Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, September 16, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 16 : SIAPA, BAGAIMANA ANDA 10 TAHUN LAGI


 
  Assalammualaikum,
SELAMAT HARI MALAYSIA SEMUA !!!
Hari ni cik iena otw ke perak then esok ke penang.

Bermulalah sesi kedua cuti2 malaysia.
Kali ni pergi dengan member.
Wah agak mencabar topik hari ni.
SIAPA, BAGAIMANA ANDA 10 TAHUN LAGI
SIAPA ????
 
 
cik iena tetap seorang programmer.
kerja fulltime ni je lah yang cik iena tau buat 
(^_~)
If Boleh cik iena masih nak kekalkan kerja part time cik iena as model
huhu almaklumlah 10 tahun lagi tu umur cik iena dah
30 ++++++++
lalallalalaaaa tak laku da kot
BAGAIMANA?
 
 
ermm kalau boleh nak maintain kan muka mcm
skrg nie
feeling comel ahahahah hakikatnye tue sudah T___T
Insya Allah cik iena akan keep jaga my personality,
my skin, my healthy
segala2 nye la
ahaha mane tak nye satu jerawat naek pon hidup tak keruan
mula lah nk tempek itu ini
(^_~)
Okies sekian untuk hari nie
Maaf ye rakan2 blogger  since jumaat lepas cik iena bz tak de terjah blog korang balik,
sb cik iena ke kedah,
now ni pon nk ke perak n penang.
Cuti sakan aihhh
cik iena update blog jer..
and upload pic siket2 kt FB
blogpost pasal holiday pun banyak tertunggak nie
entah bile nak update
bz bebenor
Insya Allah habis holiday cik iena terjah sume yg dtg singgah & drop komen
(^_~)
 
Ehh lupe
nk tunjuk pic gegedik try apps 
muke cik iena 20thn lg
haha
 
Pitamm
 
http://www.in20years.com/
 
 
.::CABARAN 30 HARI::.

 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA