Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, October 31, 2016

Iklan Deepavali Petronas 2016 Mengajar Kita Untuk Tidak Berperangsaka Buruk


Iklan Deepavali Petronas 2016 Mengajar Kita Untuk Tidak Berperangsaka Buruk


Sudahkan anda menonton Video Deepavali dari Petronas tahun ini? Setiap tahun Petronas akan menyajikan Video yang  menarik dengan mesej yang penting untuk rakyat Malaysia Khususnya .

 Iklan Deepavali Petronas 2016


Apabila melihat Video terbaru dari Petronas ini ianya mengajar kita untuk tidak berperangsaka Buruk terhadap orang lain . Seringkali di kaitkan kegiatan kegiatan jahat seperti pecah rumah dan sebagainya di kaitkan dengan masyarakat India atau pun pendatang asing. 
Namun tanggapan kita itu tidak semestinya benar . Sebagai contoh kejadian baru-baru ini yang terjadi pada cik iena si pelaku adalah di kalangan Remaja lelaki Melayu . Dimana lelaki melayu terbabit mencampakkan sesuatu di jalan raya bagi tujuan supaya cik iena dan pemandu lain langgar dan kemalangan.
Raut wajah lelaki melayu berkenaan kelihatan biasa namun tingkah lakunya di luar jangkaan. Jadi jangan lah kita bersangka buruk pada masyarakat lain sedangkan kejadian-kejadian samun, pecah rumah dan sebagainya boleh jadi si pelaku dari pelbagai bangsa .

Walau apapun langkah berhati hati perlu kita utamakan cuma jangan amalkan sifat suka menyalahkan kaum lain . 
Dalam menyambut perayaan Deepavali, warga Malaysia sepatutnya saling menghormati perbezaan dan meraikan persamaan di antara kita.Semua manusia ada hak untuk di hormati .

Perayaan Deepavali iaitu Festival cahaya ini bertujuan sebagai peringatan untuk memupuk semangat  lebih bertimbang rasa terhadap orang lain. Semoga cahaya menyinari sanubari dan terus membuat kita saling menghormati di antara satu sama lain, sebagai individu dan warga Malaysia.

Keharmonian yang lebih baik boleh dicapai melalui pemahaman dan sifat bertimbang rasa yang tinggi.

Akhir kata, di kesempatan ini, cik iena ingin mengucapkan Selamat  Hari Deepavali kepada semua warga Malaysia terutama sekali kepada semua penganut beragama Hindu dan berbangsa India.














iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Friday, October 28, 2016

Naelofar Hijab dengan Harga Eksklusif RM55 dan Diskaun 11% di 11Street

Naelofar Hijab


Naelofar Hijab  merupakan jenama yang tidak asing lagi dalam Industri fashion tanah air. Ianya merupakan satu jenama yang bukan sahaja dilihat berjaya di dalam industri seni tanah air namun, dalam pada masa yang sama turut gemilang dalam dunia perniagaan.
 

Baru-baru ini Naelofar Hijab telah melancarkan tudung baru keluaran nya iaitu ‘Pretty Women’

Naelofar Hijab 'Pretty Women'



Naelofar Hijab 'Pretty Women'
Koleksi terbaru Naelofar Hijab ini menampilkan rekaan mewah yang menarik dengan reka bentuk yang terlalu mudah digayakan. 
Bergerak seiring dengan Trademark Naelofar Hijab iaitu  ease-of-wear  ini , Pretty Women’ mempunyai reka bentuk scalloped yang menutupi paras dada untuk memastikan kesopanan si pemakai, namun ianya cukup bergaya untuk digayakan seharian sama ada pagi mahupun malam.  
Reka bentuk scalloped itu juga membolehkan si pemakai yang menyusukan bayi untuk menyusukan bayi mereka dengan mudah. Ianya diiperbuat daripada lycra kapas, hijab ‘Pretty Women’ ini adalah ringan lagi stretchable, menjadikannya keselesaan mutlak untuk dipakai sepanjang hari.
Koleksi ini Hadir dengan 50 Variasi warna untuk pilihan anda.

Ianya sesuai di gayakan untuk ketempat kerja mahupun untuk majlis-majlis tertentu.  Bagi Wanita bekerjaya di luar sana yang sangat sibuk dan kesuntukan masa yang ingin memakai tudung dengan gaya yang cantik anda boleh memakai koleksi ini kerana ianya sangat mudah dan cepat untuk di gayakan. Hanya sarung kan sahaja semudah A B C dan 1 2 3.








Kini Untuk pengetahuan anda semua, 11street, dan Naelofar Hijab  telah bekerjasama untuk menjual koleksi ‘Pretty Women’ ini di 11Street dengan harga eksklusif  iaitu RM55 setiap satu.

Naelofar Hijab dengan Harga  Eksklusif RM55 dan Diskaun 11%  di 11Street
Naelofar Hijab dengan Harga  Eksklusif RM55 dan Diskaun 11%  di 11Street
Jadi , buat anda peminat  Naelofar Hijab , anda boleh dapatkan koleksi terbaru ini di 11Street . Istimewa buat anda semua kini 11 Sedang mengadakan Promosi 11% untuk Koleksi ini. Anda cuma perlu Dowload Kupon Diskaun 11% untuk nikmati diskaun ini . Promosi ini Sah sehingga 31 Oktober 2016


Cik iena juga tidak melepaskan peluang untuk cuba tudung terbaru keluaran Naelofar Hijab ni




Selfie with #prettywomanbyNH Harini iena pakai tudung ni g keje.. ianya mudah di bentuk ,kain sejuk je tau dan tak kedut. Haaa sesuai sangat utk wanita bekerjaya yang tak ade bnyk masa sgt nak belit2 tudung tp nk kelihatan cantik hehe. Sarung je takyah pin.. Kalau dh lambat nk g kerja iena mmg sarung instant je..instant ni senang sebab satu muka dan kain nye strechable tak perlu pin pin.. Kepada #naelofarhijablover skrg korang blh dapat kan Koleksi #prettywomanbyNH @naelofarhijab di laman web www.11street.my . Jgn lupa tau download apps @11streetmy di phone anda, dan dapatkan koleksi terbaru, Pretty Woman skrg ekslusif di 11Street dengan harga RM55 😍😍 Terdapat 50 variasi warna untuk pilihan anda πŸŒΈπŸ’ƒ Ehhh nanti dlu , jangan lupa download 11% discount coupon dan redeem ‘Pretty Women’ hijab di 11street tau.. Tawaran sah dari 24 hingga 31 October 2016 #surihatimrpilot #naelofar #naelofarhijab #MalaysianBlogger #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #sheonista #fashionista #love #fashion #igers #instadaily #beautiful #instagood #like4like
A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on



A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Untuk dapatkan Koleksi ini klik http://bit.ly/Naelofar

Cepat tau, promosi Diskaun 11% tamat pada 31 Oktober 2016




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Wednesday, October 26, 2016

Tiada Penyingkiran Di Minggu Pertama, 10 Peserta Lawak Solo Janji Persembahan Lebih Mengancam Jumaat Ini


Menjanjikan hiburan tanpa henti kepada penontonnya, Astro Warna kini tampil dengan sebuah program komedi terbaharu iaitu Lawak Solo yang telah pun menemui penonton Jumaat lalu,  jam 10 malam di Astro Warna (saluran 132) dan Astro Mustika HD (saluran 134).

 
Peserta Lawak Solo
Peserta Lawak Solo

Program pencarian bakat solo ini dihasilkan dengan tujuan untuk mencari pelapis pelawak tunggal tanah air yang mampu menjadi penyambung kegemilangan dunia komedi solo mahupun stand-up comedy di Malaysia yang semakin mendapat tempat di hati peminat dunia lawak tempatan.



Lawak Solo juga menampilkan 10 orang peserta lelaki dari pelbagai latar belakang yang berentap di pentas mingguan Lawak Solo selama lapan minggu berturut-turut bagi merebut gelaran Juara Lawak Solo musim pertama yang bakal membawa pulang wang tunai sebanyak RM 80,000.00.



Minggu lalu di aksi pembukaan Lawak Solo, tiada penyingkiran dilakukan dan sekali lagi kita akan menyaksikan 10 peserta yang bakal membuat penonton tidak kering gusi Jumaat ini menerusi tema “Kisah Aku”. Mereka adalah  DANIAL, MAD SABAH, NIZAM, AG HAFIZ, AARON, WAN GEGAU, KC NAZARI, DINN (Dengerous), FIKRY dan RIDZUAN.



Selain itu, Johan, Saiful Apek dan Dato’ AC Mizal antara pelawak popular yang turut terlibat dalam menjayakan program terbaharu Astro Warna ini. Siapakah yang akan berjaya mencuit hati penonton dan juri pada minggu kedua ini? Siapa pula yang akan meninggalkan pentas Lawak Solo? Jom sama-sama kita saksikan Jumaat ini. Juliana Evans akan turut hadir selaku juri undangan.






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Tuesday, October 25, 2016

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Restoran RasaMas berkonsepkan hidangan keluarga. Suasana dekorasi restoran yang nyaman dan bersih  menjadi keuta­maan Restoran RasaMas bagi memastikan pelanggan berasa selesa ketika menikmati hidangan bersama keluarga dan teman.

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas
Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas



Restoran RasaMas menawarkan variasi hida­ngan mengikut cita rasa pelanggan terutamanya menu ayam panggang yang sentiasa menjadi pilihan ramai. Restoran ini menyediakan ayam panggang  dalam dua rasa yang berbeza dan rasanya juga tidak pedas , justeru itu ianya sangat ideal untuk dinikmati oleh kanak-kanak.


ayam panggang Black Pepper
ayam panggang Black Pepper


Bagi mereka yang menggemari selera ala Barat, ayam panggang Black Pepper bakal memenuhi memenuhi citarasa anda. Ayam ini diperap de­ngan herba dan ramuan berkhasiat mengikut jangka masa tertentu sebelum dipanggang pada suhu kawalan agar ia dimasak sempurna.


Ayam Panggang Percik
Ayam Panggang Percik


Ayam Panggang Percik pula khusus buat pelanggan yang mempunyai cita rasa Asia dan menggemari rasa herba pada hidangan tersebut. Menariknya, menu ini turut mendapat  undian ramai di kalangan blogger ketika sesi Food Review yang telah berlansung baru-baru ini.

Ayam Panggang Percik
Ayam Panggang Percik Menjuarai Carta Hati Blogger :)



Kari Laksa
Mee Kari



Selain daripada itu, para pelanggan juga berpeluang memesan menu tambahan lain yang ditawarkan di Restoran RasaMas ini. Antaranya hidangan Asam Laksa dan Mee KAri yang memikat selera. Pes asli yang direneh dengan didihan terkawal membuatkan setiap titisan kuah itu amat menyelerakan.


Asam Laksa
Asam Laksa




Latarbelakang Restoran RasaMas


Latarbelakang Restoran RasaMas Restoran RasaMas telah ditubuhkan sejak tahun 1996 dengan cawangan pertamanya di Bukit Jambul, Pulau Pinang di bawah jenama Deli Ayamas , kemudian Restoran ini bertukar nama kepada Rasa Gourmet Restaurants

Merupakan restoran  di Malaysia yang pertama  menjual Roasters dengan gabungan hidangan Asia dan  hidangan barat. Nama Rasa Gourmet Restaurants ditukar kepada Rasa Ayamas Restoran pada tahun 2003 untuk mengukuhkan hubungannya dengan syarikat induk iaitu Ayamas Food Corporation Sdn Bhd Untuk naik bersama nama baik jenama Ayamas yang dipercayai.

Rasa Ayamas Restoran yang pertama memulakan operasi adalah pada Mei 2003 di Sunway Pyramid.  Perubahan nama  restoran  juga berfungsi untuk meluaskan menu tempatan  dan menawarkan hidangan Tempatan / Asia. Ia juga disasarkan untuk di pasarkan ke pasaran luar negara dan dikenali sebagai jenama Malaysia . Maka ia di namakan Rasamas .

Pada Bulan Jun 2016, Rasamas mempunyai 9 cawangan di seluruh negara iaitu di Lembah Klang sebanyak  4 cawangan,  di sebelah Utarasebanyak 2 cawangan dan di Pantai Timur sebanyak 3 cawangan.

 

Cawangan-cawangan Restoran RasaMas


Cawangan-cawangan Restoran RasaMas

Cawangan-cawangan Restoran RasaMas

BLOGGERS GATHERING WITH RASAMAS RESTAURANT


Baru-baru ini cik iena telah turut sama memeriahkan majlis gathering blogger dan RasaMas . Majlis ini di adakan di Restoran RasaMas yang bertempat di KPJ Tawakal.

Restoran RasaMas KPJ Tawakal
Restoran RasaMas KPJ Tawakal

Bahagian Hadapan Restoran RasaMas KPJ Tawakal
Bahagian Hadapan Restoran RasaMas KPJ Tawakal




Antara menu yang menjadi kesukaan cik iena adalah Ayam Panggang Percik , Mee Kari dan Coklat kek dgn aiskrim vanilla

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas


Ayam Panggang Sedap Di Restoran RasaMas

 

Untuk Maklumat Lanjut Layari Atau Hubungi


Facebook : RasaMas




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Mengapa Makeup Remover Penting Walaupun Tak Pakai Makeup?


Garnier Micellar Cleansing Water

Tahukah anda bahawa membuang sisa solekan pada wajah amat penting walaupun anda tidak bersolek? Kepada mereka yang sememangnya rutin menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada bagi menanggalkan kesan solekan pada wajah.

Kebiasaannya, orang yang memerlukan makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul bersih setelah seharian mengenakan solekan. Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori wajah tersumbat dengan kotoran. Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan.



Garnier Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar Cleansing Water


Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effective. Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu.

Fungsi sebenar make up remover


Membersihkan segala kotoran dan habuk yang melekat serta bahan kosmetik/bedak/sunblock lotion yang digunakan pada wajah.  Mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat, blackhead, whitehead, dan lain lain akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran.  Merangsang proses penggantian sel-sel baru  (skin renewal) melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yang telah mati (dead skin cells removal)
Membantu kulit untuk bernafas pada waktu malam

Bilakah Masa yang sesuai guna makeup remover


Garnier Micellar Cleansing Water

Secara umumnya, kita patut bersihkan muka pada dua waktu berikut iaitu


Sebelum masuk tidur pada waktu malam – untuk menanggalkan segala kotoran, habuk dan alat kosmetik yang kita pakai pada siangnya


Semasa bangun pagi – untuk menanggalkan minyak (sebum) dan peluh yang terkumpul pada permukaan kulit semasa kita tidur malam. Kulit juga akan jadi lebih segar.


Namun begitu, penggunaan make up removal sekali sehari, sebelum tidur sudah memadai terutamanya yang memiliki jenis kulit yang nipis dan ia tidak bagus untuk mencuci wajah dengan terlalu kerap.


Bagaimana Memilih Makeup Removal Yang Sesuai Dengan Kulit?


Seperti yang kita sedia maklum, pelbagai jenis makeup removal yang ada di pasaran. Namun begitu, jenis yang mana sesuai untuk kulit kita?

Disini cik iena ingin kongsikan Make uP Removal yang sesuai untuk anda yang mempunyai kulit berminyak mahupun kering iaitu Garnier Micellar Cleansing Water .


Garnier Micellar Cleansing Water
Selepas menggunakan Garnier Micellar Cleansing Water

Garnier Micellar Cleansing Water Menghapus serta membersih makeup dan menyegarkan dengan satu sentuhan.


Garnier Micellar Cleansing Water  sesuai di gunakan bagi anda yang mempunyai kulit kering, normal mahupun berminyak . Terdapat dua pilihan Garnier Micellar Cleansing Water untuk anda cuba iaitu Garnier Micellar Cleansing Water Normal untuk kulit biasa ke kering dan Garnier Micellar Cleansing Water Pure Active Untuk Kulit Berminyak dan cenderung ke arah jerawat.


Garnier Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar Cleansing Water

Ia Cleansing Water merupakan Pembersih  all-in-1. Ianya berkesan untuk membuang mekap, membersihkan kulit dan menyegarkan. Pembersih pelbagai guna ini mengandungi teknologi Micellar, Seperti  magnet, micelles yang dapat menangkap dan mengangkat kotoran, minyak dan mekap tanpa menggosok dengan kuat.

Garnier Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar Cleansing Water

Dengan menggunakan Garnier Micellar Cleansing Water ia akan membuat kulit anda bersih, terhidrat dan segar tanpa terlebih pengeringan Anda juga tidak perlu membersihkan muka anda dengan air kerana ianya tidak berminyak .



Garnier Micellar Cleansing Water
Kesan kotoran solekan menggunakan Garnier Micellar Cleansing Water


Garnier Micellar Cleansing Water ingredients  (PINK)


Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide.
 Sesuai untuk kulit normal atau kering .

Garnier Micellar Cleansing Water
Garnier Micellar Cleansing Water

Garnier Micellar Cleansing Water Pure Active  ingredients  (BIRU)


Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Dipotassium Phosphate, Disodium Edta, Decyl Glucoside, Polyaminopropyl Biguanide.
Sesuai untuk kulit berminyak.






Best kan make up remover ni . Istimewa buat pembaca blog cik iena anda boleh dapatkan diskaun dengan membeli secara online di Hermo Malaysia.

Garnier Micellar Cleansing Water Kini Di Hermo Malaysia



Garnier Micellar Cleansing Water Kini Di Hermo Malaysia
Garnier Micellar Cleansing Water Kini Di Hermo Malaysia

Untuk membeli secara Online dan dapatkan diskaun 10 % sila klik http://bit.ly/2dgcZbs
Gunakan Voucher Code : HERMOXIENA

Anda juga berpeluang untuk dapatkan 




HERMOXIENA



Free Pink Pouch 

  • dengan pembelian 400 ml atau 2 unit 125 ml  Garnier Micellar Cleansing Water

Free Mask 

  • Percuma 2 keping face mask dengan pembelian 400 ml Garnier Micellar Cleansing Water
  • Percuma 1 keping face mask dengan pembelian 125 ml Garnier Micellar Cleansing Water


Istimewa buat pembaca blog cik iena, cik iena nak hadiahkan 125 ml Garnier Micellar Cleansing untuk tiga orang yang bertuah . Jemput singgah Instagram cik iena ya.




Hai Semua, cik iena nak bagi Garnier Micellar Cleansing Water ni untuk 3 orang yang bertuah . Caranya Mudah sahaja (Instagram Only) 1. Like Posting ni 2. Follow Instagram @ienaeliena dan @hermomy 3. Repost gambar ini dan tag 3 Rakan anda beserta @hermomy :) 4. Sertakan harshtag #hermoxlena #hermomy #garniermicellarwater 5. Tarikh Tamat 30 Oktober 2016 11:59 PM 6. Pastikan Akaun anda adalah Public bagi memudahkan Pihak Hermo Malaysia Melihat Profile anda :) Pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2016 . Untuk pembelian secara online sila layari http://bit.ly/2dgcZbs Gunakan Voucher Code : HERMOXIENA untuk mendapatkan 10% Diskaun . Selain itu terdapat Free Pink Pouch & free face mask untuk anda miliki . Tertakluk pada terma dan syarat Jangan lupa jemput baca review cik iena di http://bit.ly/Garniermakeupremover #makeupremover #MalaysianBlogger #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #sheonista #fashionista #love #fashion #igers #instadaily #beautiful #instagood #like4like #contest #giveaway #ienaelienagiveaway #igcontest #iggiveaway
A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on


Pemenang Bertuah

Tahniah kepada pemenang Garnier Micellar Cleansing Water Giveaway By ienaeliena . πŸ‘‰πŸ‘‰ @yatie411. πŸ‘‰πŸ‘‰ @nur_othman . πŸ‘‰πŸ‘‰ @wawaashihara . untuk pemenang sila DM maklumat yg diperlukan oleh pihak hermo pd cik iena (Name, IC, Phone No, Shipping address , email address) . Untuk pengetahuan pemilihan pemenang adalah secara live dan random. Anda boleh lihat di http://bit.ly/ienaelienaGA Terima kasih kepada semua yang join #hermoxlena #ienaelienagiveaway dengan kerjasama @hermomy . Untuk pembelian secara online sila layari http://bit.ly/2dgcZbs Gunakan Voucher Code : HERMOXIENA untuk mendapatkan 10% Diskaun . Selain itu terdapat Free Pink Pouch & free face mask untuk anda miliki . Tertakluk pada terma dan syarat Jangan lupa jemput baca review cik iena di http://bit.ly/Garniermakeupremover #makeupremover #MalaysianBlogger #blogger #bloggermy #bloggermalaysia #lifestyleBlogger #beautyblogger #fashionblogger #socialMediaInfluencer #ienaeliena #sheonista #fashionista #love #fashion #igers #instadaily #beautiful #instagood #like4like #contest #giveaway #ienaelienagiveaway #igcontest #iggiveaway #garnier
A photo posted by Malaysian BloggerπŸ’„πŸ‘ πŸ‘—πŸ‘œπŸ΄πŸΉ (@ienaeliena) on






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Monday, October 24, 2016

KEKAL HARUM DENGAN SM PARFUM COLLECTION | WANGIAN INSPIRED BY INTERNATIONAL FRAGRANCE


SM Parfum Collection for ADAM


Wangi-wangian adalah merupakan kegemaran Rasulullah SAW, di mana beliau pernah bersabda yang bermaksud, "Sesungguhnya Allah menyukai setiap yang berbau harum (wangi) dan suka pada pakaian yang bagus-bagus" (HR Ad-Dailami)

Wangian merupakan salah satu sumber keyakinan  untuk kita bagi melengkapkan hari-hari kita. Dengan memakai wangian ianya dapat membentuk dan memberi keyakinan pada diri kita untuk berdepan dengan umum .
Terdapat pelbagai jenis wangian mengikut  tahap kategori perfume iaitu Perfume,  Eau de Parfum, Eau De Toilette, Cologne, Body Mist .

SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing
KEKAL HARUM DENGAN SM PARFUM COLLECTION | WANGIAN INSPIRED BY INTERNATIONAL FRAGRANCE
Perfume atau parfum (dalam bahasa Perancis) mengandungi kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu 20% hingga 50%, menjadikannya tahan lebih lama jika dipakai. Harganya boleh tahan mahal lagi lagi jika dari jenama terkenal luar negara tetapi berbeza dengan perfume keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing ianya menawarkan perfume berinspirasikan wangian jenama terkenal Antarabangsa dengan harga yang sangat berpatutan dan ianya juga di katakan harga mampu milik.




KEKAL HARUM DENGAN SM PARFUM COLLECTION | WANGIAN INSPIRED BY INTERNATIONAL FRAGRANCE
KEKAL HARUM DENGAN SM PARFUM COLLECTION | WANGIAN INSPIRED BY INTERNATIONAL FRAGRANCE






Bloggers Day with SM Parfum Collection


Baru baru ini cik iena telah menghadiri majlis Bloggers Day with SM Parfum Collection yang telah diadakan di Flora Cafe, Ampwalk. Majlis berjalan cukup lancar dan meriah . Kami di perkenalkan dengan jenama baru ini yang bakal menjadi buah mulut peminat-peminat wangian terutamanya wangian yang diilhamkan dari Minyak Wangi Antarabangsa.




Bloggers Day with SM Parfum Collection
Bergambar bersama rakan blogger


Bloggers Day with SM Parfum Collection
Bergambar bersama rakan blogger


Bloggers Day with SM Parfum Collection
Bergambar bersama pemilik  Shah Mumtaz Industries & Marketing


Bloggers Day with SM Parfum Collection
Bergambar bersama rakan blogger dan pihak  Shah Mumtaz Industries & Marketing

Bloggers Day with SM Parfum Collection
Terima kasih bagi cik iena perfume

SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries &Marketing

Shah Mumtaz Industries & Marketing menawarkan produk wangian inspirasi dari jenama terkenal dengan harga yang amat berpatutan. Dengan produk yang ditawarkan, semua golongan akan dapat menggunakan wangian dari inspirasi jenama terkenal di bawah jenama SM Collection
SM Parfum terbahagi kepada dua kategori bauan untuk lelaki dan wanita.


Terdapat 10 pilihan bauan untuk lelaki dan 15 pilihan bauan untuk wanita.  Bauan yang ditawarkan bukan sahaja menpunyai kualiti yang tinggi malahan baunnya lebih tahan lama dan ianya dijual  dengan harga yang amat berpatutan .Ianya menawarkan kualiti yang tinggi dan boleh bertahan lebih dari 8 jam.
SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing
SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing
Bauan yang tahan lama dengan pilihan bau dari pelbagai pilihan telah menarik minat para pecinta wangian untuk menjadikan SM Parfum sebagai koleksi peribadi. 

SM Farfum adalah inspirasi dari kisah cinta Shah Jahan  diatas terbinanya Taj Mahal oleh kerana kasihnya kepada isterinya Mumtaz Mahal. Seperti wangian SM Parfum yang sentiasa mewangi dan sentiasa akan diingati begitulah juga dengan Koleksi Adam dan Eve. 
SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing


SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries & Marketing
SM Parfum Collection  Parfum Keluaran Shah Mumtaz Industries &  Marketing
Dengan perincian warna dan kotak yang menarik, ianya juga sesuai dijadikan hadiak ekslusif untuk yang tersayang. Bauan Koleksi Adam dan Eve akan menambah kesan tarikan pheromones yang terdapat dalam tubuh setiap manusia.   Pheramone sentatik ini menurut kajian dapat memberi kesan tarikan lelaki kepada wanita atau sebaliknya. 

KEKAL HARUM DENGAN SM COLLECTION PRODUK WANGIAN INSPIRASI JENAMA TERKENAL


SM Parfum Collection for EVE



SM Parfum Collection for ADAM
SM Parfum Collection for ADAM
➡️ Bombshell by Victoria Secret
➡️ Heiress by Paris Hilton
➡️ Midnight Fantasy by Britney Spears
➡️ 212 Sexy Vip by Carolina Herrera
➡️ Romance by Ralph Lauren
➡️ Lady Million by Paco Rabanne
➡️ Coco Mademoiselle by Chanel
➡️ Light Blue by Dolce Gabbana
➡️ Still by Jlo
➡️ Flora by Gucci
➡️ Jadore by Dior
➡️ Guilty by Gucci
➡️ Omnia by Bvlgari
➡️ Miracle by Lancome
➡️ Be Delicious by DKNY

SM Parfum Collection for ADAM


SM Parfum Collection for ADAM
SM Parfum Collection for ADAM
➡️ Black by agnier
➡️ Extreme by Bvlgari
➡️ 1 Million by Paco Rabanne
➡️ 212 Sexy Men by Carolina Herrera
➡️ Armani Code by Gorgio Armani
➡️ Brit by Burberry
➡️ Polo Black by Ralph Lauren
➡️ Desire Red by Dunhill
➡️ Allure Sport by Chanel
➡️ Fuel For Life by Diesel
Untuk pengetahuan SM Parfum Collection di jual hanya RM69 dan percuma penghantaran. IAnya boleh di beli secara online di laman facebook dan instagram serta boleh juga di beli melalui talian talifon mereka.

Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari atau Hubungi


No.Telefon :  012 5566 949 / 017 3344 818
Email : shahmumtazcollection@gmail.com












iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


read more

Mini Lazada