Make Up Service By Cik Iena
Engagement : RM 200  |  Reception : RM 350  | Pre-Wedding RM200| Solemnization : RM 250  | Day/ Night Makeup/Dinner : From RM 150  | Photoshoot : From RM 150  | CONTACT PERSON : 013-6736215(sms dlu bru call yer)  |  Email: iena@ienaeliena.com  |  Fanpage

Tuesday, March 16, 2010

Jom jawab soklan..dapat hadiah tau


Sebagai penghargaan kepada peserta yang membuat tugasan 5 dan tugasan 6, peserta berpeluang untuk memenangi 1 hadiah tajaan FCUMIRACLE yang bernilai RM100.

KLIK SINI



Cara untuk menang mudah sahaja. KamiBloggerBiggestContest akan buka kepada yang BUKAN PESERTA untuk menjawab soalan di dalam QUIA sebelum 12 tengah malam pada 16 Mac, 2010. Ada 1 hadiah tajaan Fcumiracle yang bernilai RM100 untuk yang BUKAN PESERTA jika mereka berjaya mendapat markah paling tinggi. 



Apa yang anda perlu buat ialah mencari yang BUKAN PESERTA(so anda yg membaca nya jika anda bukan peserta jomlah join..dapat adiah tau..ngEEee..best2) sebanyak yang mungkin untuk menjawab soalan. Salah satu soalan tersebut ialah yang BUKAN PESERTA perlu memberitahu siapa yang mereka sokong di dalam contest ini(Sokong iena tau..hehe). Jgn luper tulis nama blog iena http://ienaeliena.blogspot.com.



Soalan untuk yang BUKAN PESERTA adalah soalan GENERAL KNOWLEDGE. Untuk menjawab soalan ini yang BUKAN PESERTA perlu mengetahui "SECRET WORD". Secret word tersebut ialah: 



kamiblogger



ingat tau.."kamiblogger" adalah secret word nyer..dan jgn luper tulis nama blog iena di dalam satu daripada soalan yang akan di beri.



Pemenang akan ditentukan pada 17 Mac 2010, dan hadiah akan di hantar setelah pemenang memberi maklumat penghantaran.

 

JOM APE DI TUNGGU LAGI...

YG BUKAN PESERTA PUN BOLEY DAPAT HADIAH TAU..

KLIK SINI

ikut je langkah2 yg di sediakan..

;)

jgn luper yer vote iena..contest number 13

;)














IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

PENGHARGAAN KEPADA PENAJA-tugasan 6

PENGHARGAAN KEPADA PENAJA

 

walaupun iena bnyk ketinggalan..
n bnyk lg soklan harian yg tak dijawab..
tetap nk wat gak soklan tugasan nie..
sorry now mmg tgh bz sesangat..
caiyok2 iena..

Tugasan 6 ada persamaan yang jelas namun tugasan ini adalah ISTIMEWA kerana penaja berbesar hati untuk menambah hadiah dan hadiah ini akan diberikan sebelum contest tamat. Mata yang ditawarkan ialah 20 mata.







Sebagai menghargai penaja tindakan yang boleh diambil ialah:



1) Meletakkan banner Rizi Biz di blog: (5 mata)DONE !!











 














2) Meletakkan banner Raudah di blog: (5 mata)DONE !!







 













3) Meletakkan banner Shopperlicious di blog: (5 mata)DONE !!





 













4) Meletakkan banner Fcumiracle di blog: (5 mata)DONE !!






 























Selepas anda selesai menyiapkan tugasan ini, sila log in ke dalam Quia.DONE !!

 











IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 

PENGHARGAAN KEPADA PENAJA-tugasan 5

PENGHARGAAN KEPADA PENAJA

 

walaupun iena bnyk ketinggalan..
n bnyk lg soklan harian yg tak dijawab..
tetap nk wat gak soklan tugasan nie..
sorry now mmg tgh bz sesangan..
caiyok2 iena..

Contest seperti ini tidak dapat berlangsung jika tanpa sumbangan penaja-penaja. Tugasan kali ini adalah sebagai memberi sokongan kepada penaja yang berbesar hati menaja hadiah-hadiah peserta. Di bawah disenaraikan tindakan-tindakan yang boleh peserta lakukan bagi menghargai sumbangan penaja:

Jumlah markah keseluruhan untuk tugasan ini ialah 35 mata.





1) Menjadi follower blog PattyBelle - Klik sini untuk jadi follower (5 mata)DONE !!






2) Meletakkan banner PattyBelle di blog: (5 mata)DONE !!













 








3) Menjadi follower Shopperlicious - Klik sini untuk jadi follower (5 mata)DONE !!





4) Meletakkan banner Atikah Boutique di blog: (5 mata)DONE !!











 






5) Meletakkan banner Babykidslove di blog: (5 mata)DONE !!






Photobucket








 








6) Menjadi follower Daniashop- Klik sini untuk jadi follower (5 mata)DONE !!





7) Meletakkan banner Daniashop di blog: (5 mata)DONE !!











 








Selepas anda selesai menyiapkan tugasan ini, sila log in ke dalam Quia.DONE !!

 













IKLAN












iena nak mintak jasa baik korang




untuk undi iena ley tak







haha muker tak tau malu btul..







hehe ;)







buley la.. buley la erk..







korang ley undi kat blog mrs weiyda














contest number iena 29.SITI FAZLINA







undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010











http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html















JIKA RAJIN..SILA KLICK..







 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...