Day 2 at Pulau Pinang : SNAKE TEMPLE BAYAN BARU PENANG


 
  Hari kedua di pulau pinang (khamis-18/09/2014),
hari ini destinasi pertama, snake temple.
Dekat sini kene berhati2, dimana2 akan ada ular.
Diatas pokok, di mana2 je lah ada.
 
Memang kene sentiasa berhati2.
Mana yang ada anak kecik kene jaga betul2.
Jangan biar ular tu rase terancam nanti dia serang pulak
(^_~)
if nak tgk gambar cik iena dengan ular besar klik 
http://www.ienaeliena.com/2014/09/bergambar-dengan-ular-di-snake-temple.html
Okies jom layan gambar yang diambil disekitar snake temple


















Ehh lupa nak bagi tau

Parking RM2 per entry


gambar diatas yang sekitar snake temple,
kalau nak masuk show room ular kene bayar
RM3 Dewasa
and
RM 1 untuk kanak2

Okies yg ni nak tunjuk gambar ular2 dalam showroom




















































 Selepas cuci2 mata tngok ular.
Shopping souvenir dekat luar2 tu..















Okies,
selepas tengok ular and shopping souvenir 
pergi makan dekat


hehe cik iena makan ni jew



haha ni najihah nye makanan


Selepas makan,
singgah solat jamak disini



haha teringat balik
cik iena tertinggal telekung dekat masjid nie
keesokan hari nye datang sini ambik balik telekung
(^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve