Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, September 2, 2014

Cabaran 30 Hari | Day 1 : Gambar Terbaru Anda Dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum. 
Hari ni cik iena tertarik dgn cabaran 30 hari yang rakan2 blogger join.
Tq Syukri bg cik iena info (^_~)
Okies today cik iena nak sahut cabaran seperti rakan2 blogger yang lain.
Untuk hari yang pertama cabaran ini, cik iena nak kongsikan 5 fakta tentang diri cik iena
 
 
5 FAKTA TENTANG DIRI
5 FAKTA TENTANG DIRI
 
 5 fakta tentang diri cik iena
 
 
  1. Cik iena nie kecik je org nya, kalau tgk gambar kat fb nmpk mcm bam bam. Tapi sebenarnya muka sahaja yang bam bam.Tak tau la kenapa muka ni beso sangat.Kawan2 panggil cik iena tweety dulu2 sb kepala besar badan kecik mcm carton tweety bird (^_~). Kalau photoshoot kt butik pun if photoshoot baju kurung, owner butik kene asingkan baju size S atau XS tapi kain nye size M , sebab cik iena kurus tinggi .
  2. Cik iena tak suka make up pergi kerja tapi if weekend cik iena akan keluar ber make up (^_~)
  3. Cik iena suka makan sayur  dan tak makan daging lembu 
  4. Cik iena kurang gemar lelaki merokok sb cik iena ade asma (sb tu smp skrg takde pakwe sb nk cari pakwe yg tak merokok haha)
  5. Cik iena nie susah nak jatuh hati kat seseorang , tapi kalau sekali dah suka cik iena akan setia and cik iena akan usaha untuk dapatkan ape yang cik iena nak tapi apa2 pun Allah maha berkuasa.Jika dia tidak mengizinkan cik iena terpaksa redha. 

 Nie gambar terbaru cik iena
gambar smlm mase shoot video pendek tuk celcom escape




Okies, selesai sudah cabaran pada hari yang pertama. Nantikan cabaran pada hari yang kedua pulak. 
 
.::CABARAN 30 HARI::.











 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA