaan hari Natal dan tahun baru cina yang bakal hadir ni cik iena nak beli dress merah untuk di pakai ketika sambutan perayaan tersebut bersama rakan pejabat .  Cik iena suka sangat design dress ini

Harga yang di jual pun berpatutan jika di lihat pada kualiti material .

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken

 Toast clothing 2016 new autumn and winter long sleeve wedding dress of the bride women's slim cropped slim long bi-fold wallets thicken





RM 157.24
 34% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Selain dari Dress merah diatas cik iena juga tertarik dengan Dress kembang bewarna Hitam ini . Warna hitam sesuai di pakai dengan semua warna tudung . Jika di ihat pada lengannya agak jarang, cik iena akan mengenakan Inner supaya ianya tidak jarang.


Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets

Black long sleeve gowns 2016 new autumn winter Toastmasters female fashion slim slim elegant long bi-fold wallets



RM 122.76
36% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress


Blous Merah ini juga menjadi pilihan cik iena kerana design nya yang sangat simple dan cantik. Sesuai di gayakan di luar pejabat mahupun di dalam pejabat. Boleh di suai padankan dengan seluar slack bewarna hitam atau putih .

Harganya pula tersangat murah bagi cik iena, cuma RM 13.09
Boleh la beli dua warna, hitam & merah :)



2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

2016 European and American women's temperament big spring new year with red stitching lace Tutu dress

RM 13.09

Domestic Shipping: RM 0.00 



 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt

Selain blous merah diatas, design blouse merah ini juga berjaya menambat hati cik iena. Blouse ini akan menampakkan diri lebih kurus. Cik iena sangat suka design-design ini.

Harga pun murah sahaja Rm18.62 . 


Terdapat juga warna lain untuk di pilih orlah anda yang berminat.
Kesemua warna cik iena berminat, macam mana nie
(^_~)


 Color about Princess Diana 2016 Summer styles in the Korean version of women slim slimming plus size long sleeve long dress bottom skirt



RM 18.62
Domestic Shipping: RM 0.00 










Peplum ini juga berjaya membuat cik iena tergoda dan ingin memilikinya . Rekaan yag sangat unik dan simple namun ianya kelihatan elegant, cantik dan bergaya. Boleh di duai padankan dengan seluar slack mahupun seluar jeans.


 Floral Lace Peplum Dress

 Floral Lace Peplum Dress



RM 68.28
60% off
Domestic Shipping: RM 0.00  



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag


Selain dari pakaian yang cantik-cantik terdapat banyak lagi barangan lain yang mendapat perhatian cik iena antaranya adalah beg make up.

Dengan adanya beg mekap ini mudah lah untuk cik iena untuk menyusun make up make up yang ada.



Cosmetic bag multi-function large makeup case large-capacity multilayer storage box cosmetics professional wash bag



RM 33.66
84% off
Domestic Shipping: RM 0.00 




Wooden Portable Laptop Desk Book Stand


Selain itu  Wooden Portable Laptop Desk Book Stand ini juga berjaya menarik perhatiana cik iena. Dengan adanya Wooden Portable Laptop Desk Book Stand lebih mudah la cik iena buat kerja pejabat di rumah dengan menggunakannya.



RM 10.97
77% off
Domestic Shipping: RM 0.00








Tilam animasi ini merupakan tilam yang cik iena teringin dapatkan kerana keunikan nya.
SPada yang mempunyai anak kecil ianya sangat sesuai untuk si kecil anda yang meningkat dewasa.

Stitch tatami thicken long lazy cat cartoon sleeping mattress pad, double mattress sofa bed shop sleeping pad

RM 91.53
58% off
Domestic Shipping: RM 0.00 





Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images

Tsinghua tongfang Q1 traffic recorder twin-lens HD night vision rear view mirror reverse images


Ini juga merupakan antara bahan yang pemting untuk di beli. Ianya memudah kan kita jika berlaku apa-apa di sekeliling kereta milik kita yang di pasangkan alat ini.



RM 184.83


55.00% off
Domestic Shipping: RM 0.00






Timbang sudah semestinya sangat penting bagi kaum hawa. Memandangkan ianya ada bewarna pink jadi cik iena teringin unyuk memiliki alat penimbang ini




Thousand selected household electronic precision scales, health scales body weight weight loss in adults weighing instrument


RM 9.09
90% off
Domestic Shipping: RM 0.00



Menarikkan, kalau anda nak tahu terdapat banyak lagi barangan yang terdapat di ezbuy Anda boleh lihat sendiri di laman rasmi mereka di ezbuy.my

Terdapat juga pelbagai promosi menarik tau



 



Everything Under 19.90: http://bit.ly/allrm19

 




Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


ezbuy


Sign Up to Get Free RM15 Shopping Voucher: 


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Facebook Comment