CABARAN 30 HARI | DAY 5 : 3 PERKARA YANG INGIN ANDA KATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH


Wow kemain cabaran Hari ini, cik iena ketinggalan sehari, nak kejo jugak hari ni.
To Enchek Bekas kekasih or enchek bekas tunang sebenarnya banyak cik iena nak katakan.
Tapi cabaran ni nak 3 je kan.
 
 
 
 
.::Yang Pertama ::.
 
Cik iena berterima kasih sangat sb anda hidup saya lebih bermakna tanpa insan yang mempergunakan kelemahan saya. Tanpa lelaki yang mempergunakan duit perempuan untuk kepentingan sendiri dengan alasan untuk kebahagiaan bersama untuk kehidupan selepas berumah tangga konon nya lah.
Ayat je Manis
 
 
.::Yang Kedua ::.
 
TOLONG BAYAR DUIT CARD CREDIT SAYA YANG KAMU DOK SWAP SWAP TU
Tunaikan janji anda tolong lah.
Disebabkan anda nama saya blacklist.
CARD CREDIT, PERSONAL LOAN
Because of YOUUUUUUUUUUU
i know masa u tinggalkan i disaat i tidak bekerja, company yg i keje bankrup,
i tak de duit gaji ,i menganggur then u kenal dgn perempuan yg lebih berduit dr i
i know all that, kawan2 kita yg bg tau you bawak perempuan !!!
wellll disitulah saat nye kejujuran you di uji.
Disaat i jatuh, tidak bekerja.
Now Alhamdulillah kerja i lebih bagus dari sebelum ni dan dalam bidang yang sama
PROGRAMMER
good bye enchek bekas tunang
PLZ bayar hutang !!!
 
.::Yang Ketiga ::.
Saya bahagia sangat2 tanpa lelaki yang mengongkong kehidupan saya,
itu ini semua tak boleh.
Semua nak jeles.
Haha
 
klu ikut kn hati banyak lg nk tulis  
okiess
daaaaaaaaaaaaaa
 
 
pstttttttt : gambar diatas bukan gambar enchek bekas kekasih
tu gambar photoshoot dgn kwn modelling
(^_~)


.::CABARAN 30 HARI::.















Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog