Grab The Promo

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ - 6 August 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015
Alhamdulillah semalam salah seorang rakan blogger cik iena turut serta dalam aktiviti ini . Terima Kasih +Halim Brothers  sudi menjadi sukarelawan , harap sudilah  menghadirkan diri lagi jika ada kelapangan :)

Menurut Halim, hati dia rasa tenang je dapat beri makanan kepada golongan yang memerlukan . hehe comel je dia cakap macam tu . Feel dia memang lain kalau korang datang sendiri dan jadi sukarelawan tengok keadaan dorang macam mana. Cik iena memang suka bahagian memberi makanan .
Ha masa tu vokal kena baik.. hehe kene seceria yang boleh menjemput mereka makan,
Dialog biasa cik iena "Jemput makan pakcik , ada dessert kat belakang, ambil tau ". Dekat semua orang kene cakap. Kalau boleh masa cakap tu biar muka kita happy mengalu2kan kedatangan mereka. Masa bagi food tu bila mereka cakap terima kasih memang rasa gembira. Hati setenang-tenang nya. Ntah la susah nak digambarkan . Disitulah tempat cik iena mencari ketenangan . Jika cik iena tak sibuk, setiap minggu pada hari khamis cik iena akan meluangkan masa untuk aktiviti kerja amal ni .


Okay sempat je cik iena selfie masa tengah isi lauk hahaha

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015


Cik iena bersama rakan2 sukarelawan


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015



Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015



Apa yang menyentuh hati cik iena semalam cik iena tengok baby comel ni duk merangkak kat jalan. Kesian tau tengok. Masa tu kawan2 sukarelawan tak sampai lagi . Cik iena tengok sedih sangat. Sekali masa cik iena tengah kemas-kemas barang dengan rakn sukarelawan , mak baby ni datang dengan baby.. borak2.. dorang tunggu makanan rupanya..hehe cik iena tak kenal sangat dorang.
Geram tengok baby tu comel..rambut spicky okeyh .. 

Tengok tu cik iena selfie dia nak ambik henset
hihi
Apa2 pun semoga Allah melindungi mereka sekeluarga


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015


Terima kasih buat adik cik iena yang sentiasa menyokong minat cik iena..
kalau dia ada di KL rumah cik iena, memang cik iena akan bawa dia sekali  :)
Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  6 August 2015





Kepada anda yang berminat untuk menjadi sukarelawan amatlah dialu-alukan . Tiada syarat dikenenakan untuk menjadi sukarelawan cukup sekadar anda turut sama hadir membantu menyediakan makanan buat golongan yang memerlukan disamping sedikit peraturan yang perlu di patuhi untuk menghormati golongan gelandangan dan yang seantara dengannya iaitu tidak mengambil gambar mereka atau pun mengambil gambar suasana disana menggunakan flash sehingga ketara maneampakkan raut wajah mereka . Setiap mereka yang datang mengambil makanan ada masalah yang tersendiri . Kita perlu hormat mereka supaya tidak menyebarkan gambar mereka secara jelas.


Kepada yang berminat boleh hadir di bank muamalat jalan melaka, belakang lrt masjid jamek aliran kelana jaya pada pukul 10 malam, setiap hari khamis dan jumaat. Kepada yang berminat untuk memberi sumbangan makanan juga amatlah dialu-alukan tetapi anda dikehendaki menghubungi pihak kami terlebih dahulu supaya tidak berlaku pembaziran makanan.


HELP THE POOR :- Remember even the smallest of gifts like a piece of bread given to them may be the reason Allah forgives you and enters you into Jannah.

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: Siapa saja di antara orang mukmin yang memberi makan saudaranya sesama mukmin yang lapar, nescaya Allah akan memberinya buah-buahan syurga. Siapa saja antara orang mukmin yang memberi minum saudaranya sesama mukmin yang dahaga, nescaya Allah akan memberinya minuman Rahiqul Makhtum.

(Hadis Riwayat at Tirmizi)




Live Update IG



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Filem Hong Kong – To The Fore

Filem Hong Kong – To The Fore



To The Fore merupakan sebuah filem  sukan berbasikal yang penuh dengan rintangan, keberanian, cabaran , drama dan keperitan yang diharungi oleh pesaing-pesaing berbasikal profesional.


Filem ini memaparkan aksi-aksi lasak sukan berbasikal yang sungguh mendebarkan  dan terdapat pelbagai konflik di dalam sukan berbasikal yang kita sendiri tidak tahu . Filem ini pasti akan diminati oleh para penonton , tidak kiralah sama ada anda peminat sukan berbasikal atau pun tidak mahupun buat para peminat filem.

To The Fore adalah sebuah filem yang memaparkan tugasan keberanian, kelajuan dan cabaran getir, yang pasti akan memperkenalkan anda kepada dunia sukan perlumbaan basikal dengan lebih dekat!




Sinopsis Filem To The Fore

Pelumba handalan dari korea Zheng Zhiyuan (Choi Siwon) adalah orang yang paling penting di dalam pasukan Xuangguang dengan posisinya selaku “sprinter”.

Dua orang pelumba baru, Chou Ming (Eddie Peng) dan Qiu Tian (Shawn Dou) amat kagum dan tertarik dengan kekuatan dan skil Yuan.

Mereka merasa bangga boleh menjadi ‘pacesetter’ kepada Zheng demi mencipta peluang kemenangan untuknya. Kerjasama sempurna tiga pelumba ini telah mendatangkan banyak kemenangan kepada pasukan mereka.

Namun begitu percanggahan mula muncul apabila Zheng sentiasa berdiri di pentas penyampaian anugerah sebagai pemenang tunggal.

Chou Ming dan Qiu Tian terpaksa menerima hakikat bahawa gelaran juara hanya untuk seorang sahaja dan mereka tetap “pace setter” yang tidak mendapat tumpuan.

Sejak itu, tiga rakan seperjuangan ini dipengaruhi oleh ambisi sendiri, persefahaman dan semangat berpasukan mula hilang lalu menyebabkan keputusan pertandingan yang buruk.

Akhirnya mereka bertiga berpisah dengan tarik diri dari pasukan dan meneruskan kerjaya masing-masing.

Walaubagaimana pun, tiga pelumba ini ditakdirkan untuk bertembung lagi apabila masanya sudah tiba dan kali ini mereka perlu menentukan siapa yang layak digelar terbaik.





To The Fore diterbitkan bersama oleh Emperor Motion Pictures, Evergrande, iQiyi, Sunning &Huace Media. Filem ini diarahkan oleh Dante Lam dan menampilkan pelakon hebat seperti Eddie Peng, Choi Siwon, Shawn Dou, Wang Luodan, Carlos Chan, Nana Au-Yang dan Andrew Lin.

To The Fore diedarkan oleh RAM Entertainment akan ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia pada 6 Ogos 2015.




GAMBAR CIK IENA SEMASA BERADA DI MALAM GALA FILEM TO THE FORE DI GSC PAVILION PADA 4 OGOS 2015



Filem Hong Kong – To The Fore

Filem Hong Kong – To The Fore

Filem Hong Kong – To The Fore



LIVE UPDATE ON INSTAGRAM




Yeayy cik iena bg lima bintang ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Nantikan tayangan umum pd 6 ogos 2015 Pada peminat sukan berbasikal mesti tengok tau.. semangat kesukanan, kerjasama antr pasukan yg di paparkn sgt bagus.. Cik iena tgk citer ni bermacam emosi.. happy..lawak.. excited suh kayuh basikal chaiyok2.. mcm lh dlm movie tu dgr kata2 semangat tu kn. .. err sedih pn ade tau.. semangat setiakawan n setiakasih yg patut di contohi.. errr tp yg muslim kne pandai bezakan la setiakasih mana yg patut d contohi hihi.. okiesss nitee cik blogger nak kayuh basikal dlm mimpi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ TO THE FORE PREMIER SCREENING #liveupdate #ToTheFore #totheforemovie #blogger #BloggerMY #bloggerSelangor #mediaBlogger #media #bloggerkl #lifestyleblogger
A photo posted by Malaysian Blogger (@ienaeliena) on

A photo posted by MoKA [nuar] (@penaberkala) on


Setelah cik iena menonton cerita ini cik iena bagi lima bintang. Cik iena sangat sukakan filem ni. Pelbagai emosi ada semasa cik iena menonton . Gembira, sedih , takut, macam-macam perasaan . Apa yang menakutkan tu bila cik iena melihat cabaran-cabaran yang perlu dilalui oleh pelumba-pelumba basikal. Ada masa cik iena pun menjerit sebab terlampau menghayati seolah-olah cik iena yang mengayuh basikal . haha itu lawak. Cik iena pun mengalirkan air mata juga bila part sedih . Huwaaa hati ni mudah tersentuh. tengok kiri tengok kanan fokus je dorang tengok. Cik iena terlampau menjiwai sampai menangis kot ahaha.. Kalau bawak tenok cerita sedih mohon sediakal tisu atau baldi :D
Keseluruhan nya cik iena nak cakap korang mesti tengok sebab cerita ni best dan tidak membosankan okay . Cik iena suka kan nya yeayy


Sinopsis Kredit to www.hyebro.com


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ - 30 July 2015


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Alhamdulillah selepas sebulan cik iena tidak menghadirkan diri, cik iena hadir kembali. Pada bulan ramadhan aktiviti ini diadakan pada pukul 11 malam. Memandangkan cik iena cuma naik pengangkutan Awam, cik iena tidak dapat hadir . Rugi betul tak dapat buat kerja amal pada bulan ramadhan kan. Tapi nak buat macam mana transport takde. Insya Allah ada transport nanti cik iena akan datang terutamanya pada bulan ramadhan :)



Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Kali ini cik iena bawa adik cik iena dan juga awek kepada adek lelaki cik iena hehe.
Biar dorang kenal dunia homeless macam mana supaya dia lebih rajin belajar bersungguh-sungguh.


Anda juga boleh hadir membawa anak2 atau adik2 bagi membuka mata mereka melihat kehidupan orang yang daif serba kesusahan.


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Rakan sukarelawan sibuk menyediakan makanan


Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015

Share a meal with the poor and needy by ‪‎1Charity‬ -  30 July 2015



Kepada anda yang berminat untuk menjadi sukarelawan amatlah dialu-alukan . Tiada syarat dikenenakan untuk menjadi sukarelawan cukup sekadar anda turut sama hadir membantu menyediakan makanan buat golongan yang memerlukan disamping sedikit peraturan yang perlu di patuhi untuk menghormati golongan gelandangan dan yang seantara dengannya iaitu tidak mengambil gambar mereka atau pun mengambil gambar suasana disana menggunakan flash sehingga ketara maneampakkan raut wajah mereka . Setiap mereka yang datang mengambil makanan ada masalah yang tersendiri . Kita perlu hormat mereka supaya tidak menyebarkan gambar mereka secara jelas.


Kepada yang berminat boleh hadir di bank muamalat jalan melaka, belakang lrt masjid jamek aliran kelana jaya pada pukul 10 malam, setiap hari khamis dan jumaat. Kepada yang berminat untuk memberi sumbangan makanan juga amatlah dialu-alukan tetapi anda dikehendaki menghubungi pihak kami terlebih dahulu supaya tidak berlaku pembaziran makanan.


HELP THE POOR :- Remember even the smallest of gifts like a piece of bread given to them may be the reason Allah forgives you and enters you into Jannah.

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: Siapa saja di antara orang mukmin yang memberi makan saudaranya sesama mukmin yang lapar, nescaya Allah akan memberinya buah-buahan syurga. Siapa saja antara orang mukmin yang memberi minum saudaranya sesama mukmin yang dahaga, nescaya Allah akan memberinya minuman Rahiqul Makhtum.

(Hadis Riwayat at Tirmizi)






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Garsa Kitchen : Sandwich Paling Lazat


Garsa Kitchen


Istimewa buat pengemar sandwich, kini anda boleh membeli sandwich dengan mudah. hanya whatsapp kepada  Garsa Kitchen untuk tempahan dan penghantaran akan di buat . Kepada anda yang teringin memakan sandwich tetapi tiada masa untuk membuat nya dan menginginkan sandwich yang super duper sedap Garsa Kitchen adalah jawapan nya .

Pertama kali cik iena makan sandwich ni memang sangat sedap. Sekejap je setel okay. Terdapat pelbagai perisa untuk tempahan . Tempahan di buka pada setiap hari jam 9 pagi hingga 10 Malam.


Garsa Kitchen
gambar selfie cik iena semasa terima sandwich sedap ni



IG Live update

Ting Tong, looking for cik iena Yeayyy Sandwich kiter dah sampai Thanks to @garsa.kitchen utk set L FIESTA (mixed sandwiches) Wahhh serius sedap giler sandwich nie korang mesti cuba . Selain beli untuk diri sendiri makan dengan family atau dengan kawan2 di pejabat korang juga boleh buat kejutan untuk yang tersayang haaa special gituh .. korang order dan @garsa.kitchen akan hantar pesanan kepada yang tersayang beserta message korang.. wahh sweet giler ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cik iena pun nak buat lah lepas ni .. Ada orang tu merajuk dengan cik iena. Nak buat dia tersenyum sampai telinga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen


hihi tengok tu betapa sedapnya officemate cik iena datang senyap-senyap nak ambi lagi. Yang bestnya dia tak berdiri and jalan. Dia tolak kerusi dia senyap-senyap kemudian ambik . Cik iena perasan cik iena candit gambar dia haha. Maafkan saya paan . Sedap kan Paan :D


Hepp dia datang senyap2 la.. Hihi kan.. rasa sekali nak lagi berkali2 Kedua2 officemate cik iena tgh makan sandwich @garsa.kitchen Korang yang duduk area KL mesti cuba tau.. memang puas hati and sedap ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen



Selepas cik iena post di instagram ramai yang bertanya macam mana nak beli nampak sedap. Bukan nampak, memang sedap cik iena cakap . Cik iena pn bagi phone number sebab ramai kawan cik iena takde IG. Ni diantara sahabat yang happy dengan kesedapan sandwich nie .

Review dr kawan cik iena plak sandwich @garsa.kitchen Korang mesti cuba tau.. Memang sedap.. Nanti cik iena akan buat full review dkt www.ienaeliena.com Sila Follow @garsa.kitchen untuk mengetahui promosi terkini :) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ@garsa.kitchen๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Picture: Fiร‰STร„ 6 different fillings of sandwich in a box ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŒธ๐ŸŒธ Hello Sandwich Lovers!!!! Here are the list of sandwich and price; . ๐Ÿ’•BEEFTASTIC L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKSTER L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA TURNER L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•EGGSTACY L RM35 (24pcs) M RM22 (12pcs) . ๐Ÿ’•TUNA ON FIRE L RM35 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•CHICKEN IN A BIKINI L RM45 (24pcs) M RM25 (12pcs) . ๐Ÿ’•FIESTA (mixed sandwiches) L RM45 . Penghantaran di buat seluruh Kuala Lumpur. Jika di luar KL, minimum order 5 Large Box :) Tempahan di buka setiap hari daripada pukul 9 pagi hingga 10 malam. #partyfood #fingerfood #partyfoodkl #fingerfoodkl #sandwichkl #sandwichdelivery #fooddeliverykl #party #appetizer #meetingfood #lokalah #sayajual #sayakakimakan #kakimakan #kakimakankl #makanansedap #lunchboxkl #blogger #bloggerMy #bloggerMalaysia #bloggerKL #bloggerSelangor #mediablogger #bloggerMedia #lifestyleBlogger #kbba #kelabBloggerBenAshaari #htc #htcsa #htcMalaysia
A photo posted by iena eliena (@ienaeliena) on


Semasa cik iena ke majlis hari raya bersama johara pagi era, Johan pun datang bawak sandwich ni tau . Cik iena tak lepaskan peluang makan lagi, Pergh memang sedap terangkat..walaupun dah kenyang tapi makan jugak tau


Ni gambar dari cik iena semasa majlis tersebut . hihi weekend cik iena memang bermake up, kalau weekday..cik iena pergi kerja memang tak maek up . Mohon jangan terkejut kalau invite event hari biasa memang muka pucat tak mekap haha

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen

Garsa Kitchen




Senarai Harga Sandwich di Garsa Kitchen

A photo posted by ⚠️ #1 Sandwich Delivery In KL (@garsa.kitchen) on

BEEFTASTIC

Bread, Lettuce, Tomato, Mayonnaise, Cheese, Black Pepper, Relish, Onion & Beef slice
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGSTACY

Bread, Mayonnaise, Egg, Lettuce, Tomato & Black Pepper
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

TUNA TURNER

 Bread, Tuna, Mayonnaise, Shallots, Lettuce, Tomato, Black Pepper & Salt
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)

CHICKSTER

 Bread, Chicken slice, Mayonnaise, Cheese, Onion, Lettuce, Tomato, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN

Bread, Chicken slice, Egg mayo, Lettuce, Tomato, Cheese, Salt & Black Pepper
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

FIESTA

Mixed sandwiches
L RM45

TUNA ON FIRE

Tuna chunks, shallots, birds eyes chili in oil, mayonnaise, lettuce & tomato
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

CHICKEN IN A BIKINI

Grilled chicken, sliced olives, shallots & dressings
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)

INFO

 

 


Garลกa Kitchen based di KL.
Deliveries di sekitar KL adalah HARI-HARI
Hanye perlu whatsapp admin
DAN
Sebelum deliver, delivery boys akan call dulu untuk confirmation. 
A photo posted by ⚠️ #1 Sandwich Delivery In KL (@garsa.kitchen) on

Pre-order boleh dibuat ANY DAY & ANYTIME! Paling lewat 2 jam sebelum
Whatsapp/Call : 011-3291 6119
Instagram: @garsa.kitchen
website : http://garsakitchen.com/






iena elienaNukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com





Katalog Avon Kempen 15 2015


Katalog Avon Kempen 15 2015

Tarikh

01- 15 Ogos 2015

Memperkenalkan Super Extend Infinitize Mascara .
Anjakan, panjang & Lentikan yang menjangkau Infiniti .
Berus BERSFERA TIGA MEMBUATKAN SALUTAN MENYELURUH PADA BULU MATA ANDA.


Katalog Avon Kempen 15 2015




PERCUMA !

Dapatkan
Risalah Kemuncak
+
Risalah Shop & Earn
kempen 16, 2015 di
BUTIK KECANTIKAN AVON
shop  and earn

shop  and earn

Senarai Alamat BUTIK AVON

Okay jom tengok lebih lanjut lagi

 
 Katalog AVON kempen 15 2015




 Katalog Sebelum

 Katalog AVON kempen 13 2015

Katalog Semasa Sila Klik
KATALOG ONLINE AVON






Untuk membuat Pesanan secara online
Sila hubungi adik manis

Shila

Atau boleh datang ke mana-mana butik Avon berhampiran anda mahupun dealer-dealer avon berhampiran anda
(^_~)
 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve