Showing posts with label jualan murah lazada. Show all posts
Showing posts with label jualan murah lazada. Show all posts

Lazada Online Revolution 2017


Dah lama rasanya Cik iena tak join Blogger Contest . Tapi kali ni nak join  Lazada Online Revolution Blogger Contest . Sebelum Cik iena menjawab soalan-soalan untuk contest ni Cik iena ceritakan Terlebih dahulu mengenai Lazada Online Revolution.


Lazada Online Revolution


Lazada Online Revolution


Apa itu “ONLINE REVOLUTION” Lazada


“ONLINE REVOLUTION” Lazada adalah acara menjual dan membeli-belah dalam talian yang terbesar di Asia Tenggara yang membawa jenama, peniaga dan para pengguna bersama-sama di enam buah negara.

Lazada Online Revolution


Lazada memulakan “ONLINE REVOLUTION” pada 12 Disember 2012 (12.12) dalam usaha untuk mendidik para pengguna tentang membeli-belah dalam talian dan kemudahannya. Apa yang bermula sebagai jualan selama satu hari telah mencetuskan kegilaan membeli-belah yang berkembang menjadi acara selama sebulan pada setiap tahun.

Semenjak itu, “ONLINE REVOLUTION” Lazada telah membuktikan dirinya sebagai acara jualan runcit dalam talian yang tersibuk di Asia Tenggara.




Okay cik iena nak jawab soalan contest ni :)




Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?



Sudah pasti cik iena lupa barang apa yang cik iena beli secara online kerana cik iena semamngnya membeli barang secara online termasuk perabut . Jadi untuk soalan ini cik iena  sertakan artikal pertama cik iena mengenai barangan Lazada yang cik iena beli iaitu http://www.ienaeliena.com/2014/11/skg-garment-steamer-ss99-purple-from.html

Cik iena beli ni pun semasa LAzada Online Revolution 2014 .  Sebelum ni lazada boleh view order yang lama-lama . tapi sekarang setakat tahun 2017. Jadi cik iena tak dapat nak tunjuk barang apa yang pertama sekali cik iena beli. Yang pasti bukan Steam iron ni la .



Which types of products would you prefer buying online?


Barangan elektrik, gadget , makanan kesihatan tambahan, dan perabot kecil .  Kalau boleh barang dapur pun cik iena nak beli online di sebabkan faktor kekangan masa. Almaklumlah kerjaya sebagai seorang programmer dan part time blogger memang sangat sibuk T___T


What to you love about online shopping?

Apa yang cik iena suka tentang Online Shopping adalah ianya sangat memudahkan cik iena dan menjimatkan masa serta duit petrol. Hanya menggunakan perbankan internet untuk pembayaran. Sangat mudah .

Untuk pengetahuan sangat banyak barangan yang cik iena beli secara online di lazada termasuklah tv, chrome cast, peti ais, mesin basuh, oven, microwave, pengukus, katil, tilam, supplement, gadget, ring light, light nox dan banyak lagi . Boleh baca artikal cik iena berkaitan lazada atau shopping barangan lazada  di http://www.ienaeliena.com/search/label/lazada


Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?


Kalau ikut hati sangat banyak. Untuk Online revolution versi 11.11 antara barangan yang cik iena beli adalah :

shopping item online revolution 2017 versi 11.11
shopping item online revolution 2017 versi 11.11

shopping item online revolution 2017 versi 11.11
shopping item online revolution 2017 versi 11.11


Ehh bila tengok senarai order in 2017 ni dah 4 pages :D . Boleh tahan cik iena shopping online


Untuk Online revolution 12.12 cik iena nak beli  semua ni kalau boleh . hahah banyak kan whishlist. Tapi tak boleh tamak. Banyak komitmen tak boleh boros sangat.



whishlist online revolution 2017 versi 12.12
whishlist online revolution 2017 versi 12.12


Maka dengan itu yang harus cik iena beli pada sales 12.12 adalah Lenovo IdeaPad 120S-11IAP 11" Laptop 81A400ALMJ (Intel® Celeron® N3350 Processor) - Denim Blue 



 Lenovo IdeaPad 120S-11IAP 11" Laptop 81A400ALMJ (Intel® Celeron® N3350 Processor) - Denim Blue


Kalua ikut hati nak pink tapi takde pink . Cik iena nak beli latop ni sebab pertama sekali terjebak dengan Neyra. Dia pakai laptop ni tapi yang memory 2G, yang ni 4G . Cik iena tengok neyra bawak kemana-mana event mudah, ringan je .

Laptop cik iena sekarang besar sedikit dan agak berat. So dengan adanya laptop ni nanti boleh lah cik iena update blog di mana-mana sama macam neyra  :)

Cik iena harap harga laptop tersebut pada 12.12 akan lebih murah atau ada voucher code yang boleh digunakan utuk dapatkan harga yang murah :)


Wokay cik iena dah jawab semua soalan. Semoga cik iena bertuah yeayyy. Kalau bertuah boleh lah shopping banyak barang lagi. Laptop tu memang dah ada dalam whishlist must buy item. Diharapkan dapat lah diskaun lagi. PM tepi voucher code plz lazada (^_~)

Okay korang jangan lupa terjah  https://www.lazada.com.my/online-revolution/


 Kepada kawan-kawan blogger yang lain jom join Lazada Online Revolution Blogger contest . Mana tau ada rezeki :)

Lazada Online Revolution Blogger contest



Baby Fair 2017 Murah dan Jimat : Diskaun Sehingga 85 %



Dewasa kini kenaikan harga barang boleh dikatakan membebankan rakyat Malaysia khususnya buat mereka yang berpendapatan rendah.
Ramai yang merungut di mana harga barang keperluan naik mendadak seperti barangan persekolahan anak-anak dan juga barangan keperluan yang lain.

Bagi ibu bapa yang mempunyai anak kecil ataupun baru menyambut kelahiran anak sudah pasti tercari-cari lokasi untuk mencari barangan keperluan anak anda dengan harga yang murah tetapi tetapi dengan kualiti yang baik.

Disini cik iena ingin kongsikan tentang kempen jualan murah untuk barangan bayinyang boleh dikatakan terbesar di Malaysia yang dianjurkan oleh Lazada Malaysia.
Terdapat pelbagai jenama pakaian dan barangan keperluan bayi berjenama sehingga 85% diskaun.

Lazada Big Baby Fair


Dengan peningkatan kos sara hidup, kita sewajarnya merancang  perbelanjaan dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Istimewa buat pelanggan Lazada khususnya,  Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair” yang berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Anda boleh menikmati tawaran terbaik pada harga yang sangat murah untuk pelbagai jenis produk bayi!
  
Lazada Big Baby Fair


Bersempena jualan ini, Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 85% untuk pelbagai barangan bayi serta kanak-kanak termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.
Antara jenama terkemuka yang anda boleh dapatkan di sepanjang kempen “Big Baby Fair” ini  termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku , Fisher Price dan banyak lagi jenama yang terlibat.

Diskaun Sehingga 43 % Huggies


Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan? Ini merupakan masa yang sangat sesuai untuk anda membeli barangan tersebut. Kebanyakan kaum ibu suka membeli pada harga yang murah dan simpan. Jadi anda perlu ambil peluang ketika jualan murah ini untuk membeli barangan keperluan bayi anda yang boleh di simpan untuk kegunaan bayi atau anak kecil anda.


Lazada Big Baby Fair


Sangat mudah membeli-belah di Lazada.Tanpa perlu keluar dari rumah, anda boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Lazada  menawarkan kepada para pelanggan  dengan cara pembayaran yang pelbagai. Selain membayar melalui perbankan online, anda juga boleh membayar dengan kad kredit, debit card mahupun secara Cash On Delivery.


Lazada Big Baby Fair



Selain daripada itu anda bukan sahaja akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi anda juga boleh mendapatkan penghantaran percuma apabila anda membeli produk terpilih!
 
Kepada anda yang menggemari contest-contest di laman sosial, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia. 




 

Apa yang menarik di Lazada Big Baby Fair


Jika di tanya pada cik iena sudah pasti cik iena akan katakan Jualan Flash Sale kerana pada ketika ini anda boleh dapatkan barangan bayi sehingga serendah RM1 untuk satu barangan. Walaubagaimanapun untuk setiap item flash sale anda hanya dibenarkan membeli hanya satu item untuk satu akaun lazada.

Ini merupakan kempen yang paling cik iena gemari. Walaupun cik iena masih belum berkahwin cik iena mengambil kesempatan ini untuk membeli hadiah untuk kawan-kawan cik iena yang baru melahirkan bayi.

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest


Istimewa buat Blogger-blogger Malaysia , anda berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. 
 
 
Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.
 Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.

Cik iena pun nak membeli-belah juga, beli hadiah new born kawan-kawan yang baru melahirkan baby. Di Pejabat cik iena subur-subur belaka. Bersambung-sambung kisah pregnancy. Sorang habis cuti bersalin, sambung lagi seorang dua. Berjangkit-jangkit sampaikan big boss cakap wanita-wanita office kami subur (^_~)

Wokayyyyy   Tunggu apa lagi,jom  membeli-belah di Lazada Big Baby Fairsekarang.







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Kinohimitsu merupakan jenama yang tidak asing lagi di Jepun malahan ianya juga semakin dikenali ramai di Malaysia kerana ianya dikenali sebagai produk yang efektif untuk menganjalkan kulit khususnya.


Kinohimitsu Official Store


Jika ke Watsons, Cik iena seringkali melihat pelanggan Watsons membeli Kinohimitsu Beauty Drink . Kadangkala cik iena lihat mereka membeli dalam kuantiti yang banyak.  Cik iena teringin nak cuba namun di sebabkan banyak produk review supplement dalam simpanan cik iena jadi cik iena lupakan hasrat untuk membeli. Lagipun ianya untuk mengelakkan pembaziran :)

Apa yang pasti jika ramai yang membeli pasti ianya berkesan. Baru-baru ini cik iena telah menerima Lazada Surprise Box dimana didalamnya terdapat KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink yang di berikan untuk di review.

KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Alhamdulillah akhirnya cik iena dapat juga cuba Supplement yang cik iena idam-idamkan. Hari ini merupakan hari ke dua cik iena cuba KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink.
Rasanya sangat sedap. Cik iena suka rasa minuman kecantikan ini . Rasa sekali pasti nak lagi .



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Cik iena  amalkan KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink ini pada waktu malam iaitu sebelum tidur. Pada minggu pertama dinasihatkan meminum satu botol sehar. Minggu berikunta pula hanya perlu mengambil satu botol dalam dua hari. Lepas ni kalau okay boleh lah cik iena beli di Lazada. Insya Allah jika ada kelapangan cik iena akan kongsikan hasilnya selepas 6 kali pengambilan selama 6 hari berturut-turut.

Okay jom kita baca serba sedikit mengenai minuman kecantikan ini.


KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink


Kinohimitsu J'pan Kolagen Diamond 5300 merupakan Minuman kecantikan yang dilengkapi dengan Collagen Peptide direka khas untuk kulit maturee untuk memulihkan kulit supaya kelihatan muda, daya tahan dan mencerahkan kulit.



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada
Collagen Peptide mempunyai struktur molekul shorterer dan hampir sama dengan struktur kolagen dalam kulit kita, oleh itu ia mudah diserap oleh kulit kita. Minuman yang aktif meningkatkan sintesis kolagen yang rosak serat kolagen untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus, kedutan dan kekeringan

KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada


Ia merupakan salah satu produk yang sangat efektif untuk mengembalikan keanjalan kulit , bukan sahaja wajah, bahkan seluruh badan anda termasuklah leher dan dada. Produk ini merupakan satu minuman kolagen yang mengandungi kadar larutan yang tinggi untuk mengembalikan kesihatan kulit  dan seterusnya menjadikan kulit lebih lembut dan mengekalkan awet muda dalam masa 6 hari sahaja.

Produk ini juga tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan bahan tambahan , tiada gula, pengawet, pewarna, perasa. Kolagen yang dimuatkan adalah dalam bentuk cecair berlarutan tinggi (concentrated liquid) yang mana boleh mencepatkan proses penyerapan oleh badan.



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada

Untuk pengetahuan semua, kini kesemua produk KINOHIMITSU boleh dibeli secara online di Lazada. Jadi tidak perlu la anda keluar untuk membeli KINOHIMITSU. Duduk depan laptop atau komputer atau telefon pintar, Klik Klik dah sampai dirumah. Dunia di hujung jari :)



KINOHIMITSU J'Pan Collagen Diamond 5300 Drink di Lazada

Untuk melihat rangkaian produk KINOHIMITSU di Lazada sila klik Kinohimitsu Official Store

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Produk Nestle Di Lazada


Nestle Malaysia merupakan  Syarikat makanan dan minuman terbesar Malaysia. Ianya merupakan jenama yang sangat dikenali ramai Di Malaysia. Terdapat pelbagai rangkaian produk Nestle yang berada di pasaran Malaysia.

Produk Nestle Di Lazada


Nestle komited untuk menawarkan harga paling berpatutan untuk produknya walaunpun kos komoditi meningkat dan ringgit semakin susut. Untuk memudahkan dan menjimatkan lagi para pengguna produk Nestle kini rangkaian produk Nestle boleh di beli secara online di Lazada.


Baru-baru ini cik iena telah menerima beberapa produk dari Nestle yang anda boleh beli secara online. Cik iena rasa dengan pembelian secara online adalah lebih mudah. Kita dapat menjimatkan masa dan juga wang .


Antara produk Nestle yang cik iena terima adalah, anda boleh klik pada nama produkk untuk terus ke halaman produk tersebut di Lazada.




NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)  



NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)
KLIK
|
|
V
NESTLE OMEGA PLUS MILK With Oats (10x42g)

Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g  

 
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g
KLIK
|
|
V
Nestum 3in1 Banana Caramel 10 x 28g


CHEERIOS Oat Crisp 400g  

 
CHEERIOS Oat Crisp 400g
 
 
KLIK
|
|
V
CHEERIOS Oat Crisp 400g


NESTLE-MAGGI 

 


 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
 Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl  dan  Hot Mealz CurryLaksa Bowl
KLIK
|
|
V
Produk Nestle-MAggi
MAGGI Hot Mealz Kari Kari Kaw Bowl 89g
dan
MAGGI Hot Mealz CurryLaksa Bowl 97g


Cik iena sememangnya seorang suka membeli-belah secara online kerana cik iena merupakan wanita yang boleh dikatakan berkejaya dan sangat sibuk dengan kerja sepenuhmasa sebagai Programmer dan kerja sambilan sebagai Blogger.

Faktor kekangan masa membuat cik iena lebih gemar membeli secara online. Jadi lepas ini boleh lah cik iena beli produk Nestle secara online di Lazada.



Produk Nestle Di Lazada

Jangan lepaskan peluang untuk menggunakan voucher code diatas untuk pembellian barangan Nestle melebihi RM110.

Untuk melihat rangkainan produk Nestle di Lazada sila klik http://bit.ly/nestleProduct


Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada


Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada
Carlo Rino merupakan sebuah jenama terkemuka di dunia untuk barangan fesyen yang bermutu tinggi dan aksesori dari bahan-bahan terbaik.  Ianya merupakan satu jenama yang paling pesat berkembang,

Reka bentuk yang segar dan bergaya ditambah pula dengan bahan-bahan yang berkualiti adalah kunci untuk menambat hati ramai wanita yang ingin kelihatan cantik bergaya.

Carlo Rino sentiasa mengutamakan rekaan yang inovatif selain mengikut trend fesyen terkini.



Jika sebelum ini, anda membeli Carlo Rino di pusat membeli belah, kini anda tidak perlu lagi bersesak di pusat membeli belah terutama ketika jualan murah pusat membeli-belah seperti Sogo.

Anda hanya beli secara online di Lazada.  Ya, secara online di Lazada .



Cik iena pun baru tau sebab baru-baru ini Lazada ada memberikan hadiah Beg Tangan Carlo Rino sempena ulang tahun ke 5 Lazada. Terima kasih banyak-banyak kepada pihak Lazada dan Carlo Rino untuk hadiah yang sangat cantik ni.


Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada


Ini boleh di kira hadiah pre birthday iena yang akan datang juga la ni. Birthday iena 1 April. Iena suka sangat handbag ni sebab dia banyak compartment .Mudah nak asing barang dalam handbag. Okay boleh lihat gambar dan video yang sempat cik iena ambil dan rakamkan ya.




Carlo Rino Barangan Fesyen Bermutu Tinggi dan Bergaya Kini di Lazada

Carlo Rino Leather 

 

 


Carlo Rino Leather


Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Carlo Rino Leather

Untuk Melihat rangkaian produk carlo rino jemput singgah Carlo Rino Leather

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Maybelline Super BB Cushion



BB cream mungkin sudah cukup dikenali di kalangan kaum wanita, terutama kepada yang suka bersolek.Para pakar kecantikan di Korea membuat satu lagi inovasi baru bagi BB Cream iaitu BB cushion. 

Maybelline Super BB Cushion

BB cushion merupakan BB cream yang dibuat dalam bentuk bantal (cushion) seperti compact powder. Penggunaannya sama seperti bedak padat, Untuk mengaplikasikannya anda cuma perlu tekan sponge ke permukaan cushion kemudian aplikasikan secara terus ke wajah dengan menggunakan kaedah sapuan biasa atau dap dap untuk lebih cantik.



Maybelline Super BB Cushion
Antara BB Cushion yang pernah Cik iena cuba adalah  Maybelline Super BB Cushion. Produk Maybelline ini merupakan BB Cushion pertama dengan super coverage yang melembabkan wajah sepanjang hari. Flawless, poreless, perfect in just a tap tap. Sangat high coveragenya, kandungan 60 %  moisturizing essence yang terkandung juga untuk menjaga kelembapan kulit sepanjang hari dan SPF 29 / PA +++ untuk perlindungan dari kesan buruk sinar matahari.
 




Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++

 
Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++
 
 
Maybelline Super BB Cushion


Teksture nya yang sangat ringan dan tidak berminyak membuat cik iena jatuh hati. Ianya sangat mudah untuk di aplikasikan. Kulit wajah menjadi lembab dan kelihatan halus, lembut bak kulit bayi. Cik iena sangat suka BB Cushion ini. Sesuai diguna untuk bekerja mahupun untuk ke Majlis-Majlis yang memerlukan anda bersolek.

Sapuan ringkas dan ringan untuk ke pejabat membuatkan kulit anda tampak lebih sihat, lembut dan berseri-seri

Untuk Pengetahuan anda, kini ianya boleh di beli secara online di Lazada. Untuk pembelian online sila klik  Maybelline Super BB Cushion Fresh Matte SPF29/PA+++ 
 
 
 
Cik iena nak pesan ni, hari ni hari terakhir jualan ulang tahun ke 5 Lazada, jadi Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Nichii Tawarkan Diskaun Sehingga 20% di Lazada Sempena Lazada 5th Anniversary Sales


Nichii merupakan jenama yang tidak asing lagi di Malaysia terutama buat anak muda yang sukakan gaya yang trendy. Malahan Cik iena sendiri memakai pakaian dari jenama Nichii kerana Harga yang di jual sangat berpatutan dan berbaloi dengan kualiti.
Nichii Tawarkan Diskaun Sehingga  20% di Lazada Sempena Lazada 5th Anniversary Sales
Nichii Tawarkan Diskaun Sehingga  20% di Lazada Sempena Lazada 5th Anniversary Sales

Pelbagai jenis Seluar dan Blause antara pakaian yang cik iena suka beli di Nichii . Untuk pengetahuan anda semua , Nichii kini boleh di beli secara online di Lazada. Terdapat pelbagai rangkaian produk dari Nichii yang di jual di Lazada sama seperti anda ke Butik Nichii.

Bersempena Lazada 5th Anniversary Sales terdapat diskaun segingga 20% untuk barangan terpilih dari Nichii. Jadi kepada penggemar jenama ini, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi kegemaran anda.

Antara Produk yang cik iena terima di dalam Surprise Box bersempena Lazada 5th Anniversary Sales adalah aksesori dari Nichii . 


Nichii Tawarkan Diskaun Sehingga  20% di Lazada Sempena Lazada 5th Anniversary Sales


Nichii Offical Store


Okay , jom lihat produk Nichii di Lazada  di Nichii Offical Store

Cik iena nak pesan ni, hari ni hari terakhir jualan ulang tahun ke 5 Lazada, jadi Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


NYX Cosmetics kini di Lazada


NYX Cosmetics merupakan antara jenama yang kosmetik yang berkualiti dan ada di antara produknya yang mendapat review yang baik dari pengguna dan juga Youtubers.  Kebiasaannya  Produk ini di jual di Sephora dan ada juga IG SHOP yang menjual produk ini namun ianya sangat limited.
NYX Cosmetics kini di Lazada

NYX Cosmetics kini di Lazada
Baru-baru ini cik iena ada membaca Artikel dari Blogger jelita yang terkenal iaitu Nisa Kay tentang NYX Store di Barcelona . Bila melihat artikel itu cik iena sendiri jadi rambang mata . Cik iena pasti anda semua juga akan rambang mata melihat koleksi-koleksi kosmetik dari NYX.
NYX Cosmetics kini di Lazada


Untuk pengetahuan anda kini ianya boleh di dapati secara online di Lazada. Pada yang ingin melihat rangkaian produk NYX di Lazada sila klik  NYX Cosmetics
Sempena jualan ulang tahun ke 5 ini terdapat pelbagai promosi untuk anda diantaranya adalah diskaun RM15 degan minimum pembelian sebanyak RM70  dan banyak lagi tawaran lain. Anda boleh lihat sendiri update terkini di  NYX Cosmetics.
NYX Cosmetics kini di Lazada
Alhamdulillah terima kasih Lazada dan NYX Cosmetics kerana menghadiahkan cik iena NYX BB CREAM yang sangat best ini bersempena ulang tahun ke 5 Lazada.
Textur BB Cream yang sangat lembut dan mudah di sapu sangat menyenangkan. Kulit akan kelihatan glowing dan berseri-seri dengan sapuan nipis sahaja. 

NYX BB CREAM

NYX Cosmetics
 
KLIK
|
|
Sekali lagi Thanks Lazada dan NYX Cosmetics :)

Jangan lepaskan peluang untuk membeli-belah semasa ulang tahun ke 5 Lazada . Jom Terjah http://bit.ly/lazadabday  Terdapat barangan yang menarik dan murah untuk flash sales kali ini . Janhan lupa singgah http://bit.ly/lazadabday setiap jam tau.
Kempen bermula 22 sehingga 24 March 2017.




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve